Den bästa fotbollsupplevelsen vi kunde ge vår son

Den bästa fotbollsupplevelsen vi kunde ge vår son

Postet på: 23/02/2022
nfacademy-football-spain-1200x630
nfacademy-football-spain-600x600

Den bästa fotbollsupplevelsen vi kunde ge vår son

Brian Sonnenborg ville ta med sin familj på semester, och ge sin son Julius en oförglömlig fotbollsupplevelse. Resan har gett minnen för livet och stor utveckling på fotbollsplanen.

Familjen har precis kommit hem från Barcelona. En kombinerad semester- och träningsvecka för Julius, där höjdpunkten var deltagandet i NF Match Camp Salou.

Familjen Sonnenborgs resa med NF Academy startade 2019. Erfarenheterna är positiva på alla nivåer för den danska familjen.

Vi ville ge Julius en fotbollsupplevelse utomlands och samtidigt ha semester tillsammans. Sedan hittade vi NF Academy på internet. Vi skrev ett mail och frågade om Julius kunde vara med på NF Elite Training Camp i Cascais, där de hade ett träningspass med Sporting CP.

– Först och främst skulle vi skicka några inspelade matcher och träningar, sedan plockades Julius ut att vara med i programmet. Han gjorde mycket bra ifrån sig i Cascais och valdes ut i ett lag som skulle spela turneringar senare. Tyvärr ställdes dessa in på grund av covid-pandemin.

Sedan dess har vi hållit kontakten med NF Academys tränare och Julius provade bland annat på virtuell träning under pandemin.

När det blev möjligt att delta i NF Academy program igen valde vi Match Camp programmet i Barcelona. Det har alltid varit en ordnad och bra process med bra tjänster från NF Academy förvaltningen.

Vi kan varmt rekommendera detta till alla som går med tanken på att testa ett fotbollsläger med NF Academy. Det här är hittills den bästa fotbollsupplevelsen vi kunde ha gett vår son, säger pappa Brian Sonnenborg.

Julius Sonnenborg håller på med fotbollsövningar
Julius Sonnenborg håller på med fotbollsövningar

En fantastisk självförtroendeboost!

Sonen Julius har haft en fin utveckling med NF Academy som ett komplement till den dagliga träningen hemma i Danmark.

-Tränarna har varit väldigt duktiga på att hjälpa mig jobba med att ta nästa steg i min utveckling och i mina ambitioner som fotbollsspelare. För mig har det verkligen varit en självförtroendeboost i mitt träningsliv.

Nu vet jag att jag kan göra mer med och utan boll än vad jag tidigare inte var lika säker på. Jag har blivit uttagen till en av Europas största ungdomsturneringar, Ibercup Cascais i Portugal för NF Academys u13-lag i april där alla stora europeiska klubbar deltar.

I NF Academy får man en unik möjlighet att bli inbjuden till turneringar runt om i Europa, jag skulle annars aldrig få möjligheten att delta genom min klubb hemma i Danmark, säger Julius Sonnenborg.

Julius Sonnenborg spelar en match i NF Match Camp Salou
Julius Sonnenborg spelar en match i NF Match Camp Salou

Match Camp Salou programmet gav värdefull utmaning mot spanska lag och bra träning i sommarvärmen i Salou.

 -Lägret har varit helt fantastiskt, jag har fått många nya vänner från andra länder. NF Academys program är också något som fick mig att växa som både människa och fotbollsspelare i en mycket professionell miljö.

Det är lite utanför min komfortzon, eftersom allt är på engelska. Tränarna har mycket erfarenhet från toppakademier i europeiska storklubbar, så jag har verkligen några bra övningar att göra hemma. Programmet har varit helt perfekt för mig, då det var en skön kombination av träning och match.

Intresserad av att prova NF Academy metoden och vår karriär hantering? Kontakta vår kundtjänst genom att skicka ett mail till sportsconsulting@nfacademy.com

Julius Sonnenborg och hans pappa Brian Sonnenborg besöker Camp Nou i Barcelona
Julius Sonnenborg och hans pappa Brian Sonnenborg besöker Camp Nou i Barcelona

Bra erfarenhet

Han reste med sina föräldrar till Barcelona, ​​där de besökte den legendariska Barcelona stadion Camp Nou.

Dagen efter började en ny resa med NF Academy, när bussen tog dem till den fantastiska Cambrils Park Sport Village anläggningen. Där träffar Julius på sina lagkamrater från Norge och Sverige. Kort sagt var vistelsen i Spanien en mycket bra upplevelse med mycket god mat och socialt mys.

– Programmet börjar med en kvällsträning på några av de bästa anläggningarna jag sett, sedan äter jag middag och går och lägger mig. Nästa dag är det först ett pass på morgonen innan matchen mot ett starkt spanskt lag på eftermiddagen, och kvällen blir ett roligt socialt möte mellan alla lagen i NF Academy.

Dag tre är det ett nytt morgonpass innan vi spelar fotboll på stranden på eftermiddagen.

Fjärde dagen började med ett morgonpass, innan jag fick chansen att spela match med U14-laget. Sedan var det match med mitt eget under-13-lag, och det var mot ett starkt spanskt motstånd.

Sista dagen var det ytterligare en match innan vi hade ett individuella möten med tränarna, där vi fick feedback på vad vi borde jobba mer med.

Till slut, en trevlig avslutning med spelarna och föräldrarna innan hemfärd, där NF Academy tog oss till flygplatsen med buss, berättar Julius Sonnenborg.

LÄS OCKSÅ: Ta nästa steg med NF Career Management

Träningspass i NF Match Camp Salou
Träningspass i NF Match Camp Salou

KOMMANDE NF EVENEMANG

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Se översikten över alla våra evenemang här.

KONTAKTA OSS


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

Start typing and press Enter to search