NF Goalkeeper Camp - NF ACADEMY
NF GOALKEEPER CAMP

Utvecklas till en bättre målvakt

NF GOALKEEPER CAMP

Vi bjuder in motiverade målvakter för att de ska få uppleva specialiserad målvaktsutbildning, och för att de ska få kunskap om moderna träningsmetoder för målvakter. I programmet blir man tränad av erfarna portugisiska målvaktstränare med bakgrund från de världsberömda akademierna i SL Benfica, Sporting CP och andra toppklubbar i Portugal.

Deltagande målvakter, som ger extra bra intryck, kan bli inbjudna till program och träningsläger utomlands i europeiska akademier av högsta klass.

VEM ÄR DET TILL FÖR?

NF Goalkeeper är ett läger för målvakter i åldrarna mellan 8 till 16 år, som vill utveckla sina färdigheter och få en bättre förståelse av spelet. Vi rekommenderar att alla våra deltagande målvakter har en god kompetens för sin ålder och att de är både villiga och öppna för att lära sig.

Under detta program kommer vi att arbeta med de olika faserna i spelet, enligt en metod, baserad på teknik, positionering, beslutsfattande och spelmedvetenhet. Målvakterna kommer att delas upp i grupper baserat på ålder.

MÅL MED PROGRAMMET

NF Academy har ett tydligt mål att bidra till utvecklingen av målvakter som kan nå en hög internationell nivå genom att erbjuda specialiserad målvaktsutbildning från en ung ålder, och en individuell samt konsekvent uppföljning över tid. I våra målvaktsläger arbetar vi med att utveckla färdigheter inom dessa områden:

  • Skott
  • 1 vs 1
  • Passar tillbaka till målvakten
  • Insparkar
  • Libero positionen

SAMARBETSPARTNER

sporting

INTERNATIONELLA MÖJLIGHETER

Våra målvaktstränare gör en intern utvärdering av alla deltagande spelare. Baserat på utvärderingen och nivån på målvakten bjuder vi in några spelare att träna med europeiska högklassiga akademier, vårt stipendieprogram, delta i internationella elitturneringar med våra elitlag eller att delta i våra internationella träningsläger.

Under det senaste året har vi gjort det möjligt för målvakten Morten Haug (2006) att träna med Sporting CP och representera dem i en turnering. Vi vill erbjuda fler målvakter liknande möjligheter som detta i den kommande framtiden.

Målvaktspaket

INCLUDED

• Två dagliga träningspass
• En teorikurs per dag
• Sessioner ledd av erfaren portugisisk målvaktstränare
• Hjälp från den norska målvaktstränaren
• Max 12 målvakter per träningsgrupp
• En vinnare av “Goalkeeper of the Camp”
• Möjlighet att bli inbjuden till internationella program
• Diplom till alla deltagare

 

Pris per målvakt
Två dagar från 159 EUR

UTRUSTNING

• Utrustningspaket Light – 39 EUR
Inkluderar; Ett par fotbollsstrumpor, shorts och två fotbollströjor

 

• Utrustningspaket Basic – 87,5 EUR
Inkluderar: En jacka, ett par fotbollsstrumpor, shorts och två fotbollströjor

Kommande NF Goalkeeper Camp Evenemang

No Events

Se översikten över alla våra evenemang här

GOALKEEPER OF THE CAMP

Vi vill inspirera målvakter att arbeta hårt i våra träningsläger, och vi väljer därför en spelare som vinner ”Goalkeeper of the camp” i åldersgruppen 13 till 16 år. Vinnaren får ett presentkort för att delta gratis i ett av våra lokala läger, och en bild uppladdad i vår Wall of Fame.

PLAYER OF THE CAMP

We want to motivate players to work hard at our training camps, and that is why we are selecting and giving out a prize to the «player of the camp», within the age group of 13-16 years old participants. Players that win the prize as the player of the camp will get free participation at a local camp, and a picture at our «Wall of fame».

Övrig information

Träningsgrupper

Vi delar in träningsgrupper med maximalt 12 spelare i varje träningsgrupp, som tränas av en portugisisk målvaktstränare och en norsk assistent. När 12 målvakter tränar samtidigt kommer de att delas in i två grupper och fördela den tillbringade tiden med den portugisiska tränaren och den norske tränaren.

TRÄNARE

João Plantier är akademins chef för våra lokala program och är en UEFA PRO certifierad tränare. Han ansvarar för att välja utbildade tränare som ska
representera NF akademin på våra läger. Med mer än 20 års erfarenhet av att utveckla spelare och sju års erfarenhet som akademitränare på Sporting CP har Plantier den perfekta kompetensen och nätverket för att sätta ihop ett team av tränare som tar spelarnas färdigheter till nästa nivå.

Se NF Academys tränare

João Santos NF Academy Goalkeeper Coach

JOÃO SANTOS

João Santos var en del av Sporting Academy som målvakt under tio år. Som 18-åring valde han att börja arbeta som målvaktstränare. Han är mycket tydlig på det faktum att de mest hängivna och största målvaktstalangerna i Skandinavien inte kan få ett bättre ställe att träna och lära sig än i Portugal, där kunskapen om moderna målvakter är världens största.

Han deltar i målvaktsgruppen på Sporting CP och har dessutom sin egen målvaktsskola som är igång under alla årstider. Santos är en lysande resurs, alltid i gott humör, och populär bland de skandinaviska målvakterna i NF Academy systemet.

pedro-cerveira

PEDRO CERVEIRA

NF Academy målvaktstränare Pedro Cerveira har arbetat nära tillsammans med många av målvakterna i NF Academy. 30-åringen tvivlar inte på att Rui Patricio kan komma från ett av de nordiska länderna.

Denna tidigare målvakten har varit målvaktstränare de senaste fem åren. Både för yngre lag, men också på senare år för äldre seniorlag. Han observerar en väsentlig skillnad mellan de unga nordiska målvakterna jämfört med de portugisiska målvakterna på samma ålder.

”Vi ser många spelare med bra teknik och fysik, men de brister spelförståelse och de har för lite spelupplevelse. Det handlar om att ta fler av de snabba besluten, och sedan tenderar de att göra några extra misstag på grund av nivån de befinner sig just nu,” säger Cerveira.

ORGANIZER AND COLLABORATIONS

NF Academy collaborates with local clubs and partners to execute local training camps. If you click on “Read more” for the event you wish to attend, you will receive information about which person/club who is the responsible organizer and find their contact details. Do you want NF academy to come to your city? We have a base of experienced Portuguese coaches located in Portugal that is available to execute local training camps in different cities all around the world. For us to come to your city you can become a local partner or connect us with a club that want to do an event in collaboration with us.

Become a partner
In each country, we have regional partners who organize local training camp using our expertise and experienced Portuguese youth developers. If you want to have more training camps in your region you can apply to become a partner.

HITTA DITT EVENT

- Välj ett alternativ - Du kommer automatiskt att omdirigeras till ditt valda alternativ -

Start typing and press Enter to search