Förstklassig Individuell och Virtuell Träning

Förstklassig Individuell och Virtuell Träning

Postet på: 08/05/2020
NF Virtual Academy
NF Academy Director João Plantier möte med Cille Nilsen, NF Scholarship spelaren som fortsätter att arbeta hårt för att nå professionell nivå.

FÖRSTKLASSIG INDIVIDUELL OCH VIRTUELL TRÄNING

NF Virtual Academy har skapat ett nytt personligt träningsprogram med ungdomstränare i världsklass som erbjuder en nära uppföljning och individuellt anpassade övningar för spelare runt om i världen via Zoom. Läs mer om programmet och feedbacken från spelare och deras föräldrar.

NF Virtual Academy ger spelare möjlighet att arbeta nära med en professionell NF tränare och få personliga råd under veckovisa privatlektioner.

Programdirektören, UEFA Pro tränaren, João Plantier, är glad över möjligheterna:
– Tanken är att hjälpa spelare nå en högre nivå genom att ge dem regelbunden, individuella riktlinjer och uppföljning. På så vis kan vi hjälpa dem i de specifika aspekterna av deras spel som de tycker är svårhanterliga, och stödja dem att övervinna dessa utmaningar och utvecklas snabbare, sade han.

Våra en månad- och tre månaders program innehåller fysiska, tekniska och teoretiska träningsveckor varje vecka med regelbundna sessioner med feedback från personlig tränare.

En av spelarna, Elias Giil, från Florø Sportsklubb i Norge gillar den personliga uppmärksamheten:
– Tränaren är vänlig och professionell och har gett mig en fantastisk uppföljning, även utanför Zoom sessionerna. Han svarar snabbt på mina frågor och gör det lätt för mig att förbättras, sade han.

NF Academy Player Elias Giil
Elias Giil, född 2006, under en av de tekniska övningarna med NF Virtual Academy.

För att bäst stödja spelarnas utveckling ger våra tränare samtliga spelare övningar varje vecka, och hjälper dem att perfekta övningarna och redogör hur de kan tillämpa dem i spelet.

Elias mamma, Siri Giil, uppskattar vikten av det personliga stödet:
– Kommunikationen med tränaren har varit mycket tillfredsställande och stödjande hela tiden. Tränaren och det tillhandahållna materialet är lätt att förstå och feedbacken vi får, både på Zoom och via post, har varit givande för att få ut det yttersta av övningarna.

Få din kostnadsfria provvecka här.

Hon är känd för sin vilja att utvecklas, hon gör sitt yttersta på träningarna.

Programmet är tillgängligt för spelare på alla nivåer och positioner, inklusive målvakter, säger vår målvaktstränare, João Santos:
– Med detta program kan vi hjälpa dig att förbättra tekniska och mentala färdigheter som reaktionshastighet, en mot en situationer, koncentration och koordination mellan händer och ögon. Vi erbjuder också handledningar och motivationsövningar för att hjälpa dig att bli bättre målvakt, sade han.

Vår direktör, Gonçalo Nunes, sammanfattar programmet:
– NF Virtual Academy programmet är det perfekta individuella utvecklingsverktyget för alla ambitiösa och motiverade pojkar och flickor som vill satsa på fotboll. Under detta program har det blivit mycket tydligt hur skräddarsytt vägledning och stöd gynnar spelarens utveckling enormt även i ett virtuell träningsförhållande, som tidigare bara var tillgängligt för professionella spelare. Att ha en professionell tränare som identifierar och stödjer en spelares individuella behov är en extrem fördel långsiktigt, sade han.

NF Academy Director Gonçalo Nunes
Under det senaste decenniet har Gonçalo Nunes varit involverad i flera internationella projekt och program på olika nivåer, som nu använder sin erfarenhet för att skapa unika program för ungdomsspelare som NF Virtual Academy.

NF Virtual Academy är tillgängligt för spelare som inte tidigare har deltagit i ett NF Academy program. När vi har lärt känna dig kommer du att kunna ansöka om program för högre nivåer som NF Club Experience och turneringar som Nordic Invitational Cup eller NF Elite Training Camps.

Gratis provvecka med NF Virtual Academy


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

HITTA DITT EVENT

- Välj ett alternativ - Du kommer automatiskt att omdirigeras till ditt valda alternativ -

Start typing and press Enter to search