NF INTERNATIONELLA PROGRAM

Som en internationell fotbollsakademi, skapar NF Academy möjligheter runtom Europa för spelare att kunna delta på träningsläger och turneringar. Detta är goda möjligheter för fotbollsspelare att utveckla sina skickligheter i en tävlande miljö, där de kan möta välkända internationella lag som exempelvis Manchester City, Crystal Palace, Zenit eller till och med träna med Sporting CF tränare i Lissabon.

high-perform

NF HIGH PERFORMANCE

NF High Performance är ett elit träningsläger för spelare som vill nå nästa nivå. Det är ett intensivt tiodagars utvecklingsläger där spelare guidas av erfarna portugisiska tränare. Under träningslägret kommer du att spela mot portugisiska topplag som Sporting CP och Estoril de Praia, där du kan visa upp dina färdigheter för dem.

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
18 - 28 Jul 2022 NF High Performance Portugal Rio Maior 2004 -2008
ibc-barcelona

NF SELECTION IBERCUP CASCAIS

Ibercup Barcelona är en turnering på mellannivå i Spanien, där spelare kan träna och spela mot internationella lag medan familjer njuter av deras semester i vackra Lloret de Mar. Före varje turnering kommer spelarna att ha två dagars träning med NF Academys bästa portugisiska tränare som en förberedelse för turneringen.

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
10 - 16 Jul 2022 NF Selection Ibercup Barcelona Spain Barcelona 2010-2006
nordic-invitational

NF ELITE SELECTION NORDIC INVITATIONAL

NF Academy bjuder in talangfulla spelare att gå med i våra turneringslag för att medverka i Nordic Invitational Cup. Turneringen kommer att hållas i Esbjerg, Danmark i 2022. Vid denna turnering vill vi ge nordiska talanger möjlighet att tävla mot de bästa skandinaviska lagen som Aab, Djurgårdens IF och Molde och dessutom andra lag från hela kontinenten.

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
31 Jul - 07 Aug 2022 NF Elite Selection Nordic Invitational Denmark Esbjerg 2012-2006
NF Academy Selection Esbjerg SparNord

NF SELECTION ESBJERG SPAR NORD

Några av de bästa skandinaviska akademierna kommer att delta i Esbjerg Spar Nord Cup 2022, en unik utvecklingstävling för spelare som vill bli uppmärksammade av de bästa lagen i Skandinavien. Detta är en möjlighet för de yngsta spelarna att förbättra sina individuella färdigheter samt spela i lag, visa sin talang och uppleva en internationell tävling.

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
25 - 28 May 2022 NF Elite Selection Esbjerg Spar Nord Denmark Esbjerg 2012-2010
12

NF SELECTION IBERCUP CASCAIS

Med denna event, får vi talangfulla spelare att tävla mot internationella toppklubbar med en guide av skickliga tränare från Portugal. Innan turneringen sker kommer det att finnas två dagars träningsläger för spelare samt tränare för att kunna lära känna varandra, både på fotbollsplanen och vid sidan om.

Spela mot topplag från hela världen i huvudstaden i Portugal.

No Events
nf-academy-selection-future-cup-4

NF SELECTION FUTURE CUP

För unga spelare som önskar sig att få sin första chans på internationell tävlingsnivå, så är detta en god möjlighet. Med vägledning från vårt team av professionella samt erfarna tränare, kommer spelarna att få möjligheten att utveckla sig själva och träffa nya vänner under tiden. Gå med NF Selections lag i Göteborg, Sverige under påsken!

No Events
salou

NF MATCH CAMP SALOU

En hög krävande event med full av utmaningar på en kort samt koncentrerad tid där du spelare matcher mot lokala spanska lag, där du får en topp kvalité av träning med instruktioner, både inom lag -och individuell nivå samt egen utveckling vid sidan om fotbollsplanen. Om du letar efter en riktig utveckling, så är detta programmet för dig! Och allt detta får man på en fantastisk sportanläggning och område.

No Events
22

NF ELITE TRAINING CAMP

Res till Lissabon under hösten och julledigheten och få en erfaren topp kvalitets träning med NF Academy och tränare från Sporting CP! Förutom att få en full professionell samt intensiv träningsprogram med NF Academy tränare, så får du en hel dag med träningar i samma akademi som har utvecklat spelare såsom Ronaldo, Nani och Figo. Detta träningsläger är ett program som är formad för elitspelare som vill ta sin prestanda till en annan nivå och även få internationella referenser.

No Events
NF Career Management

NF CAREER MANAGEMENT

Detta är ett unikt program som kommer att säkerställa spelarnas utveckling med ett uppföljningsmöte och guide från en professionell NF tränare. Genom detta program, skapar NF Academy mängder med möjligheter med portugisiska klubbar för professionella kontrakt eller spel utomland som amatör. NF Academy kommer att vara ett rådande partner för spelare och familj inom valmöjligheter för ens karriär.

NF Club Experience

NF CLUB EXPERIENCE

Res till Lissabon under en vecka och upplev hur portugisiska klubbar tränar, jämför deltagarnas nivå med de portugisiska spelarna och träna individuella tekniker med NF Academys tränare. Som deltagare kommer man under veckan även att ha en personlig tränare inom fysiska aspekter och få en utvärderingsrapport av det.

KONTAKTA OSS FÖR ATT FÅ MER INFORMATION OM INTERNATIONELLA PROGRAM

Start typing and press Enter to search