NF Selection IberCup Estoril

NF Selection IberCup Estoril 29.06 – 07.07 2018

I perioden 29.06 – 07.07 2018 bjuder vi in nordiska spelare att anmäla sig till Nordic Football Academys talanglag som kommer delta i turneringen IberCup Estoril i Lissabon, Portugal.

Vi önskar med detta arrangemang att ge unga nordiska talanger möjlighet att matcha sig mot topp internationellt motstånd med uppföljning från duktiga nordiska tränare. I förkant av turneringen kommer det vara ett tre dagars träningsläger för att spelare och tränare ska bli bättre känt med varandra både på och utanför banan.

Registreringen 2018 har stängts – se bekräftade spelarna>>

Vem kan delta?

NF Academy kommer delta med 2 lag, i respektive åldersklasser:

  • U13 (2005 )  for pojkar
  • U15 (2003) for pojkar

Det är tillåtet med dispens för 2 stk överåriga spelare per lag, samt att riktigt talangfulla spelare får möjlighet till att spela mot ett/två år över. Vi uppmanar därför spelare som föddes 2007-2002 att ansöka! Se information om turneringen här:  http://www.ibercup.com/en/

Laguttagning

Uttagningen kommer göras utifrån färdighetsnivå med målet att ställa upp med ett så starkt talanglag som möjligt med en homogen spelartrupp där alla spelarna ska få träna och spela matcher med spelare på sin egen nivå. Vidare önskar vi att balansera deltagandet från de olika Skandinaviska länderna. Vår sportdirektör granskar videor spelarna skickar till sin ansökan, förutom att kontakta referenser om det behövs.

Läs mer om NF Academy Trenere här>>

Preliminärt Program 2018

Dag 1 – Fredag 29. juni
Ankomstdag där man blir inkvarterad på hotell i Estoril. Incheckning klockan 16:00 följt av ett träningspass. Gemensam middag på kvällen med information och sociala aktiviteter för att spelarna ska bekanta sig med varandra.

Dag 2 – Lørdag 30. juni
På morgonen har vi ett träningspass följt av träningsmatcher på eftermiddagen.

Dag 3 – Søndag 1. juli
Träningspass på morgonen. Lagmöte med gruppen och inviduella spelarsamtal.

Dag 4 til dag 7 – Mandag 2. juli til torsdag 5. juli
Gruppspel i turneringen. Under dessa dagar tar vi ett lagfoto. Slutgiltigt matchprogram blir annonserat 2 veckor före turneringen startar. Det kommer genomföras lagmöten på hotellet före och efter matcherna. Det kommer vara en del fritid mellan matcherna så vi uppmanar föräldrar som önskar att följa turneringen att bo på samma hotell som spelaren under turneringen.

Dag 8– Fredag 6. juli
B-slutspel för älle kategorier. A-slutspel för tjejer.

Dag 9 – Lørdag 7. juli
Finalerna för pojkarne spelas på Dramático stadion i en vibrerande atmosfär med närmare 2000 åskådare. Går vi inte till finalen så kommer vi ägna denna dagen med att se finalerna efterföljt av utcheckning och hemresa runt 15:00. Varje enskild deltagare kommer att få en evalueringsrapport från vår sportsliga avdelning cirka två veckor efter turneringen.

Paket, pris och finansiering

Se Pris och paketinnehåll her

Finansiering
I utgångspunkt är detta ett föräldrafinansierat upplägg men vi jobbar mot en långsiktig målsättning att våra förstalagsupplägg ska vara 100 % fullfinansierat.
På kort sikt så har vi infört en stöttande fond på 20000 NOK som kommer fördelas mellan deltagare som kommer från familjer där ekonomin är en utmaning. Vi ställer då också som krav att spelarens klubb går in med lika mycket stöd oss och vi tar dialogen med klubben för att hitta lösningar.

Är ekonomin en utmaning för dig ?  Ta kontakt med oss och vi ger mer information om ansökningsprocessen

Önskar du att spela med NF Academy?

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone