Internationella Program - NF ACADEMY

NF INTERNATIONELLA PROGRAM

Som en internationell fotbollsakademi, skapar NF Academy möjligheter runtom Europa för spelare att kunna delta på träningsläger och turneringar. Detta är goda möjligheter för fotbollsspelare att utveckla sina skickligheter i en tävlande miljö, där de kan möta välkända internationella lag som exempelvis Manchester City, Crystal Palace, Zenit eller till och med träna med Sporting CF tränare i Lissabon.

TURNERINGAR

NF Elite Selection Riga Cup

NF SELECTION RIGA CUP

NF Academy deltar i Riga Cup 2024. Under åren har lag som Manchester City, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur och Atalanta varit representerade i turneringen. Om du är efter en utmaning så res med oss ​​till Riga för att möta några av de bästa lagen Europa har att erbjuda. Tävlingen kommer att hållas under flera helger, en för varje åldersgrupp, som sträcker sig över januari och februari.

Spelare får vägledning från vårt team av erfarna och skickliga portugisiska tränare.

No Events
dsc_3472

NF SELECTION COSTA DAURADA CUP

Ta en plats i NF Selection team och spela påskupplagan av Costa Daurada Cup!
En av de mest prestigefulla ungdomsturneringarna i Barcelona under denna tid av året.

En fantastisk turnering belägen vid de  soliga stränderna i spanska Salou. Här kan du njuta av konkurrenskraftig och hälsosam fotbollsatmosfär i härligt klimat under påsken.

No Events
nf academy elite selection MIC 18

NF ELITE SELECTION MIC FOOTBALL

Gå med i NF Elite Selection i MICFootball, en av de bästa fotbollsturneringarna för ungdomar i Europa! Det äger rum i Costa Brava, nära Barcelona i april. MICFootball är en turnering på hög nivå där de bästa internationella ungdomslagen möts.

Vi kommer att bjuda in de mest begåvade spelarna i vårt nätverk och delta i en turnering med klubbar som Real Madrid, FCB, PSG och Manchester City.

No Events
future-cup-1

NF SELECTION FUTURE CUP

För unga spelare som önskar sig att få sin första chans på internationell tävlingsnivå, så är detta en god möjlighet. Med vägledning från vårt team av professionella samt erfarna tränare, kommer spelarna att få möjligheten att utveckla sig själva och träffa nya vänner under tiden.

Gå med NF Selections lag i Göteborg, Sverige under påsken!

No Events
tallin-fields

NF SELECTION TALLINN CUP

Tallinn, den pittoreska huvudstaden i Estland, blir sommarens epicenter för internationella ungdomsfotbollsturneringar, Tallinn Cup 2024. Turneringen spelas 1 – 7 juli och blir en fotbollsfest av episka proportioner som drar till sig talangfulla unga fotbollsspelare från världens alla hörn, där också NF Selection-lag kommer att delta.
En sjudagars upplevelse, (4 matchdagar) och utmärkta förhållanden för spel och återhämtning. Registrera dig till turneringen så att du inte går miste om denna förtrollande möjligheten!

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008 -2013
ar_0339-1024x683

NF SELECTION CHALLENGE CUP

Vi på NF Academy är glada över att bjuda in begåvade tjejer att tävla i Challenge Cup 2023.

Turneringen hålls i den vackra regionen Algarve i Portugal och har lockat portugisiska topplag som Benfica och Sporting CP under åren. Vi söker efter motiverade spelare för att representera NF Academy och få vägledning och utbildning från vårt team av skickliga tränare.

No Events
laola2

NF SELECTION LAOLA CUP

NF Academy will participate in the biggest youth tournament in Germany for the first time. Players and parents are invited to visit Hamburg and play against international teams in an amazing sports facility.

With guidance from our team of professional and experienced Portuguese coaches, the players and families will have the opportunity to test a new football market.

No Events

HUR MAN KVALIFICERAS FÖR NFA INTERNATIONELLA PROGRAM

NF Academy har åtagit sig att tillhandahålla de mest lämpliga utmaningarna för gemenskapen av spelare och föräldrar. Vi vill se till att du deltar i program anpassade till din nuvarande nivå med målet att förbättra din kapacitet som spelare och få bästa möjliga upplevelser. För att kvalificera dig till dessa program behöver du:

  • Delta i NF Academy Local Camps i Norge, Danmark, Sverige och Finland (minst ett deltagande under de senaste 6 månaderna);
  • Få ett videokonsultationssamtal med vår sportavdelning;

TRÄNINGSLÄGER

high-perform

NF HIGH PERFORMANCE RIO MAIOR

NF High Performance är ett elit träningsläger för spelare som vill nå nästa nivå. Det är ett intensivt tiodagars utvecklingsläger där spelare guidas av erfarna portugisiska tränare. Under träningslägret kommer du att spela mot portugisiska topplag som Sporting CP och Estoril de Praia, där du kan visa upp dina färdigheter för dem.

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
NF Academy Elite Training Camp

NF ELITE TRAINING CAMP

Res till Lissabon i höst eller vinter och upplev träning av högsta kvalitet med tränare från NF Academy och Sporting CP! Förutom att ha ett professionaliserat och intensivt träningsprogram med NF Academys tränare, kommer du att ha en heldag med träning inom samma akademi som utvecklade spelare som Ronaldo, Nani och Figo. Under veckan har du också möjlighet att spela en vänskapsmatch mot Sporting CP akademilag. Alla spelare kommer att ha ett utvärderingsmöte med sin huvudtränare och få en detaljerad utvärderingsrapport för att ge vägledning till deras framtida utveckling.

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
29 Sep - 05 okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

DE BÄSTA FÖRUTSÄTTNINGARNA FÖR ATT UPPFYLLA DIN BARNS DRÖM

cash

Dela upp investeringen
olika delbetalningar

coin

Specialpris för
Tidiga bokningar

players

Jämnade upplevelser till
maximera din potential

support

1 på 1 Samråd med
vår idrottsavdelning

Start typing and press Enter to search