NF Elite Training Camp Portugal – Winter

NF Elite Training Camp Portugal – Winter

Res till Lissabon under vinterlovet och upplev internationell fotboll och ett komplett träningsprogram för motiverade och lärolystna spelare födda mellan 2009 till 2003. Vi garanterar en upplevelse utöver det vanliga med träningsaktiviteter inne på Sportings akademi, matcher mot Sportings ungdomslag (förutsatt att det är nog med spelare i varje ålderskategori), instruktioner från duktiga portugisiska tränare med bakgrund från de stora akademierna och med sociala möjligheter till att bilda nya bekantskaper med spelare från hela landet som delar samma intresse.

Vem passar det för?

NF Elite är skräddarsytt för motiverade spelare som önskar internationella träningsreferenser, lära sig mer om träningsmetoderna för de portugisiska akademierna och delta på ett sportligt upplägg tillsammans med andra motiverade spelare som önskar att utveckla sina färdigheter.

 

Urvalsprocess

För att delta i urvalsprocessen vänligen skicka oss ett kort meddelande med information om spelarens bakgrund och vilket program ni är intresserad av. Vi återkopplar till dig med mer information och om så önskas kan vi upprätta ett telefonmöte med en av våra tränare för att ge ytterligare råd.

 

Samarbete med Sporting

Under veckan kommer vi att genomföra två träningspass om 90 minuter inne på Sportings akademi med bistånd från klubbens egna akademitränare. Spelarna kommer få en rundvisning inne på akademin och en inblick i proffsverksamheten. Dessutom får spelarna möjligheten att spela en träningsmatch mot Sportings egna talanglag (förutsatt att det är tillräckligt med spelare i varje ålderskategori)!

Vi önskar med denna aktivitet att exponera våra spelare och tränare för ett av de ledande spelarutvecklingsmiljöerna i Europa, hämta inspiration för vidareutveckling av vår utvecklingsfilosofi och i ett långsiktigt perspektiv bygga en stark relation till denna klubb, sådan att vi kan sända våra bästa spelare på träningsläger hos Sporting. Och kanske lika viktigt – skapa en oförglömlig upplevelse för spelare som är med på våra aktiviteter.

 

 

Spelarpaket

 • Övernattning i rum med andra spelare
 • Tillsyn av spelare under hela uppehället
 • Frukost, lunch och middag alla dagar (middag vid ankomst, frukost vid avresa)
 • 2 dagar med träning inne på Sportings akademi med uppföljning av Sportings akademitränare
 • 3 övriga dagar av träning med uppföljning från våra egna NF Academy tränare
 • 1 träningsmatch per ålderskategori (förutsatt tillräckligt med spelare i varje åldersgrupp)
 • Utvärderingsrapporter till alla deltagande spelare
 • Individuellt spelarmöte med huvudtränare (föräldrar kan också delta)
 • Lagmöten och teori
 • Sportsförsäkring
 • Avslutningsceremoni med priser
 • Diplom

Datum och program 2020

Vecka 40 – Söndag 27/09 – Lördag 03/10
Vecka 41 – Söndag 04/10 – Lördag 10/10
Vecka 44 – Söndag 25/10 – Lördag 31/10

 

Dag 1
Ankomstdag, incheckning och sociala aktiviteter för att lära känna varandra

Dag 2
Välkomstmöte och träningspass med NF Academys tränare

Dag 3
Träningspass inne på Sportings akademi

Dag 4
Träningspass med NF Academys tränare

Dag 5
Besöka Sporting Stadion & Museum och match mot Sportings ungdomslag

Dag 6
Träningspass och avslutningsceremoni på kvällen med prisutdelning

Dag 7
Frukost följt av utcheckning från hotellet.

* ordningen på dagarna kan komma att ändra sig.

Tillsyn av spelarna, rumsindelning och övernattning

NF Academy tar ansvar för tillsyn av alla spelare och det är inte ett krav att spelarna reser i sällskap med målsman. Spelarna delar rum med andra spelare, men det är möjligt att ansöka om undantag om föräldrarna har en god orsak till att spelaren ska låtas bo i samma rum som föräldern. Hotellet som vi använder kan variera i pris för olika datum och finns specificerat i prislistan som vi skickar ut på förfrågan.

Familje- och flypaket

Missa inte möjligheten att delta i nästa NF Academy Elite Training Camp! I samarbete med vår resepartner, ger vi deltagarna och deras familjer möjlighet till att få ett resepaket som inkluderar flyg och flygplatstransfer till hotellet. Kontakta oss för att ta del av de bra priserna.

Träningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Tränare

NF Academy använder erfarna och duktiga tränare med bakgrund från europeiska storklubbar. Vi vill ha en profil med ambitiösa tränare med stor professionell vikt på våra projekt. Tränarna väljs noggrant utifrån de ansökningar vi får och vårt befintliga kontaktnät.

+ Läs mer om våra tränare här

Målvaktsträning

Arrangerad målvaktsutbildning för alla målvakter. Målvakter erbjuds en specialiserad målvaktsträning med egen målvaktstränare från Portugal. NF Academy vill göra skillnad genom att även kunna erbjuda målvakter ett högkvalitativt träningsprogram.

Läs också:

NF Elite Training Camp 2018:  Første gang samarbeidet med Sporting Lisboa >>

NF Academy Keeper: «Uansett et høydepunkt som gir meg lyst til å trene enda mer for å bli en bedre keeper.»

Jag är intresserad och vill höra mer

Skicka oss ett kort meddelande med information om spelarens bakgrund och vilket program ni är intresserad av. Vi återkopplar till dig med mer information och om så önskas kan vi upprätta ett telefonmöte med en av våra tränare för att ge ytterligare råd.


* Dessa fält.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone