Gå med i en miljö med högkvalitativ fotbollsträning

Gå med i en miljö med högkvalitativ fotbollsträning

Postet på: 28/08/2020
NF Academy Sweden
NF Academy Sweden
NF Academy organiserar dussintals evenemang i Sverige i sommar. Se de kommande evenemangen nära dig.

Träna med professionella portugisiska tränare som utövar en av de mest framgångsrika träningsfilosofierna i världen

Träna med professionella portugisiska tränare som utövar en av de mest framgångsrika träningsfilosofierna i världen

Under hösten 2020 kommer vi att besöka mer än 30 olika platser i Skandinavien med målet att erbjuda kvalitetsträning, bidra till utvecklingen av lokala spelare och identifiera talanger som vi kan erbjuda internationella möjligheter.

NF Autumn Training sessionerna är av hög intensitet, och spelarna får en unik möjlighet att arbeta nära med portugisiska tränare som har sin bakgrund från Sporting CP, SL Benfica och andra toppakademier i Portugal.

Varför tror vi att det här är den bästa filosofin för att hjälpa unga skandinaviska spelare att förbättra sig?

Portugisiska akademier har utvecklat Ballon d’Or vinnare som Cristiano Ronaldo och Luis Figo, det portugisiska landslaget vann EURO 2016 och varje helg så kan man se flera portugisiska spelare spela i de bästa europeiska klubbarna som; Cristiano Ronaldo i Juventus, Bernado Silva i Manchester City, Bruno Fernandes i Manchester United, João Félix i Atlético Madrid och många fler framgångsrika exempel.

NF Academy har redan tagit emot och förbättrat spelare från Skandinavien som idag representerar deras landslag, som Niklas Haugland, Kristian Arnstad, Fredrik Oppegård och många fler.

Den Portugisiska Filosofin

När vi ordnar träningsessioner försöker vi replikera situationer som uppstår i spelet och därmed utöka spelarnas förståelse för spelets komplexitet.

Nf Academy Coach João Plantier
I NF Academy utvecklar João Plantier skandinaviska fotbollsspelare, tränarkurser och leder program för fotbollsakademin.

NF Academy Director, João Plantier har ett lång imponerande CV, både internationellt och lokalt i Portugal, och han har redan utvecklat flera superstjärnor och lagkaptener för Europas bästa lag. Han är UEFA PRO och har arbetat som huvudtränare på Sporting CPs akademi i 7 år.

– Vi försöker dela upp spelet i mindre delar, så spelarna får en mer helhetsförståelse av fotboll som ett spel. Vi vill att spelarna ska bli bättre problemlösare. Vi ger dem flera utmaningar som de måste lösa under press. Du behöver ett snabbt sinne i fotboll, inte bara snabba fötter, säger João Plantier.

Visa de kommande NF Autumn Training evenemangen i Sverige.

NF ACADEMYS ÄNDAMÅL ÄR ATT UTVECKLA SPELAREN

Noah Solheim, född 2004, var en av spelarna som anslöt sig till Sporting CP under en vecka genom NF International evenemangen.
Noah Solheim, född 2004, var en av spelarna som anslöt sig till Sporting CP under en vecka genom NF International evenemangen.

För de spelare som vill träna regelbundet med NF Academy fokuserar vi på följande:

  • Intensiv träning utformad för spelarutveckling.
  • Vi följer upp spelare individuellt över tid.
  • Träning anpassad till spelarens nivå och deras mål för lärande.
  • Spela matcher mot lag som ger spelarna tillräcklig utmaning för att öka sin nivå som spelare.

Kommande NF Autumn Training Evenemang

No Events

Kolla hela evenemangskalendern här.

Hitta ditt event

- Välj ett alternativ - Du kommer automatiskt att omdirigeras till ditt valda alternativ -

Start typing and press Enter to search