NF Elite Selection – Nordic Invitational

NF Elite Selection – Nordic Invitational

Vi bjuder in nya spelare att delta i NF Academys uttagning till talanglagen, som kommer att resa till Nordic Invitational Cup in Esbjerg i Danmark från 28:de juli till 4:de augusti 2019.

Vi vill gärna ge unga nordiska talanger möjligheten att mäta sig mot andra skandinaviska topplag med coaching av utbildade portugisiska tränare. Innan turneringen kommer vi att hålla ett tredagars träningsläger för både spelare och tränare, så alla lär känna varandra bättre, både på och utanför planen.

Vem kan delta?

Spelare födda från 2004 till 2008 (undantaget två seniorspelare) kan ansöka om att delta. Vi tar ut lag i ålderskategorierna 2004, 2005, 2006, 2007 och 2008.

 

Landslagsspelare

Under de senaste fyra åren har NF Academy jobbat med totalt tolv spelare i NF Selection programmet som nu spelar i åldersbestämda landslag.

+ Läs mer om landslagsspelarna i NF Elite Selection

Urvalsprocess

För att delta i urvalsprocessen vänligen skicka oss ett kort meddelande med information om spelarens bakgrund och vilket program ni är intresserad av. Vi återkopplar till dig med mer information och om så önskas kan vi upprätta ett telefonmöte med en av våra tränare för att ge råd.

 

 

Spelarpaket

 • Övernattning i 4 – 6 bäddsrum på vandrarhem
 • Frukost, lunch och middag
 • 3-dagars förberedande träningsläger
 • 1 träningsmatch före turneringen
 • Deltagande i Nordic Invitational och minimum 4 matcher
 • Busstransport till och från matcherna
 • Erfaren portugisisk huvudtränare till varje lag
 • 1 fysioterapeut och målvaktstränare som delas mellan lagen
 • Lagmöten och enskilda spelarsamtal
 • Socialt program och tillsyn över spelarna
 • Utvärderingsrapport för varje spelare

Datum och program 2019

Sön 28 jul
Incheckning kl. 16:00 / gym / informationsmöte

Mån 29 jul
Träningspass / träningsmatch

Tis 30 jul
Träningspass / lagmöten / spelarsamtal

Ons 31 jul – fre 2 aug
Gruppspelet startar

Lör 3 aug
B-slutspel och A-slutspel

Sön 4 aug
Finaler / Avslutningssermoni / Avrunding av programmet kl. 15:00

Boende och träningsanläggning

Nyhet för i år är att vi kommer att bo på Vejen Sports Center under hela vistelsen, vilket är idealiskt för att genomföra träningslägret inför turneringen och vi kommer också att ha möjlighet att träna under själva turneringen.

Spelarna kommer att bo i 4-6 bäddsrum tillsammans med sina lagkamrater på Danhostel Sport Vejen. Tränarteamet kommer att bo på vandrarhemmet och vara ansvariga för spelarna under hela evenemanget.

För familjen erbjuder vi boende på Sport Hotel Veijen som ligger 500 meter från vandrarhemmet där spelarna bor.

Träningsfilosofi

Vi jobbar enligt principen «to teach the game by playing it». Våra övningar är därför utformade för att replikera intensiteten och komplexiteten hos spelarna som de upplever i olika kamp situationer. Sessionerna utförs med hög intensitet, mycket bollspel och med fokus på att göra rätt val och ge spelarna en bättre förståelse av spelet.

Tränare

NF Academy använder erfarna och duktiga tränare med bakgrund från europeiska storklubbar. Vi vill ha en profil med ambitiösa tränare med stor professionell vikt på våra projekt. Tränarna väljs noggrant utifrån de ansökningar vi får och vårt befintliga kontaktnät.

+ Läs mer om våra tränare här

 

Målvaktsträning

Arrangerad målvaktsutbildning för alla målvakter. Målvakter erbjuds en specialiserad målvaktsträning med egen målvaktstränare från Portugal. NF Academy vill göra skillnad genom att även kunna erbjuda målvakter ett högkvalitativt.

Jag är intresserad och vill höra mer

Skicka oss ett kort meddelande med information om spelarens bakgrund och vilket program ni är intresserad av. Vi återkopplar till dig med mer information och om så önskas kan vi upprätta ett telefonmöte med en av våra tränare för att ge råd.


* Dessa fält.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone