Genom att delta i NF International kan spelare gå hela vägen till Sporting Academy

Detta är NF International Training Camp

Under sommaren besöker vi 16 städer i Skandinavien för att genomföra ett 3-dagars träningsläger där totalt 48 talangfulla spelare vinner ett gratis träningsläger i Danmark. Från träningslägret i Danmark kvalificerar 6 spelare sig vidare till träningsmöjlighet i Lissabon där man får träna med första laget i Sporting CPs akademi. Läs artikeln för att se när vi kommer till din stad!

Internationella möjligheter för lokala talanger

NF International Training Camp är sommarens händelse för lärolystna spelare i åldern 9 till 15 år, där man får lära sig mer om metoderna i några av världens bästa akademier. Under tre dagar kommer spelarna att genomföra sex intensiva träningspass och genomgå tre teorilektioner. João Plantier har själv sju års erfarenhet som tränare på Sporting CP Academy, som av många är omtalat en av världens bästa akademier. Det är kanske inte helt överraskande att i EM-finalen 2016 var hela 11 av 14 spelare i det portugisiska landslaget tidigare studenter vid Sportings akademi. Han menar att spelare som deltar i NF International har mycket spännande att se fram emot.

– Vi vill ge skandinaviska spelare en möjlighet till att uppleva träningsmetoderna för de bästa akademierna i Portugal. Under vårt evenemang är vårt mål att ge lokala spelare inspiration och lärande som hjälper till att utveckla dem till bättre fotbollsspelare, säger akademichef João Plantier.

Under det gångna året har NF Academy bekantat sig med många spännande spelare från lokala arrangemang i Skandinavien. Totalt har akademin under en fyraårsperiod fått möjlighet att arbeta med 12 spelare som nu är i åldersbestämda landslag och över 100 regionslagsspelare. Åtta av de mest begåvade spelarna i NF Academy systemet har också fått möjlighet till att träna med akademilaget för Sporting CP under det senaste året.

”Våra arrangemang är unika genom att vi öppnar upp en dörr till internationell fotboll för spelare som önskar att utveckla sig. Om du deltar i ett lokalt arrangemang ska det vara en väg till internationell fotboll. Detta då du kan delta i träningsläger utomlands eller spela i våra turneringslag som deltar i internationella turneringar. Men också ge den allra bästa möjligheten till att träna med några av världens bästa akademier.”

LÄS OCKSÅ: Landslagsspelare i NF Academy Program 

NF Qualification Camp med Sporting CP representanter

24 och 25 augusti arrangeras NF Qualification Camp där alla spelare som är födda 2006, 2005 och 2004, och som har blivit korad till ”player of the age category”, från de 16 NF International träningsläger, bli inbjudna till att delta och och få ett gratis träningsläger i Danmark. Under evenemanget kommer båda akademicheferna för NF Academy och representanter från Sporting CP att vara på plats för att välja ut 6 spelare som kommer att få träna med Sporting CPs akademilag.

– Spelarna kommer att träna på toppanläggning i Danmark och nivån kommer att vara väldigt hög. Extra spännande blir det att Sporting CP kommer med egna representanter och vi ska plocka ut sex stycken spelare som får träna med denna klubb. Vi ser verkligen fram emot det, avslutar João Plantier.

Jag är intresserad av att delta i NF International

Är du förälder till en träningsvillig spelare i åldern 9 till 16 år som söker nya utmaningar? Skicka oss en kort förfrågan med dina frågor eller boka din plats hos NF International här.

Kommande NF International-samlingar

Datum Stad
17 – 19 jun Malmö Boka Nu!
17 – 19 jun Göteborg Boka Nu!
12 – 14 aug  Göteborg Boka Nu!
16 – 18 aug Malmö Boka Nu!

Skicka förfrågan

Vänligen specificera vilket arrangemang förfrågan avser så att vi kan vidarebefordra din förfrågan till rätt person som är ansvarig för arrangemanget.


* Dessa fält.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts