nf-selection-riga-cup-2019

Vill du spela mot några av Europas största klubbar?

Rolf Hansen 6.11.2018

Uttagningen är redan igång till NF Academys lag till Riga Cup och Iber Cup Cascais till vintern och våren 2019.

Ett nytt år är under planering, och det blir många aktiviteter i NF Academy under 2019. Det blir både träningsmatcher i Norge och Portugal utöver stora internationella turneringar i flera städer i Europa. Under dessa turneringar plockar NF Academy ut truppen från inkommande ansökningar och tidigare prestationer under programmet.

Riga Cup

nf-selection-iber-cup-2019

Först ut är Riga Cup de tre sista veckorna i Januari. Här skickar NF Academy talanglag i både U13, U14 och U15-klassen. Intentionen är att ge unga nordiska fotbollstalanger möjligheten till att matcha sig mot tufft internationellt motstånd under en period av året då det inte är seriespel på hemmaplan. Motståndet är bland annat Manchester City, PSV, Zenit och Crystal Palace. Spelartruppen är i grund och botten hämtat från Team träningsprogrammet i Oslo, och på Vestlandet, men det finns också möjligheter till att söka plats med detta programmet.

Ibercup Cascais

I vårfina Lisboa spelas IberCup Cascais 15-19 April. Där ska NF Academy skapa flera talanglag, och det är möjligt att söka om deltagande till turneringen. Under turneringen i 2018 hävdade sig flera av NF Academys lag mot starkt europeiskt motstånd. 2005-laget förlorade i B-slutspelet, men både 2006 och 2007 lagen imponerade med att spela sig hela vägen fram till kvartsfinalerna i A-slutspelet. Här har nordiska unga talangfulla spelare möjligheten att matcha sig mot internationellt motstånd på hög nivå. Det är dessutom hög kvalitet på träningarna i ledning av portugisiska tränare.

Spännande nytt år

nf-elite-training-camp-portugal

 

Under vinterlovets veckor 8 och 9 är det dessutom en ny Elite training camp i samarbete med Sporting Lisboa.

Det blir också träningslära i både Portugal och Norge genom NF High Quality Training  och NF Elite Training Camp. Här får deltagarna kvalitetsträning med ledning av portugisiska tränare med förflutet i akademierna Benfica och Sporting Lisboa.

Önskar du att spela med NF Academy? 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts