NF High Performance - NF ACADEMY
NF HIGH PERFORMANCE
RIO MAIOR

NF Akademins elitprogram debuterar i sommar med hög kvalitet och intensiv träning, med matcher mot portugisiska topplag!

NF HIGH PERFORMANCE
PORTUGAL

NF Akademins elitprogram debuterar i sommar med hög kvalitet och intensiv träning, med matcher mot portugisiska topplag!

NF HIGH PERFORMANCE
PORTUGAL

NF High Performance är ett elit träningsläger för spelare som vill nå nästa nivå. Det är ett intensivt tiodagars utvecklingsläger där spelare guidas av erfarna portugisiska tränare. Under träningslägret kommer du att spela mot portugisiska topplag som Sporting CP, Estoril de Praia, CF Belenenses, CD Mafra och Casa Pia AC, där du kan visa upp dina färdigheter för dem.

NF High Performance Camp äger rum i Rio Maior performance center från 17 till 27 juli 2023.

VEM ÄR DET TILL FÖR?

Spelare som vill ansöka om deltagande bör ha en mycket hög regional nivå och måste godkännas för att få delta.

Åldersgrupper:

Äldre lag: 2006 och 2007 (Max 22 spelare, med 20 fältspelare och 2 målvakter)

Yngre lag: 2008 och 2009 (Max 22 spelare, med 20 fältspelare och 2 målvakter)

MÅL MED PROGRAMMET

Våra mål i NF High Performance är att ge spelare vänskapsmatcher mot topplag, ge spelarna en bättre förståelse av spelet och ge spelarna erfarenhet av att integrera i ett lag med bra spelare.

Under programmet kommer vi att göra en fullständig utvärdering av alla spelare. Varje spelare kommer att ha ett möte med sin huvudtränare och få detaljerad feedback om vad de behöver förbättra för att nå en högre nivå. Alla spelare kommer att få en utvärderingsrapport i syfte att ge vägledning för sitt träningsarbete när de återvänder till sitt hemland.

«Jag var med i NF Academy U13 lag, vilket var fantastiskt! Vi kom till kvartsfinalen, där förlorade vi mot Sporting CP på straffar. Hela anordningen är bra med mycket bra tränare!”

Niklas Haugland, Leeds U23 och Norge U17

MÖJLIGHETER SKAPADES UNDER DET SENASTE PROGRAMMET

Sahle Wallberg och Oskar Nielsen gick med i "Os Belenenses" en historisk portugisisk klubb
Sahle Wallberg och Oskar Nielsen gick med i "Os Belenenses" en historisk portugisisk klubb
De två spelarna med NF Academy tränare Ricardo Silva och João Plantier.
De två spelarna med NF Academy tränare Ricardo Silva och João Plantier.

SPELARPAKET

• Boende i rum för 3 till 4 personer i Rio Maior Sports Center
• Frukost lunch och middag
• 9 till 10 träningspass av hög kvalitet
• 3 matcher mot portugisiska topplag
• Nära uppföljning av erfarna portugisiska tränare
• 1 sjukgymnast och 1 målvaktstränare
• Team och individuella möten inom olika områden
• Social- och fritidsaktiviteter där våra tränare också ska lära känna spelarna utanför planen bättre
• Videoanalys
• Spelarprofilvideor
• Individuell fysisk utvärdering
• Personlig utmärkelse och certifiering
• Demonstrera möjligheten för agenter och klubbar
• Detaljerad skriftlig utvärderingsrapport i syfte att ge vägledning för deras utbildningsarbete när de återvänder till sitt land.
• Flygplatstransfer vid ankomst och avgång från Lissabons flygplats (ett schema kommer att definieras så att deltagarna kan boka flygen därefter)

Pris per spelare
2395 EUR (11 dagar / 10 nätter)

Utrustningspaket är ett obligatoriskt tillägg för spelare.
Information om hur man skaffar utrustning kommer att levereras under köpprocessen och efteråt via e-post.

SPELAR- & MÅLKÅVARSPAKET TIDIGT PRIS - 2095€

BOKA TILL 31 DECEMBER 2023 OCH SPARA 300€

GRATIS VECKA I CASCAIS MED VÅR SAMARBETSKLUBB

NF Academy erbjuder spelare som bokar ett internationellt program möjligheten att uppleva en vecka av intensiva träningspass och sociala aktiviteter i Cascais, Portugal med GDS Cascais Futebol SAD. Under denna vecka kommer spelaren att utvärderas av klubbens Performance Department och träna med laget från sin åldersgrupp.
DETTA ERBJUDANDE INKLUDERAR INTE FLYG, LOGI ELLER TRANSPORT.
Detta erbjudande är endast tillgängligt för spelare med medlemskap som bokar ett internationellt program.

VÄNSKAPSMATCHER MOT:

VÄNSKAPSMATCHER MOT:

RIO MAIOR SPORTS CENTRE

Rio Maior Sports Center grundades 1999 och sysselsätter 74 personer. Som en tidigare officiell träningsanläggning för det portugisiska landslaget täcker anläggningen alla behov för topplag.
Den hanterar för närvarande följande anläggningar:
 • Rio Maior Sports Centre
 • Olympic Swimming Pool Complex
 • Stadion
 • Tre fotbollsträningsfält, ett med konstgräs
 • Idrottspark
 • Strandfotboll och volleybollplan
 • Två multisportshallar
 • Multifunktionshall

RIO MAIOR SPORTS CENTRE

Rio Maior Sports Center grundades 1999 och sysselsätter 74 personer. Som en tidigare officiell träningsanläggning för det portugisiska landslaget täcker anläggningen alla behov för topplag.
Den hanterar för närvarande följande anläggningar:
 • Rio Maior Sports Centre
 • Olympic Swimming Pool Complex
 • Stadion
 • Tre fotbollsträningsfält, ett med konstgräs
 • Idrottspark
 • Strandfotboll och volleybollplan
 • Två multisportshallar
 • Multifunktionshall

VIDEOS

ÖVRIG INFORMATION

Vi värdesätter ett gott samråd innan vi bokar ett program för att säkerställa rätt utmaning för alla våra deltagare. Det bästa sättet att identifiera om detta program passar dig är att börja med att skicka oss en förfrågan. Ge oss lite information om din klubb, position, ålder, nivå och mål, och vi kommer att följa upp därifrån. Vänligen dela med dig om du har någon video tillgänglig.

Är du osäker på om du har nivån att vara i det här programmet? Tveka inte på att kontakta oss. Vi meddelar dig när nästa lokala träningsläger äger rum i din region så kan vi utvärdera spelaren för internationella program.

Program 2024

Dagordningen är lämplig för förändringar på grund av lokala lags tillgänglighet.

Kommer snart.

RIO MAIOR SPORTS CENTER, PORTUGAL

Spelare kommer att bo på Rio Maior Sports Center under hela programmet. Detta idrottscenter var det tidigare träningscentret för det portugisiska nationella ungdomslaget och där UEFA A och UEFA PRO certifierades. Spelarna kommer att rymmas i rum för tre till fyra personer på Sports Center, där de har tillgång till ett brett utbud av faciliteter och tjänster.

Läs mer om Rio Maior Sports Center på https://www.desmor.pt/conte.php?n=14

NF ACADEMY TRÄNARE

NF Academy använder skickliga och erfarna tränare med bakgrund från europeiska storklubbar. Vi vill ha en profil med ambitiösa tränare med akademisk underlag för våra projekt. Tränarna väljs noggrant från de applikationer vi får och vårt befintliga kontaktnätverk.

 Du kan se alla våra tränare här.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
HUVUDTRÄNARE OCH NF ACADEMY DIREKTÖR

NF Academy International Director Gonçalo Nunes har en imponerande 25-årig bakgrund inom ungdomsfotboll. Han är en solid resurs för både NF Academy och spelarna i akademisystemet tillsammans med NF Academy Director Joao Plantier.

Gonçalo har huvudsakligen arbetat som huvudtränare, teknisk koordinator och teknisk chef i 25 år inom internationell fotboll. Han har en UEFA-A licens samt nivå 3 IPDJ som idrottstränare och ser verkligen fram emot att arbeta närmare de begåvade spelarna på NF Academy.

Internationell bakgrund
Han har arbetat under Carlos Queiroz och med Manchester United fotbollsskola i 6 år. Gonçalo har också varit kopplad till Sporting Clube de Portugal i 2 år, och de senaste 5 åren har han varit ansvarig för det internationella fältet för ungdomsfotboll i Sport Lisboa e Benfica. Där har han också varit koordinator för spelarutveckling under de senaste tre åren.

Under det senaste decenniet har han varit involverad i flera internationella projekt och program på olika nivåer, där han har rest runt i världen, samt koordinerat och involverat med tusentals spelare och tränare på program i Portugal.

Gonçalo väljer träningsledare för detta program. Du kan se alla våra tränare här.

«Jag var med i NF Academy U13 lag, vilket var fantastiskt! Vi kom till kvartsfinalen, där förlorade vi mot Sporting CP på straffar. Det är inte det roligaste sättet att bli utslagen på från en tävling, men hela anordningen är bra med mycket bra tränare!”
Niklas Haugland, Leeds U23 och Norge U17

”Jag skulle säga att min tid med NF Academy har hjälpt till att ta bort den utmanande aspekten som nya situationer kan ge, till exempel att få landslag att höra av sig, att byta klubbar eller vidta ytterligare utvecklingssteg som spelare. Deras program är på en hög nivå, med bra tränare, och det finns spelare från olika nationaliteter som söker samma sak som du. Det gör att du verkligen utvecklas både som person och som spelare.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg och Danmark U17

«João Plantier har spelat en viktig roll i min karriär av flera skäl. Han gav mig frihet och trodde på mig. Vi hade en nära relation, och han övervakade mig hela vägen. João gav mig feedback på vad jag behövde förbättra under matcherna, och sist men inte minst var han väldigt bra på att ständigt ge mig nya utmaningar.”
Zeca, kapten för FC Köpenhamn och Greklands landslag

”Jag spelade tillsammans med några mycket bra spelare och tränade under mycket kompetenta tränare. Först och främst var det en fantastisk upplevelse, och jag fick en bra referens för vilken nivå de bästa lagen i Europa var på. Sådana program har mycket värde eftersom de senare underlättar övergången till nya lag och nivåer.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht och kapten för Norge U16

”Träningen är på en mycket hög nivå och det finns övningar jag aldrig har deltagit i tidigare. Jag har lärt mig mycket, som jag tar med mig till min träning hemma i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm och kapten för Norge U15

”Mina pojkar (födda 2004 och 2007) är verkligen glada över att komma till IberCup Cascais turneringen. Inte bara för att spela mot topplag utan också för att se var deras nuvarande nivå är och att träna och träffa andra bra spelare runt om i Skandinavien. Att ha program som NF Academy är fantastiskt. När du tränar med tränare på toppnivå och andra spelare i samma ålder ser du verkligen var den internationella fotbollsnivån ligger. »
Bjørn Helge Riise, före detta Fulham och norsk landslagsspelare

«Det var först när vi kom hem då vi såg de enorma förbättringarna i Kevin som en spelare. Han har en ny auktoritet om honom nu och hans beslutsfattande är bättre. Anledningen till detta är goda erfarenheter och bra tränare på NF Academy. Vi kommer inte ångra att vi valde ett lag med den kompetensen som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidigare professionell boxare och landlagsmästare

”Vistelsen på NF Academy gav mig en smak av vardagen som professionell. Mycket kompetenta tränare och bra spelare runt mig. Dagarna var bra, och jag lärde mig mycket. Det var efter vistelsen som jag vågade besöka utländska klubbar för att visa vad jag kan göra.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg och Sverige U17

”Jag är mycket nöjd med deltagandet i förra årets NF Academy IberCup. Det var väldigt spännande och inspirerande att få spela i ett lag med så många bra spelare från Norge, Sverige och Danmark. Jag blev motiverad att ge ännu mer efter att ha spelat mot och sett hur bra motståndare från länder som Portugal, Spanien och Mexiko var.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga och Norge U17

«Under påsken 2018 var jag i Cascais, Portugal med NF Academy för att delta i IberCup Cascais 2018. Det var min första gång med NF Academy och en fantastisk upplevelse. Jag fick mycket av resan. Träningarna, matcherna, tränarna och spelarna var en fantastisk blandning av både rolig och seriös fotboll.”
Filip Mellbin, Danmark U16

LIKNANDE EVENEMANG

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
08 – 12 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2010
16 – 19 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2011
22 – 26 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2008-2009
30 jan – 02 Fev 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2012
05 – 09 Fev 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2013
09 - 15 Feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 7
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
16 - 22 Feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 8
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
23 Feb - 01 Mar 2025 NF Elite Training Camp
Week 9
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

HITTA DITT EVENT

- Välj ett alternativ - Du kommer automatiskt att omdirigeras till ditt valda alternativ -

Start typing and press Enter to search