NF Elite Training Camp Portugal Winter - NF ACADEMY
NF ELITE
TRAINING CAMP WINTER

En veckas träning på hög nivå i samarbete med Sportings akademi, en av de bästa fotbollsakademierna i världen.

NF ELITE TRAINING CAMP PORTUGAL

Res till Lissabon i vinter och upplev träning av högsta kvalitet med tränare från NF Academy och Sporting CP! Förutom att ha ett professionaliserat och intensivt träningsprogram med NF Academys tränare, kommer du att ha en heldag med träning inom samma akademi som utvecklade spelare som Ronaldo, Nani och Figo. Under veckan har du också möjlighet att spela en vänskapsmatch mot Sporting CP akademilag. Alla spelare kommer att ha ett utvärderingsmöte med sin huvudtränare och få en detaljerad utvärderingsrapport för att ge vägledning till deras framtida utveckling.

VEM ÄR DET TILL FÖR?

NF Elite Training Camp är ett program designat för spelare som vill ta sina prestationer till nästa nivå och få internationella erfarenheter. Spelare som deltar borde ha en medium till en hög regional nivå, och en stark motivation till att utvecklas som fotbollsspelare.

Programmet är för både flickor och pojkar , födda från 2008 till 2013. Deltagande spelare kommer att delas in i olika träningsgrupper beroende på deras nivå och ålder.

MÅL MED PROGRAMMET

Under NF Elite Training Camp fokuserar vi på att ge spelarna nya möjligheter och utveckla deras färdigheter:

  • Förbereda spelare inför prövningar med nya klubbar samt regionala och nationella urval. De bästa spelarna har också möjlighet att bli scoutad av Sporting CP, med möjligheten att bjudas in till en träningsvecka med en av världens bästa akademier.
  • Ge spelarna detaljerad feedback om vilka områden de behöver förbättra och en detaljerad utvärderingsrapport som ger vägledning för deras träningsarbete.
  • Upplev den portugisiska träningsmetodiken, som visat sig vara en av de mest framgångsrika i ungdomsfotboll under det senaste decenniet.
  • Ge spelarna internationella match och träningserfarenheter, och en bättre förståelse för sin egen nivå jämfört med några av de bästa spelarna i Europa.
  • Öka möjligheten att delta i våra internationella elitlag som deltar i turneringar med några av de bästa klubbarna i Europa.
  • Social utveckling genom integration i en spelargrupp med flera nationaliteter, språk och kulturer

”Att träna med NF Academy är en ära. De har hjälpt mig att utvecklas som fotbollsspelare och människa. Jag har vuxit med den uppföljning de har gett mig. ”

Alexis Hughes, Chile U15 och NF Scholarship spelare

PAKET

SPELARE

• Boende i Estoril – i trebäddsrum med andra spelare
• Frukost, lunch och middag (middag vid ankomst, frukost vid avresa)
• Transport under programmets gång
• Övervakning av spelare under hela vistelsen
• Träning med de bästa portugisiska tränarna från NF Academy
• Två dagars träning i Sporting CP akademi – Sporting Methodology
• Tre dagars träning med NF Academys egna tränare
• En träningsmatch per ålderskategori (om det ges tillräckligt med spelare i varje kategori)
• Individuellt spelarmöte med huvudtränaren
• Utvärderingsrapport
• Gruppmöten och teori
• Diplom
• Sportförsäkring
• Inträdesbiljett till Estádio José Alvalade (sportstadion

 

Pris per spelare
1395 EUR (7 dagar / 6 nätter)

FAMILJ

• Boende på Estoril
• Rum & Frukost
• Entrébiljett till Estádio José Alvalade (Sporting Stadium)

 

Pris per person
Från 599 EUR (7 dagar / 6 nätter)

Utrustningspaket är ett obligatoriskt tillägg för spelare.
Information om hur man skaffar utrustning kommer att levereras under köpprocessen och efteråt via e-post.

SPELAR- & MÅLKÅVARSPAKET TIDIGT PRIS - 1095€

BOKA TILL 01 OKTOBER 2023 OCH SPARA 300€

GRATIS VECKA I CASCAIS MED VÅR SAMARBETSKLUBB

NF Academy erbjuder spelare som bokar ett internationellt program möjligheten att uppleva en vecka av intensiva träningspass och sociala aktiviteter i Cascais, Portugal med GDS Cascais Futebol SAD. Under denna vecka kommer spelaren att utvärderas av klubbens Performance Department och träna med laget från sin åldersgrupp.
DETTA ERBJUDANDE INKLUDERAR INTE FLYG, LOGI ELLER TRANSPORT.
Detta erbjudande är endast tillgängligt för spelare med medlemskap som bokar ett internationellt program.

SCOUTAR FÖR

sporting

I NORDEN

BLI UPPTÄCKT

NF Academy har genom NF Elite Training Camp och andra program gett totalt 16 spelare under 2019 möjlighet att ha en full träningsvecka med Sporting CP akademi. För de mest ambitiösa spelarna som drömmer om en professionell karriär, kommer detta vara en unik möjlighet att visa upp sina färdigheter för representanter i Sporting CP.

Förra året fick två spelare en inbjudan att träna med Sporting CP akademi under en hel vecka efter att ha imponerat under NF Elite Training Camp.

CASCAIS, ESTORIL OCH LISSABON

NF Elite Training Camp är ett fantastiskt program att kombinera med en familjesemester. I området som träningslägret äger rum kommer familjer att kunna njuta av sandstränder och utforska den charmiga stadskärnan i Cascais med restauranger, barer, kaféer och shoppingmöjligheter. Bara 30 minuter bort med tåg eller taxi har du också möjlighet att besöka Lissabons centrum.

En stad med unik arkitektur, sevärdigheter, fantastiska restauranger, zoo och oceanarium. Vi rekommenderar också fotbollsfamiljer att besöka stadion och fotbollsmuseum till antingen Benfica eller Sporting med faciliteter i världsklass och en imponerande historia som utvecklar några av de bästa spelarna i världen.

CASCAIS, ESTORIL OCH LISSABON

NF Elite Training Camp är ett fantastiskt program att kombinera med en familjesemester. I området som träningslägret äger rum kommer familjer att kunna njuta av sandstränder och utforska den charmiga stadskärnan i Cascais med restauranger, barer, kaféer och shoppingmöjligheter. Bara 30 minuter bort med tåg eller taxi har du också möjlighet att besöka Lissabons centrum.

En stad med unik arkitektur, sevärdigheter, fantastiska restauranger, zoo och oceanarium. Vi rekommenderar också fotbollsfamiljer att besöka stadion och fotbollsmuseum till antingen Benfica eller Sporting med faciliteter i världsklass och en imponerande historia som utvecklar några av de bästa spelarna i världen.

VIDEOS

ÖVRIG INFORMATION

Vi värdesätter ett gott samråd innan vi bokar ett program för att säkerställa rätt utmaning för alla våra deltagare. Det bästa sättet att identifiera om detta program passar dig är att börja med att skicka oss en förfrågan. Ge oss lite information om din klubb, position, ålder, nivå och mål, och vi kommer att följa upp därifrån. Vänligen dela med dig om du har någon video tillgänglig.

Är du osäker på om du har nivån att vara i det här programmet? Tveka inte på att kontakta oss. Vi meddelar dig när nästa lokala träningsläger äger rum i din region så kan vi utvärdera spelaren för internationella program.

Program 2024

*Detta är ett preliminärt program och det kan ske ändringar i ordningen på agendan.

Dag 1
Ankomst, incheckning och NF personal välkomnar er på hotellet

Dag 2
Öppet möte och två träningspass med tränare från NF Academy.

Dag 3
Två träningar på Sporting CP akademi

Dag 4
Två träningspass med NF Academys tränare

Dag 5
Besök på Sporting CP stadio och museum samt en träningsmatch mot Sporting CPs ungdomslag

Dag 6
Två träningspass och en avslutningsceremoni på kvällen med prisutdelning

Dag 7
Frukost följt av utcheckning från hotellet.

Vi använder olika hotell i Estoril / Cascais beroende på veckan i NF Elite Training Camp. Kontakta oss för att kartlägga vilka hotell som kommer att användas under veckan du vill boka. Nedan ser du två hotell som vi använder för detta evenemang.

hotel-estoril-eden-galleryhotelestorileden-482

Hotel Eden Estoril

Under träningslägret kommer du att bo på Hotel Eden Estoril som ligger bredvid stranden. Större delen av hotellet har en vacker havsutsikt. Hotellet ligger nära träningsfält, restauranger och kaféer, och bara 20 minuters promenad till Cascais.

Läs mer här: www.estorilhoteleden.com

Hotel Londres, Estoril

Hotel Londres Estoril

Under träningslägret kommer du att bo på Hotel Londres Estoril, som ligger en fem minuters promenad från stranden. Hotellet ligger nära träningsfält, restauranger och kaféer, med 20 minuters promenad till Cascais.

Läs mer här:  www.hotelondres.com 

NF ACADEMY TRÄNARE

NF Academy använder skickliga och erfarna tränare med bakgrund från europeiska storklubbar. Vi vill ha en profil med ambitiösa tränare med akademisk underlag för våra projekt. Tränarna väljs noggrant från de applikationer vi får och vårt befintliga kontaktnätverk.

 Du kan se alla våra tränare här.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
HUVUDTRÄNARE AND NF ACADEMY DIREKTÖR

NF Academy International Director Gonçalo Nunes har en imponerande 25-årig bakgrund inom ungdomsfotboll. Han är en solid resurs för både NF Academy och spelarna i akademisystemet tillsammans med NF Academy Director Joao Plantier.

Gonçalo har huvudsakligen arbetat som huvudtränare, teknisk koordinator och teknisk chef i 25 år inom internationell fotboll. Han har en UEFA-A licens samt nivå 3 IPDJ som idrottstränare och ser verkligen fram emot att arbeta närmare de begåvade spelarna på NF Academy.

Internationell bakgrund
Han har arbetat under Carlos Queiroz och med Manchester United fotbollsskola i 6 år. Gonçalo har också varit kopplad till Sporting Clube de Portugal i 2 år, och de senaste 5 åren har han varit ansvarig för det internationella fältet för ungdomsfotboll i Sport Lisboa e Benfica. Där har han också varit koordinator för spelarutveckling under de senaste tre åren.

Under det senaste decenniet har han varit involverad i flera internationella projekt och program på olika nivåer, där han har rest runt i världen, samt koordinerat och involverat med tusentals spelare och tränare på program i Portugal.

Gonçalo väljer träningsledare för detta program. Du kan se alla våra tränare här.

«Jag var med i NF Academy U13 lag, vilket var fantastiskt! Vi kom till kvartsfinalen, där förlorade vi mot Sporting CP på straffar. Det är inte det roligaste sättet att bli utslagen på från en tävling, men hela anordningen är bra med mycket bra tränare!”
Niklas Haugland, Leeds U23 och Norge U17

”Jag skulle säga att min tid med NF Academy har hjälpt till att ta bort den utmanande aspekten som nya situationer kan ge, till exempel att få landslag att höra av sig, att byta klubbar eller vidta ytterligare utvecklingssteg som spelare. Deras program är på en hög nivå, med bra tränare, och det finns spelare från olika nationaliteter som söker samma sak som du. Det gör att du verkligen utvecklas både som person och som spelare.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg och Danmark U17

«João Plantier har spelat en viktig roll i min karriär av flera skäl. Han gav mig frihet och trodde på mig. Vi hade en nära relation, och han övervakade mig hela vägen. João gav mig feedback på vad jag behövde förbättra under matcherna, och sist men inte minst var han väldigt bra på att ständigt ge mig nya utmaningar.”
Zeca, kapten för FC Köpenhamn och Greklands landslag

”Jag spelade tillsammans med några mycket bra spelare och tränade under mycket kompetenta tränare. Först och främst var det en fantastisk upplevelse, och jag fick en bra referens för vilken nivå de bästa lagen i Europa var på. Sådana program har mycket värde eftersom de senare underlättar övergången till nya lag och nivåer.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht och kapten för Norge U16

”Träningen är på en mycket hög nivå och det finns övningar jag aldrig har deltagit i tidigare. Jag har lärt mig mycket, som jag tar med mig till min träning hemma i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm och kapten för Norge U15

”Mina pojkar (födda 2004 och 2007) är verkligen glada över att komma till IberCup Cascais turneringen. Inte bara för att spela mot topplag utan också för att se var deras nuvarande nivå är och att träna och träffa andra bra spelare runt om i Skandinavien. Att ha program som NF Academy är fantastiskt. När du tränar med tränare på toppnivå och andra spelare i samma ålder ser du verkligen var den internationella fotbollsnivån ligger. »
Bjørn Helge Riise, före detta Fulham och norsk landslagsspelare

«Det var först när vi kom hem då vi såg de enorma förbättringarna i Kevin som en spelare. Han har en ny auktoritet om honom nu och hans beslutsfattande är bättre. Anledningen till detta är goda erfarenheter och bra tränare på NF Academy. Vi kommer inte ångra att vi valde ett lag med den kompetensen som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidigare professionell boxare och landlagsmästare

”Vistelsen på NF Academy gav mig en smak av vardagen som professionell. Mycket kompetenta tränare och bra spelare runt mig. Dagarna var bra, och jag lärde mig mycket. Det var efter vistelsen som jag vågade besöka utländska klubbar för att visa vad jag kan göra.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg och Sverige U17

”Jag är mycket nöjd med deltagandet i förra årets NF Academy IberCup. Det var väldigt spännande och inspirerande att få spela i ett lag med så många bra spelare från Norge, Sverige och Danmark. Jag blev motiverad att ge ännu mer efter att ha spelat mot och sett hur bra motståndare från länder som Portugal, Spanien och Mexiko var.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga och Norge U17

«Under påsken 2018 var jag i Cascais, Portugal med NF Academy för att delta i IberCup Cascais 2018. Det var min första gång med NF Academy och en fantastisk upplevelse. Jag fick mycket av resan. Träningarna, matcherna, tränarna och spelarna var en fantastisk blandning av både rolig och seriös fotboll.”
Filip Mellbin, Danmark U16

TILLGÄNGLIGA EVENEMANG

No Events

HITTA DITT EVENEMANG

- Välj ett alternativ - Du kommer automatiskt att omdirigeras till ditt valda alternativ -

Start typing and press Enter to search