NF Elite Selection Esbjerg Spar Nord - NF ACADEMY
NF ELITE SELECTION
ESBJERG SPAR NORD

Gå med i våra turneringslag och spela mot starka skandinaviska akademier!

NF ELITE SELECTION
ESBJERG SPAR NORD

Gå med i våra turneringslag och spela mot starka skandinaviska akademier!

NF ELITE SELECTION
ESBJERG SPAR NORD

Några av de bästa skandinaviska akademierna kommer att delta i Esbjerg Spar Nord Cup 2022, en unik utvecklingstävling för spelare som vill bli uppmärksammade av de bästa lagen i Skandinavien.

Detta är en möjlighet för de yngsta spelarna att förbättra sina individuella färdigheter samt spela i lag, visa sin talang och uppleva en internationell tävling.

VEM ÄR DET TILL FÖR?

Spelare som vill ansöka måste vara av medelhög till hög regional nivå och godkännas innan deltagande. Vi letar efter spelare i följande ålderskategorier:

  • 1 lag U10 (födda 2012) – 8v8
  • 1 lag U11 (födda 2011) – 8v8
  • 1 lag U12 (födda 2010) – 8v8

MÅL MED PROGRAMMET

Våra mål i NF Elite Selection Esbjerg SparNord är att ge spelare internationella matcherfarenhet mot starka lag, ge spelarna en bättre förståelse av spelet och ge erfarenhet av att integrera i ett lag med bra spelare från olika länder.

Varje spelare kommer att ha ett möte med sin huvudtränare och få detaljerad feedback om vad de behöver förbättra för att nå en högre nivå. Alla spelare kommer också att få en utvärderingsrapport som kan bidra till ytterligare utveckling efter turneringen.

”Programmet har en hög nivå med bra tränare och spelare från olika länder som söker samma sak som du”

Oscar Fuglsang, Danmark U17

PAKET

SPELARE

• Hotellrum i 4 dagar / 3 nätter – i ett rum med andra spelare
• Frukost, lunch och middag (middag vid ankomst, frukost vid avresa)
• Erfaren NF Academy tränare per lag
• En fysioterapeut och målvaktstränare delade mellan NF-lagen
• Lagmöten
• Socialt program och övervakning av spelare
• Individuell spelarrapport
• Utrustningspaket med 1 shorts, 1 par strumpor och 1 hemma- och 1 bortanummertröja

* Obligatorisk att bära NF Academy träningspaket under träningspass

Pris per spelare
745 EUR (4 dagar / 3 nätter)

FAMILJ

• Boende på hotell
• Frukost ingår
• Busstransport till matcherna

Pris per person – dubbelrum
375 EUR (4 dagar / 3 nätter)

DELTAGANDE KLUBBAR

TURNERINGSINFORMATION

År 2022 kommer Esbjerg fB att vara värd för den åttonde upplagan av Spar Nord Elite Cup. Lag från många länder är redan bekräftade och deras fokus är spelarutvecklingen. Denna turnering lovar att bli en utmaning på hög nivå även för de mest utvecklade spelarna.

År 2019 deltog cirka 100 lag i turneringen.

Mer information: https://efbelitecup.dk/

DELTAGANDE KLUBBAR

NF Academy Selection Teams confirmed

TURNERINGSINFORMATION

År 2022 kommer Esbjerg fB att vara värd för den åttonde upplagan av Spar Nord Elite Cup. Lag från många länder är redan bekräftade och deras fokus är spelarutvecklingen. Denna turnering lovar att bli en utmaning på hög nivå även för de mest utvecklade spelarna.

År 2019 deltog cirka 100 lag i turneringen.

Mer information: https://efbelitecup.dk/

ESBJERG

Esbjerg är en hamnstad i Jylland på Danmarks västkust. För de kulturellt intresserade kan staden erbjuda flera museer, såsom Esbjerg Art Museum, Esbjerg Museum och Fisheries and Maritime Museum. Utanför staden hittar du också Blåvand Zoo, som innehåller cirka 400 djur och 80 arter.

ESBJERG

Esbjerg är en hamnstad i Jylland på Danmarks västkust. För de kulturellt intresserade kan staden erbjuda flera museer, såsom Esbjerg Art Museum, Esbjerg Museum och Fisheries and Maritime Museum. Utanför staden hittar du också Blåvand Zoo, som innehåller cirka 400 djur och 80 arter.

VIDEOS

ÖVRIG INFORMATION

Vi värdesätter ett gott samråd innan vi bokar ett program för att säkerställa rätt utmaning för alla våra deltagare. Det bästa sättet att identifiera om detta program passar dig är att börja med att skicka oss en förfrågan. Ge oss lite information om din klubb, position, ålder, nivå och mål, och vi kommer att följa upp därifrån. Vänligen dela med dig om du har någon video tillgänglig.

Är du osäker på om du har nivån att vara i det här programmet? Tveka inte på att kontakta oss. Vi meddelar dig när nästa lokala träningsläger äger rum i din region så kan vi utvärdera spelaren för internationella program.

PROGRAM 2022

Dag 1
Ankomstdag med lagmiddag.

Dag 2 till dag 3
Turneringsmatcher.

Dag 4
Finaler och avslutningsceremoni.

cabinn-hotel

CABINN HOTEL ESBJERG, DENMARK

Hotellet har totalt 209 rum med 401 bäddar. Alla rum har egen dusch, toalett, TV och vattenkokare med gratis te och kaffe.

Det finns gratis wifi med en hastighet på upp till 100 MB i hela hotellet. I lobbyn finns 1 gästdator med internetuppkoppling, som du kan använda gratis.
Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet året runt och ger dig bl.a. möjlighet att köpa dryck och snacks.

Frukostkaféet är öppet från 06:00 till 10:00 på vardagar och från 07:00 till 10:30 på helger. Det finns parkeringsplatser som du kan använda för en avgift på DKK 50 per person. Dag. Observera dock att antalet platser är begränsat och endast kan köpas vid ankomst.

Det finns hiss till alla våningar. Hotellet är rökfritt inomhus.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
HUVUDTRÄNARE OCH NF ACADEMY DIREKTÖR

NF Academy International Director Gonçalo Nunes har en imponerande 25-årig bakgrund inom ungdomsfotboll. Han är en solid resurs för både NF Academy och spelarna i akademisystemet tillsammans med NF Academy Director Joao Plantier.

Gonçalo har huvudsakligen arbetat som huvudtränare, teknisk koordinator och teknisk chef i 25 år inom internationell fotboll. Han har en UEFA-A licens samt nivå 3 IPDJ som idrottstränare och ser verkligen fram emot att arbeta närmare de begåvade spelarna på NF Academy.

Internationell bakgrund
Han har arbetat under Carlos Queiroz och med Manchester United fotbollsskola i 6 år. Gonçalo har också varit kopplad till Sporting Clube de Portugal i 2 år, och de senaste 5 åren har han varit ansvarig för det internationella fältet för ungdomsfotboll i Sport Lisboa e Benfica. Där har han också varit koordinator för spelarutveckling under de senaste tre åren.

Under det senaste decenniet har han varit involverad i flera internationella projekt och program på olika nivåer, där han har rest runt i världen, samt koordinerat och involverat med tusentals spelare och tränare på program i Portugal.

Gonçalo väljer träningsledare för detta program. Du kan se alla våra tränare här.

«Jag var med i NF Academy U13 lag, vilket var fantastiskt! Vi kom till kvartsfinalen, där förlorade vi mot Sporting CP på straffar. Det är inte det roligaste sättet att bli utslagen på från en tävling, men hela annordningen är bra med mycket bra tränare!”
Niklas Haugland, Leeds U23 och Norge U17

”Jag skulle säga att min tid med NF Academy har hjälpt till att ta bort den utmanande aspekten som nya situationer kan ge, till exempel att få landslag att höra av sig, att byta klubbar eller vidta ytterligare utvecklingssteg som spelare. Deras program är på en hög nivå, med bra tränare, och det finns spelare från olika nationaliteter som söker samma sak som du. Det gör att du verkligen utvecklas både som person och som spelare.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg och Danmark U17

«João Plantier har spelat en viktig roll i min karriär av flera skäl. Han gav mig frihet och trodde på mig. Vi hade en nära relation, och han övervakade mig hela vägen. João gav mig feedback på vad jag behövde förbättra under matcherna, och sist men inte minst var han väldigt bra på att ständigt ge mig nya utmaningar.”
Zeca, kapten för FC Köpenhamn och Greklands landslag

”Jag spelade tillsammans med några mycket bra spelare och tränade under mycket kompetenta tränare. Först och främst var det en fantastisk upplevelse, och jag fick en bra referens för vilken nivå de bästa lagen i Europa var på. Sådana program har mycket värde eftersom de senare underlättar övergången till nya lag och nivåer.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht och kapten för Norge U16

”Träningen är på en mycket hög nivå och det finns övningar jag aldrig har deltagit i tidigare. Jag har lärt mig mycket, som jag tar med mig till min träning hemma i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm och kapten för Norge U15

”Mina pojkar (födda 2004 och 2007) är verkligen glada över att komma till IberCup Cascais turneringen. Inte bara för att spela mot topplag utan också för att se var deras nuvarande nivå är och att träna och träffa andra bra spelare runt om i Skandinavien. Att ha program som NF Academy är fantastiskt. När du tränar med tränare på toppnivå och andra spelare i samma ålder ser du verkligen var den internationella fotbollsnivån ligger. »
Bjørn Helge Riise, före detta Fulham och norsk landslagsspelare

«Det var först när vi kom hem då vi såg de enorma förbättringarna i Kevin som en spelare. Han har en ny auktoritet om honom nu och hans beslutsfattande är bättre. Anledningen till detta är goda erfarenheter och bra tränare på NF Academy. Vi kommer inte ångra att vi valde ett lag med den kompetensen som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidigare professionell boxare och landlagsmästare

”Vistelsen på NF Academy gav mig en smak av vardagen som professionell. Mycket kompetenta tränare och bra spelare runt mig. Dagarna var bra, och jag lärde mig mycket. Det var efter vistelsen som jag vågade besöka utländska klubbar för att visa vad jag kan göra.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg och Sverige U17

”Jag är mycket nöjd med deltagandet i förra årets NF Academy IberCup. Det var väldigt spännande och inspirerande att få spela i ett lag med så många bra spelare från Norge, Sverige och Danmark. Jag blev motiverad att ge ännu mer efter att ha spelat mot och sett hur bra motståndare från länder som Portugal, Spanien och Mexiko var.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga och Norge U17

«Under påsken 2018 var jag i Cascais, Portugal med NF Academy för att delta i IberCup Cascais 2018. Det var min första gång med NF Academy och en fantastisk upplevelse. Jag fick mycket av resan. Träningarna, matcherna, tränarna och spelarna var en fantastisk blandning av både rolig och seriös fotboll.”
Filip Mellbin, Danmark U16

KOMMANDE INTERNATIONELLA TURNERINGAR

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008 -2013

HITTA DITT EVENT

- Välj ett alternativ - Du kommer automatiskt att omdirigeras till ditt valda alternativ -

Start typing and press Enter to search