KOMMANDE EVENT - NF ACADEMY BLEKING

No Events

SPELARUTVECKLING

NF Academy Blekinge erbjuder talangfulla spelare i Blekinge möjligheten att delta i både lokala och internationella utvecklingsprogram för fotbollsspelare. Genom våra program kommer spelarna att ha möjlighet att utmana sig själva i en miljö där utveckling är i fokus.

Våra program och sessioner leds av erfarna portugisiska fotbollstränare som tillämpar den portugisiska fotbollsmetodiken, som visat sig vara en av de mest framgångsrika under de senaste tio åren.

INDIVIDUELL SPORTPLAN

För alla spelare som vill nå sin fulla potential erbjuder vi skräddarsydda årsplaner med både lokala och internationella program för att tillgodose individens utvecklingsbehov. Detta är en unik möjlighet för spelare att samarbeta med NF Academy för att uppnå sina utvecklingsmål. Det årliga programmet betalas varje månad.

Vi värdesätter nära individuell uppföljning, och spelare som deltar i det årliga programmet kommer att ha möjlighet till regelbunden individuell uppföljning från våra tränare.

LOKALA REPRESENTANTER

 • Kim Svensson
  Kim Svensson

  Regional Partner

  +46 722 329 432
  kim.svensson@nfacademy.se

  Skicka förfrågan

NF ACADEMY Blekinge I SOCIALA MEDIER

På NF Academy Blekinge Facebook grupp och Instragram profil kan du hålla dig uppdaterad om nya evenemang, läsa lokala nyheter, titta på videor och foton, delta i tävlingar och kommunicera med lokala spelare, tränare, föräldrar och representanter.

Annan information

Är du intresserad av att utmana dig själv i nya länder, spela matcher mot utländska topplag och lära dig att integrera dig i nya spelargrupper med spelare från hela världen?

Vi ger lokala spelare möjlighet att delta i internationella träningsläger i samarbete med toppakademier genom att spela på våra turneringslag som deltar i internationella elitturneringar. Våra internationella program är anpassade till olika kompetensnivåer. Prata med våra lokala representanter för att identifiera vilket program som är bäst för dig.

Kommande turneringar utomlands

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
10 - 16 Apr 2022 NF Selection Portugal Cascais 2010-2006
14 - 18 Apr 2022 NF Selection Sverige Göteborg 2012-2010

 

Kommande träningsläger utomlands

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
22 - 25 Jan 2022 NF Match Camp Spanien Salou 2007-2009
29 Jan - 1 Fev 2022 NF Match Camp Spanien Salou 2004-2006
20 - 26 Feb 2022 NF Elite Training Camp Portugal Estoril 2004 - 2011
27 Feb - 5 Mar 2022 NF Elite Training Camp Portugal Estoril 2004 - 2011

Vi erbjuder lokala program för både pojkar och flickor. Dessutom har vi ett starkt fokus på att utveckla målvakter och vi har en egen målvaktstränare i de flesta av våra evenemang.

NF Team Training
Under hösten och vintern har spelarna möjlighet att delta i NF Team Training. Detta är en samling av lagträning och träningsmatcher. Normalt genomför vi en samling per månad och spelare måste ansöka för att delta. Från Team Training kommer spelare att erbjudas att representera NF Academy i turneringarna.

Läs mer

Lokala träningspass under helgdagar och helger
Under hela året organiserar NF Academy Blekinge träningspass där spelare får uppleva högkvalitativ träning med möjlighet att bli inbjudna att delta i internationella program, lagträning och träning med utländska toppakademier. Vi erbjuder följande utbildningar:

 – NF Weekend Training
 – NF Winter Training
 – NF Autumn Training
 – NF Spring Training
 – NF Girl Camp
 – NF International

Individuell utbildning
Förbättra dina individuella färdigheter genom att delta i NF Individual Training. Vi genomför sessionerna med hög intensitet och i små grupper (5 till 10 spelare), där vi fokuserar på att förbättra tekniska färdigheter. Spelare kan registrera sig för individuella sessioner med olika teman, och varje session varar normalt i 60 minuter.

Uthyrning av tränare och tränarkurs
Vi ger lokala klubbar och lag möjlighet att anställa våra tränare för att genomföra träningspass och träningskurser. Kontakta oss för program- och prisinformation.

NF Academy har ett starkt fokus på att hjälpa begåvade spelare att nå en professionell karriär.

För att hjälpa spelare att spela professionellt utomlands, startar vi en tidig integrationsprocess med utländska toppakademier. Detta för att ge dem referenser och lärande från ledande utvecklingsmiljöer, men också för att skapa karriärvägar för professionella kontrakt. Genom att delta i vårt program kommer spelare att utvärderas för träning på toppakademier.

Sporting CP är vår huvudpartner för att organisera träningsanläggningar, och till och med 2019 har NF Academy haft totalt 16 spelare på provspel med denna klubb.

Skicka förfrågan till NF Academy Blekinge


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

Start typing and press Enter to search