NF Elite Training Camp Portugal

NF Elite Training Camp Portugal

Res till Lissabon under höstlovet eller vinterlovet och upplev internationell fotboll och ett komplett sportigt program för motiverade spelare som vill lära sig mer födda mellan 2009 till 2003.

Vi garanterar en upplevelse utöver det vanliga med sportiga aktiviteter inne på Sportings akademi, matcher mot Sportings ungdomslag (förutsatt att det är nog med spelare i varje ålderskategori), instruktioner från duktiga portugisiska tränare med bakgrund från de stora akademierna och med sociala möjligheter till att stifta nya bekantskaper med spelare från hela landet som delar samma intresse.

Datum 2019

Vecka 40 – Söndag 29.09 – Lördag 05.10
Vecka 41 – Söndag 06.10 – Lördag 12.10
Vecka 44 – Söndag 27.10 – Lördag 02.11

Ålderskategorier och uttagning

Spelare födda mellan 2006-2003 måste söka om deltagande då vi plockar ut efter nivå. För spelare födda under 2006 eller senare är NF Elite Training Camp ett öppet erbjudande. Spelare i denna åldern behöver inte söka men kan sända oss ett mail till vår e-post info@nf.academy för att få hänvisningar till bokningssidan. Vi vill göra er uppmärksamma på att nivån på deltagande spelare normalt är högt.

Vi delar in spelarna i 3 olika träningsgrupper med mål om 15 till 20 spelare i varje träningsgrupp.

Vid många ansökningar kan det bli aktuellt att dela in I träningsgrupper 1 och 2 för varje ålderskategori.

Samarbete med Sporting

I slutet på veckan vill vi genomföra två träningspass inne på Sportings akademi med bistånd från klubbens egna akademitränare. Spelarna kommer få en rundvisning inne på Akademin och en inblick i proffsverksamheten. I tillägg får spelarna möjligheten att spela en träningsmatch mot Sportings egna talanglag (förutsatt att det är nog med spelare i varje ålderskategori).

Vi önskar med dessa aktiviteter att exponera våra spelare och tränare för ett av de ledande spelarutvecklings möjligheterna i Europa, hämta inspiration för vidareutveckling av utvecklingsfilosofi och i ett långsiktigt perspektiv bygga en stark relation till denna klubben, sådan att vi kan sända våra bästa spelare på träningsläger hos Sporting. Och kanske lika viktigt – skapa en oförglömlig upplevelse för spelare som är med på våra åtgärder.

Preliminärt program (ordningen på dagarna kan ändras)

Dag 1 – Incheckning och sociala aktiviter för att lära känna varandra
Dag 2 – Träningspass
Dag 3 – Träningspass inne på Sportings akademi
Dag 4 – Träningspass inne på Sportings akademi
Dag 5 – Träningspass med förberedelse inför match / Träningskamp på kvällen
Dag 6 – Träningspass och avslutningsceremoni på kvällen med prisutdelning
Dag 7 – Frukost efterföljt av utcheckning från hotellet

Vem passar det för?

NF Elite är skräddarsytt för motiverade spelare som önskar internationella träningsreferenser, lära mer om träningsmetoderna för de portugisiska akademierna och delta på ett sportigt upplägg tillsammans med andra motiverade spelare som önskar att utveckla sina färdigheter.

Spelarpaket

  • Övernattning i rum med andra spelare
  • Tillsyn av spelare under hela uppehället
  • Frukost, lunch och middag under alla dagar (middag vid ankomst, frukost vid avresa)
  • 2 dagar med träning inne på Sportings akademi med uppföljning av Sportings akademitränare
  • 3 övriga dagar av träning med uppföljning från våra egna NF Academy tränare
  • 1 träningsmatch per ålderskategori
  • Utvärderingsrapporter till alla delaktiga spelare
  • Individuellt spelarmöte med huvudtränare (föräldrar kan också delta)
  • Lagmöten och teori
  • Avslutningsceremoni med priser

För priser och mer information använd kontaktuppgifterna längre ner på sidan. Spelare som önskar att sända in ansökan om deltagande klickar på <<Skicka ansökan>> på knappen under.

Tillsyn av spelare, rum inackordering och övernattning

NF Academy tar ansvar för tillsyn av alla spelare och det är inte ett krav att spelarna reser i sällskap med förälder. Spelare delar rum med andra spelare, men det är möjligt att ansöka om undantag om föräldrarna har en god orsak till att spelaren ska låtas bo i samma rum som föräldern.

Hotell som vi använder kan variera på de olika datumen och är närmare specificerat i prislistan vi sänder ut efter förfrågan.

Familjepaket

Missa inte möjligheten att delta i nästa NF Academy Elite Training Camp! I samarbete med vår resepartner har vi sammansatt ett specialpaket, som inkluderar flygresa og transport från flygplatsen till hotellet. Skriv till oss och låt oss ge dig ett bra pris.

Kontaktuppgifter


* Dessa fält.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone