INTERNATIONELLA PROGRAM

Som en internationell fotbollsakademi skapar NF Academy möjligheter i hela Europa för spelare att delta i träningsläger och i turneringar. Dessa evenemang är fantastiska möjligheter för spelare att utveckla sina färdigheter i en miljö med konkurrens, där de kan möta kända internationella lag som Manchester City, Crystal Palace, Zenit eller till och med träna med Sporting CPs tränare i Lissabon.

lars-erik_samuelsen_nftrenere_nfacademy2

NF SELECTION

NF Selection består av både internationella träningsläger, som NF Elite, och av internationella turneringar. I varje turnering informerar vi om den förväntade nivån på tävlingen och urvalsprocessen.

No Events
blog_s0

NF ELITE SELECTION

Under NF Elite Selections turneringar skapar NF Academy ett lag med spelare på hög nivå. För att vara med i någon av turneringslagen måste du skicka en ansökan för att bli godkänd. Du kan också begära att delta i ett av våra Team Training program, som också kräver en ansökan.

high-performance-mobile-photo

NF HIGH PERFORMANCE

NF High Performance är ett träningsläger för elitspelare som vill nå nästa nivå. Det är ett intensivt tiodagars utvecklingsläger där spelare kommer att ledas av erfarna portugisiska tränare. Under träningslägret kommer du att spela mot portugisiska topplag som Sporting CP och Estoril de Praia, där du kan visa upp dina färdigheter för dem. Se mer på NF High Performance Camp.

22

NF ELITE TRAINING CAMP

Res till Lissabon på hösten eller vintern och upplev toppträning av högsta kvalitet med NF Academy och tränare från Sporting CP! Förutom att ha ett helt professionaliserat och intensivt träningsprogram med tränare från NF Academy, kommer du att ha en hel dag med utbildning inom samma akademi som utvecklade spelare som Ronaldo, Nani och Figo. NF Elite Training Camp är ett program designat för spelare som vill ta sina prestationer till nästa nivå och få internationell erfarenhet.

Start typing and press Enter to search