NF Elite Selection – Nordic Invitational

 

NF Elite Selection – Nordic Invitational

Vi inviterar nya spelare att delta i NF Academys uttagning till elitlagen, som kommer att resa till Nordic Invitational Cup in Esbjerg i Danmark från d. 28:e juli till d. 4:e augusti 2019. 

Vi vill gärna ge unga nordiska talanger möjligheten att mäta sig mot andra skandinaviska topplag med coaching av utbildade portugisiska tränare. Innan turneringen kommer vi att hålla ett tredagars träningsläger för båda spelare och tränare, så alla lär varandra bättre att känna, båda på och utanför planen.

Datum och Program 2019

Söndag 28:e juli
Check-in klockan 16/gym/informationsmöte

Måndag 29:e juli
Gym/träningsmatch

Tisdag 30:e juli
Gym/lagmöte/spelarintervjuer

Onsdag 31:e juli – fredag 2:a augusti
Gruppespillet starter

Lør 03. Aug
B-sluttspill og A-sluttspill

Søn 04. Aug
Finaler / Avslutningssermoni / Avrunding av programmet 15:00

Vem Kann Delta?

Spelare födda från 2004 till 2008 (Undantaget två seniorspelare) kan ansöka om deltagande. Vi tar ut lag i kategorierna 2004, 2005, 2006, 2007 och 2008.

Boende och Träningsfaciliteter

Vi kommer att bo på Vejen Sports Center under hela vistelsen, vilket är perfekt för att avhålla ett träningsläger innan turneringen börjar. Dessutom kommer vi att få möjlighet att träna under själva turneringen.

Spelarna kommer att bo i rum för 4 – 6 personer tillsammans med deras lagkompisar på Danhostel Sports Road. Tränar-gruppen kommer att bo på hostel och är ansvariga för spelarna under hela vistelsen. För övriga familjer erbjuder vi boende på Sport Hotel Vejen, som ligger endast 500 meter från spelarnas rum.

Läsa mer om Vejen Sports Center här: www.vejenic.dk

Laguttagning och ansökningsprocess

För denna elitturnering uttas spelarna på bakgrund av deras kvaliteter, så vi kan mäta oss med dom andra bra lagen i turneringen. Det är viktigt för oss att välja spelare med fina individuella färdigheter, bra spelförståelse och inte minst en stark motivation och vilja att lära sig nytt. Så långt som möjligt försöker vi att hålla lagen balanserade, båda när det gäller kvalitet och nationalitet.

Nordic Invitational Cup

Detta är en invitationsbaserad turnering med deltagande av några av dom starkaste lagen i Skandinavien. En väldigt bra turnering, som kan ge bra referenser i relation till skandinavisk toppnivå. Turneringen spelas i Esbjerg.

För mer information, klicka här: www.nordicinvitationalcup.com

Önskar du att spela med NF Academy?

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone