NF Selection – Ibercup Cascais 2019

Vi bjuder in spelare till att anmäla sig till NF Academys talanglag som deltar i elitturneringen Ibercup Cascais I Lisboa, Portugal 15-19 April 2019.

Vi önskar med detta arrangemang att ge unga nordiska talanger möjligheten till att matcha sig med topp internationella motstånd med uppföljning av duktiga portugisiska tränare. I samband med turneringen kommer det vara ett två dagars träningsläger för att spelare och tränare ska lära känna varann på och utanför plan.

Vem kan delta?

Spelare som önskar att söka om deltagande bör hålla en hög regional nivå.

Vi deltar med 3 lag I ålderskategorierna:
U11(födda 2008) – 7v7
U12(födda 2007) – 7v7
U13(födda 2006) – 11v11
U14(födda 2005) – 11v11
U15(född 2004) – 11v11 Spelare födda 2003 har också anledning att söka om deltagande då vi kan ha med 2 överåriga spelare.

Ibercup Cascais – Internationell elitturnering med europeiska storklubbar.

Internationell elitturnering med deltagande från flera europeiska storklubbar. Totalt 32 lag i varje ålderskategori med regelmässigt deltagande från toppakademier i Europa.

Under 2017 är några av de bekräftade klubbarna: FC Barcelona (Spa), Gremio (Bra), Liverpool FC (Eng), Sporting CP (Por), Atletico Madrid (Spa), SL Benfica (Por), Sevilla FC (Spa), Malaga CF (Spa), Anderlecht (Bel), Yokohama Marinos (Jap), Mexican National Team (Mex).

Mer information om turneringen hittar man här:  http://cascais.ibercup.com/en/

Lag uttagning

Under uttagningen går man efter den bakgrund man har i spelutveckligen, med mål att ställa upp med ett talanglag md hög skandinavisk nivå. Man önskar att balansera deltagandet från de olika skandinaviska länderna.

Program 2019

Dag 1- Fredag 12. April

Ankomstdag där man bli inkvarterad på hotell i Cascais. Gemensam middag på kvällen med information och sociala aktiviteter för att spelarna ska lära känna varann.

Dag 2- Lördag 13. April

Frukost efterföljt av informationsmöte med träningspass på morgonen, efterföljt av träningsmatcher på eftermiddagen.

Dag 3- Söndag 14. April

Lugnare träningspass med fokus på förberedelser, fokus på första matchdagen, lagmöte och individuella spelarsamtal.

Dag 4 till dag 6. Måndag 15. april till Onsdag 17. April.

Gruppspel i turneringen. I slutet av dessa dagar ta vi ett lagfoto. Slutliga matchprogrammet blir annonserat 2 veckor innan turneringen startar. Det kommer genomföras lagmöten på hotellet före och efter matcherna. Det kommer också att vara en del fritid mellan matcherna så vi uppmuntrar föräldrar som önskar att följa med på turneringen att bo på samma hotell som spelarna under turneringen.

Dag 7- Torsdag 18. April

A-slutspel, B-slutspel och B-finaler

Dag 8 – Fredag 19. April

Finalerna I U11, U12, U13 och U15 spelas på Estoril Praia stadion i en vibrerande atmosfär med närmare 2000 åskådare. Går vi inte till finalen kommer vi att använda dagen till att se finalerna, efterföljt av utcheckning och hemresa. Varje deltagare kommer efter ca 2 veckor efter hemresa mottaga en utvärderingsrapport från oss.

Paket, pris och frågor

För information om paket, priser och frågor använd kontaktuppgifterna nedan.


* Dessa fält.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts