NF Selection IberCup Barcelona - NF ACADEMY
NF SELECTION
IBERCUP BARCELONA

Tillbringa en sommar i Barcelona och gå med i vårt turneringslag!

NF SELECTION
IBERCUP BARCELONA

Tillbringa en sommar i Barcelona och gå med i vårt turneringslag!

NF SELECTION
IBERCUP BARCELONA

Ibercup Barcelona är en turnering på mellannivå i Spanien, där spelare kan träna och spela mot internationella lag medan familjer njuter av deras semester i vackra Lloret de Mar.

Före varje turnering kommer spelarna att ha två dagars träning med NF Academys bästa portugisiska tränare som en förberedelse för turneringen.

VEM ÄR DET TILL FÖR?

Spelare som vill delta i denna fantastiska upplevelse bör ha en medelhög regional nivå. Spelare måste ansöka om godkännande för att delta innan de kan registrera sig.
Spelare i följande åldersgrupper kan ansöka:

  • U13 (födda 2010) – 7 aside
  • U14 (födda 2009) – 11 aside
  • U15 (födda 2008) – 11 aside
  • U17 (födda 2006/2007) – 11 aside

MÅL MED PROGRAMMET

Våra mål i NF Selection Ibercup Barcelona är att ge spelarna internationella match erfarenheter mot starka lag, ge spelarna en bättre spelförståelse och bidra med erfarenhet av att integrera i lag med bra spelare från flera länder.

Under förberedelserna för samlingen och turneringen kommer vi att göra en fullständig utvärdering av alla spelare. Varje spelare kommer att ha ett möte med sin huvudtränare och få detaljerad feedback om vad de behöver förbättra för att nå en högre nivå. Alla spelare kommer också att få en utvärderingsrapport som kan bidra till ytterligare utveckling efter turneringen.

”Träningen är på en mycket hög nivå och det finns övningar jag aldrig har deltagit i tidigare. Jag har lärt mig mycket, som jag tar med mig till min träning hemma i Norge.”

Dylan Ryan Murugesapilla, LSK och kapten för Norge U15

PAKET

SPELARE

• Boende på hotell – i trebäddsrum med andra spelare
• Frukost, lunch och middag (middag vid ankomst, frukost vid avresa)
• 2 dagars träning innan turneringsmatcherna
• Erfaren NF Academy huvudtränare per lag
• 1 Sjukgymnast och målvaktstränare delas mellan NF-lagen
• Team och individuella möten
• 4 matcher (minsta antal spel)
• Social- och fritidsaktiviteter där våra tränare också ska lära känna spelarna bättre utanför planen
• Fullständig utvärdering av alla spelare.
• Team Meetings guidade av våra tränare
• Detaljerad skriftlig utvärderingsrapport i syfte att ge vägledning för deras utbildningsarbete när de återvänder till sitt land.
• Utrustningspaket med 1 shorts, 1 par strumpor och 1 hemma- och 1 bortanummererad matchtröja

 

*Obligatoriskt att bära NF Academy-träningssetet på träningspasset.

Pris per spelare
1299 EUR (7 dagar /6 nätter)

FAMILJ

• Boende på trestjärnigt hotell
• Frukost, lunch och middag ingår
• Busstransport till träningspass och matcher
• Deltagande i grupp- och individuella möten med spelare

 

Pris per rerson -dubbelrum
960 EUR (7 dagar / 6 nätter)

DELTAGANDE LÄNDER

TURNERINGSINFORMATION

Den prestigefyllda Ibercup turneringsserien hålls över hela världen, med två upplagor i Spanien. Under dessa sommardagar kommer lag från hela Europa att tävla om första platsen i den 10: e upplagan av Ibercup-serien. Medan topplagen deltar, fokuserar turneringen på att upprätthålla den roliga delen av spelet.

Turneringen själv kommer att bestå av gruppspel, där de två bästa lagen i varje grupp går vidare till Playoff Gold och de andra två fortsätter till Playoff Silver. Därifrån kommer det att bli direkt eliminering.

Mer information: www.ibercup.com

DELTAGANDE LÄNDER

TURNERINGSINFORMATION

Den prestigefyllda Ibercup-turneringsserien hålls över hela världen, med två upplagor i Spanien. Under dessa sommardagar kommer lag från hela Europa att tävla om första platsen i den 10: e upplagan av Ibercup-serien. Medan topplagen deltar, fokuserar turneringen på att upprätthålla den roliga delen av spelet.

Turneringen själv kommer att bestå av gruppspel, där de två bästa lagen i varje grupp går vidare till Playoff Gold och de andra två fortsätter till Playoff Silver. Därifrån kommer det att bli direkt eliminering.

Mer information: www.ibercup.com

LlORET DE MAR

Turneringen hålls i den populära turistdestinationen och kuststaden Lloret de Mar, en underbar plats att ha en familjesemester i kombination med turneringen. Staden är i rimligt avstånd från städerna Barcelona och Girona, vilket erbjuder en mängd olika familjevänliga aktiviteter och platser att besöka.

Tillbringa långa dagar på stranden, delta i aktiviteter som vattencykling eller segling, vandra eller utforska den vackra och kulturella staden Barcelona. Med sin vackra natur och charm gör Lloret de Mar en perfekt semester.

PLATS

Turneringen hålls i den populära turistdestinationen och kuststaden Lloret de Mar, en underbar plats att ha en familjesemester i kombination med turneringen. Staden är i rimligt avstånd från städerna Barcelona och Girona, vilket erbjuder en mängd olika familjevänliga aktiviteter och platser att besöka.

Tillbringa långa dagar på stranden, delta i aktiviteter som vattencykling eller segling, vandra eller utforska den vackra och kulturella staden Barcelona. Med sin vackra natur och charm gör Lloret de Mar en perfekt semester.

VIDEOS

ÖVRIG INFORMATION

Vi värdesätter ett gott samråd innan vi bokar ett program för att säkerställa rätt utmaning för alla våra deltagare. Det bästa sättet att identifiera om detta program passar dig är att börja med att skicka oss en förfrågan. Ge oss lite information om din klubb, position, ålder, nivå och mål, och vi kommer att följa upp därifrån. Vänligen dela med dig om du har någon video tillgänglig.

Är du osäker på om du har nivån att vara i det här programmet? Tveka inte på att kontakta oss. Vi meddelar dig när nästa lokala träningsläger äger rum i din region så kan vi utvärdera spelaren för internationella program.

Program 2022

Dag 1
Ankomstdag och incheckning. Delad middag på kvällen med en orientering om programmet och tid för spelare att lära känna varandra.

Dag 2
Frukost följt av informationsmöte med träning. Två träningspass på 90min.

Dag 3
Två träningspass på 90 min, med fokus på förberedelserna inför första matchdagen.

Dag 4 till dag 7
Turneringsmatcher.

Dag 8
Finaler och avslutningsceremoni. Slutför programmet vid lunchtid.

En månad innan turneringen äger rum kommer turneringsorganisationen att uppdatera oss på vilket hotell spelarna och deras släktingar kommer att stanna i. Så snart vi har den informationen kommer vi att uppdatera detta avsnitt.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
HUVUDTRÄNARE OCH NF ACADEMY DIREKTÖR

NF Academy International Director Gonçalo Nunes har en imponerande 25-årig bakgrund inom ungdomsfotboll. Han är en solid resurs för både NF Academy och spelarna i akademisystemet tillsammans med NF Academy Director Joao Plantier.

Gonçalo har huvudsakligen arbetat som huvudtränare, teknisk koordinator och teknisk chef i 25 år inom internationell fotboll. Han har en UEFA-A licens samt nivå 3 IPDJ som idrottstränare och ser verkligen fram emot att arbeta närmare de begåvade spelarna på NF Academy.

Internationell bakgrund
Han har arbetat under Carlos Queiroz och med Manchester United fotbollsskola i 6 år. Gonçalo har också varit kopplad till Sporting Clube de Portugal i 2 år, och de senaste 5 åren har han varit ansvarig för det internationella fältet för ungdomsfotboll i Sport Lisboa e Benfica. Där har han också varit koordinator för spelarutveckling under de senaste tre åren.

Under det senaste decenniet har han varit involverad i flera internationella projekt och program på olika nivåer, där han har rest runt i världen, samt koordinerat och involverat med tusentals spelare och tränare på program i Portugal.

Gonçalo väljer träningsledare för detta program. Du kan se alla våra tränare här.

«Jag var med i NF Academy U13 lag, vilket var fantastiskt! Vi kom till kvartsfinalen, där förlorade vi mot Sporting CP på straffar. Det är inte det roligaste sättet att bli utslagen på från en tävling, men hela annordningen är bra med mycket bra tränare!”
Niklas Haugland, Leeds U23 och Norge U17

”Jag skulle säga att min tid med NF Academy har hjälpt till att ta bort den utmanande aspekten som nya situationer kan ge, till exempel att få landslag att höra av sig, att byta klubbar eller vidta ytterligare utvecklingssteg som spelare. Deras program är på en hög nivå, med bra tränare, och det finns spelare från olika nationaliteter som söker samma sak som du. Det gör att du verkligen utvecklas både som person och som spelare.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg och Danmark U17

«João Plantier har spelat en viktig roll i min karriär av flera skäl. Han gav mig frihet och trodde på mig. Vi hade en nära relation, och han övervakade mig hela vägen. João gav mig feedback på vad jag behövde förbättra under matcherna, och sist men inte minst var han väldigt bra på att ständigt ge mig nya utmaningar.”
Zeca, kapten för FC Köpenhamn och Greklands landslag

”Jag spelade tillsammans med några mycket bra spelare och tränade under mycket kompetenta tränare. Först och främst var det en fantastisk upplevelse, och jag fick en bra referens för vilken nivå de bästa lagen i Europa var på. Sådana program har mycket värde eftersom de senare underlättar övergången till nya lag och nivåer.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht och kapten för Norge U16

”Träningen är på en mycket hög nivå och det finns övningar jag aldrig har deltagit i tidigare. Jag har lärt mig mycket, som jag tar med mig till min träning hemma i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm och kapten för Norge U15

”Mina pojkar (födda 2004 och 2007) är verkligen glada över att komma till IberCup Cascais turneringen. Inte bara för att spela mot topplag utan också för att se var deras nuvarande nivå är och att träna och träffa andra bra spelare runt om i Skandinavien. Att ha program som NF Academy är fantastiskt. När du tränar med tränare på toppnivå och andra spelare i samma ålder ser du verkligen var den internationella fotbollsnivån ligger. »
Bjørn Helge Riise, före detta Fulham och norsk landslagsspelare

«Det var först när vi kom hem då vi såg de enorma förbättringarna i Kevin som en spelare. Han har en ny auktoritet om honom nu och hans beslutsfattande är bättre. Anledningen till detta är goda erfarenheter och bra tränare på NF Academy. Vi kommer inte ångra att vi valde ett lag med den kompetensen som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidigare professionell boxare och landlagsmästare

”Vistelsen på NF Academy gav mig en smak av vardagen som professionell. Mycket kompetenta tränare och bra spelare runt mig. Dagarna var bra, och jag lärde mig mycket. Det var efter vistelsen som jag vågade besöka utländska klubbar för att visa vad jag kan göra.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg och Sverige U17

”Jag är mycket nöjd med deltagandet i förra årets NF Academy IberCup. Det var väldigt spännande och inspirerande att få spela i ett lag med så många bra spelare från Norge, Sverige och Danmark. Jag blev motiverad att ge ännu mer efter att ha spelat mot och sett hur bra motståndare från länder som Portugal, Spanien och Mexiko var.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga och Norge U17

«Under påsken 2018 var jag i Cascais, Portugal med NF Academy för att delta i IberCup Cascais 2018. Det var min första gång med NF Academy och en fantastisk upplevelse. Jag fick mycket av resan. Träningarna, matcherna, tränarna och spelarna var en fantastisk blandning av både rolig och seriös fotboll.”
Filip Mellbin, Danmark U16

RELATERADE EVENT

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008 -2013

HITTA DITT EVENT

- Välj ett alternativ - Du kommer automatiskt att omdirigeras till ditt valda alternativ -

Start typing and press Enter to search