NF Selection Future Cup - NF ACADEMY
NF SELECTION
FUTURE CUP

Gå med i NF Academy turneringslag i Göteborg under påskhelgen!

NF SELECTION
FUTURE CUP

Gå med i NF Academy turneringslag i Göteborg under påskhelgen!

NF SELECTION FUTURE CUP

NF Academy kommer att delta i Future Cup, från 28 Mars – 01 April 2024 i Göteborg, Sverige. Detta är en fantastiskt möjlighet för unga spelare att smaka på internationell tävling.

Med vägledning från vårt team av professionella och erfarna portugisiska tränare kommer spelarna att ha möjlighet att utvecklas och få nya vänner på vägen.

VEM ÄR DET TILL FÖR

Spelare som vill delta i denna fantastiska upplevelse bör ha en medelhög regional nivå. Spelare måste ansöka om godkännande för att delta innan de kan registrera sig.
Spelare i följande åldersgrupper kan ansöka:

  • (U16) – 2008
  • (U15) – 2009
  • (U14) – 2010
  • (U13) – 2011
  • (U12) – 2012
  • (U11) – 2013/2014

MÅL MED PROGRAMMET

Våra mål i NF Selection Future Cup är att ge spelare internationella match upplevelser mot starka lag, ge spelarna en bättre förståelse av spelet och ge erfarenhet av att integrera i ett lag med bra spelare från olika länder.

Under det förberedande träningslägret och turneringen kommer vi att göra en fullständig utvärdering av alla spelare. Varje spelare kommer att ha ett möte med sin huvudtränare och få detaljerad feedback om vad de behöver förbättra för att nå en högre nivå. Alla spelare kommer att få en utvärderingsrapport i syfte att ge vägledning för sitt träningsarbete när de återvänder till sitt hemland.

”Jag spelade tillsammans med några mycket bra spelare och tränade under mycket kompetenta tränare. Sådana program har mycket värde eftersom de senare underlättar övergången till nya lag och nivåer.”

Kristian Arnstad, RSC Anderlecht och kapten för Norge U16

PAKET

SPELARE

• Boende på 4-stjärnigt hotell – flerrum med andra spelare
• Frukost, lunch och middag (middag vid ankomst, frukost vid avresa)
• Transport från hotellet till fälten
• 1 träningspass innan turneringsmatcherna
• Erfaren NF Academy-tränare per lag
• En fysioterapeut och målvaktstränare delade mellan NF-lagen
• Team- och individuella möten
• Socialt program och övervakning av spelare
• Individuell spelarrapport

Pris per spelare
1015 EUR (5 dagar / 4 nätter)

FAMILJ

• Boende på 4-stjärnigt hotell – Dubbel- och enkelrum tillgängliga
• Frukost
• Transport från hotellet till fälten
• Deltagande i grupp- och individuella möten med spelare

 

Pris per person – Dubbelrum
495 EUR (5 dagar / 4 nätter)

Utrustningspaket är ett obligatoriskt tillägg för spelare.
Information om hur man skaffar utrustning kommer att levereras under köpprocessen och efteråt via e-post.

SPELAR- & MÅLKÅVARSPAKET TIDIGT PRIS - 895€

BOKA TILL 01 DECEMBER 2023 OCH SPARA 120€

GRATIS VECKA I CASCAIS MED VÅR SAMARBETSKLUBB

NF Academy erbjuder spelare som bokar ett internationellt program möjligheten att uppleva en vecka av intensiva träningspass och sociala aktiviteter i Cascais, Portugal med GDS Cascais Futebol SAD. Under denna vecka kommer spelaren att utvärderas av klubbens Performance Department och träna med laget från sin åldersgrupp.
DETTA ERBJUDANDE INKLUDERAR INTE FLYG, LOGI ELLER TRANSPORT.
Detta erbjudande är endast tillgängligt för spelare med medlemskap som bokar ett internationellt program.

DELTAGANDE KLUBBAR

TURNERINGSINFORMATION

Future Cup är en öppen turnering som lockar deltagande klubbar från hela Skandinavien. Turneringen spelas enligt officiella FIFA-regler och består av gruppspel innan de två högst placerade lagen går vidare till en utslagsturnering.

Mer information: https://futurecup.se/

DELTAGANDE KLUBBAR

TURNERINGSINFORMATION

Future Cup är en öppen turnering som lockar deltagande klubbar från hela Skandinavien. Turneringen spelas enligt officiella FIFA-regler och består av gruppspel innan de två högst placerade lagen går vidare till en utslagsturnering.

Mer information: https://futurecup.se/

GÖTEBORG

Göteborg, Sveriges näst största stad, ligger vid Göta Älv floden på landets västkust. En viktig hamnstad, som är känd för sina kanaler i holländsk stil och löviga boulevarder som Avenyn, stadens viktigaste genomgång, fodrad med många kaféer och butiker.

Liseberg är skandinaviens största nöjespark med åkattraktioner för barn, ungdomar och vuxna.

LOCATION

Göteborg, Sveriges näst största stad, ligger vid Göta Älv floden på landets västkust. En viktig hamnstad, som är känd för sina kanaler i holländsk stil och löviga boulevarder som Avenyn, stadens viktigaste genomgång, fodrad med många kaféer och butiker.

Liseberg är skandinaviens största nöjespark med åkattraktioner för barn, ungdomar och vuxna.

VIDEOS

ÖVRIG INFORMATION

Vi värdesätter ett gott samråd innan vi bokar ett program för att säkerställa rätt utmaning för alla våra deltagare. Det bästa sättet att identifiera om detta program passar dig är att börja med att skicka oss en förfrågan. Ge oss lite information om din klubb, position, ålder, nivå och mål, och vi kommer att följa upp därifrån. Vänligen dela med dig om du har någon video tillgänglig.

Är du osäker på om du har nivån att vara i det här programmet? Tveka inte på att kontakta oss. Vi meddelar dig när nästa lokala träningsläger äger rum i din region så kan vi utvärdera spelaren för internationella program.

Program 2024 (5 dagar / 4 nätter)

Dag 1
Ankomstdag, boende på hotellet och gemensam middag på kvällen med genomgång om programmet och tid för spelare att lära känna varandra.

Dag 2
Träningspass

Dag 3 och 4
Turneringsmatcher.

Dag 5
Finaler och avslutningsceremoni. Avslutar programmet vid lunchtid.

GOTHIA TOWERS

Under turneringen kommer spelare, tränare och familjemedlemmar som väljer att boka rum genom oss att bo på Gothia Towers. Detta är ett 4,5-stjärnigt hotell med moderna rum, centralt läge och underbara faciliteter.

NF ACADEMY TRÄNARE

NF Academy använder skickliga och erfarna tränare med bakgrund från europeiska storklubbar. Vi vill ha en profil med ambitiösa tränare med akademisk underlag för våra projekt. Tränarna väljs noggrant från de applikationer vi får och vårt befintliga kontaktnätverk.

Du kan se alla våra tränare här.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
HUVUDTRÄNARE OCH NF ACADEMY DIREKTÖR

NF Academy International Director Gonçalo Nunes har en imponerande 25-årig bakgrund inom ungdomsfotboll. Han är en solid resurs för både NF Academy och spelarna i akademisystemet tillsammans med NF Academy Director Joao Plantier.

Gonçalo har huvudsakligen arbetat som huvudtränare, teknisk koordinator och teknisk chef i 25 år inom internationell fotboll. Han har en UEFA-A licens samt nivå 3 IPDJ som idrottstränare och ser verkligen fram emot att arbeta närmare de begåvade spelarna på NF Academy.

Internationell bakgrund
Han har arbetat under Carlos Queiroz och med Manchester United fotbollsskola i 6 år. Gonçalo har också varit kopplad till Sporting Clube de Portugal i 2 år, och de senaste 5 åren har han varit ansvarig för det internationella fältet för ungdomsfotboll i Sport Lisboa e Benfica. Där har han också varit koordinator för spelarutveckling under de senaste tre åren.

Under det senaste decenniet har han varit involverad i flera internationella projekt och program på olika nivåer, där han har rest runt i världen, samt koordinerat och involverat med tusentals spelare och tränare på program i Portugal.

Gonçalo väljer träningsledare för detta program. Du kan se alla våra tränare här.

«Jag var med i NF Academy U13 lag, vilket var fantastiskt! Vi kom till kvartsfinalen, där förlorade vi mot Sporting CP på straffar. Det är inte det roligaste sättet att bli utslagen på från en tävling, men hela anordningen är bra med mycket bra tränare!”
Niklas Haugland, Leeds U23 och Norge U17

”Jag skulle säga att min tid med NF Academy har hjälpt till att ta bort den utmanande aspekten som nya situationer kan ge, till exempel att få landslag att höra av sig, att byta klubbar eller vidta ytterligare utvecklingssteg som spelare. Deras program är på en hög nivå, med bra tränare, och det finns spelare från olika nationaliteter som söker samma sak som du. Det gör att du verkligen utvecklas både som person och som spelare.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg och Danmark U17

«João Plantier har spelat en viktig roll i min karriär av flera skäl. Han gav mig frihet och trodde på mig. Vi hade en nära relation, och han övervakade mig hela vägen. João gav mig feedback på vad jag behövde förbättra under matcherna, och sist men inte minst var han väldigt bra på att ständigt ge mig nya utmaningar.”
Zeca, kapten för FC Köpenhamn och Greklands landslag

”Jag spelade tillsammans med några mycket bra spelare och tränade under mycket kompetenta tränare. Först och främst var det en fantastisk upplevelse, och jag fick en bra referens för vilken nivå de bästa lagen i Europa var på. Sådana program har mycket värde eftersom de senare underlättar övergången till nya lag och nivåer.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht och kapten för Norge U16

”Träningen är på en mycket hög nivå och det finns övningar jag aldrig har deltagit i tidigare. Jag har lärt mig mycket, som jag tar med mig till min träning hemma i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm och kapten för Norge U15

”Mina pojkar (födda 2004 och 2007) är verkligen glada över att komma till IberCup Cascais turneringen. Inte bara för att spela mot topplag utan också för att se var deras nuvarande nivå är och att träna och träffa andra bra spelare runt om i Skandinavien. Att ha program som NF Academy är fantastiskt. När du tränar med tränare på toppnivå och andra spelare i samma ålder ser du verkligen var den internationella fotbollsnivån ligger. »
Bjørn Helge Riise, före detta Fulham och norsk landslagsspelare

«Det var först när vi kom hem då vi såg de enorma förbättringarna i Kevin som en spelare. Han har en ny auktoritet om honom nu och hans beslutsfattande är bättre. Anledningen till detta är goda erfarenheter och bra tränare på NF Academy. Vi kommer inte ångra att vi valde ett lag med den kompetensen som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidigare professionell boxare och landlagsmästare

”Vistelsen på NF Academy gav mig en smak av vardagen som professionell. Mycket kompetenta tränare och bra spelare runt mig. Dagarna var bra, och jag lärde mig mycket. Det var efter vistelsen som jag vågade besöka utländska klubbar för att visa vad jag kan göra.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg och Sverige U17

”Jag är mycket nöjd med deltagandet i förra årets NF Academy IberCup. Det var väldigt spännande och inspirerande att få spela i ett lag med så många bra spelare från Norge, Sverige och Danmark. Jag blev motiverad att ge ännu mer efter att ha spelat mot och sett hur bra motståndare från länder som Portugal, Spanien och Mexiko var.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga och Norge U17

«Under påsken 2018 var jag i Cascais, Portugal med NF Academy för att delta i IberCup Cascais 2018. Det var min första gång med NF Academy och en fantastisk upplevelse. Jag fick mycket av resan. Träningarna, matcherna, tränarna och spelarna var en fantastisk blandning av både rolig och seriös fotboll.”
Filip Mellbin, Danmark U16

JAG ÄR INTRESSERAD OCH JAG VILL VARA MED


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

LIKNANDE EVENEMANG

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008 -2013

HITTA DITT EVENEMANG

- Välj ett alternativ - Du kommer automatiskt att omdirigeras till ditt valda alternativ -

Start typing and press Enter to search