NF Academy Malmö - NF ACADEMY

KOMMANDE EVENT - NF ACADEMY Malmö

Inga evenemang - schema tillgängligt snart!

SPELARUTVECKLING

NF Academy Malmö erbjuder talangfulla spelare i Malmö möjligheten att delta i både lokala och internationella utvecklingsprogram för fotbollsspelare. Genom våra program kommer spelarna att ha möjlighet att utmana sig själva i en miljö där utveckling är i fokus.

Våra program och sessioner leds av erfarna portugisiska fotbollstränare som tillämpar den portugisiska fotbollsmetodiken, som visat sig vara en av de mest framgångsrika under de senaste tio åren.

INDIVIDUELL SPORTPLAN

För alla spelare som vill nå sin fulla potential erbjuder vi skräddarsydda årsplaner med både lokala och internationella program för att tillgodose individens utvecklingsbehov. Detta är en unik möjlighet för spelare att samarbeta med NF Academy för att uppnå sina utvecklingsmål. Det årliga programmet betalas varje månad.

Vi värdesätter nära individuell uppföljning, och spelare som deltar i det årliga programmet kommer att ha möjlighet till regelbunden individuell uppföljning från våra tränare.

LOKALA REPRESENTANTER

 • Kim Svensson
  Kim Svensson

  Regional Partner

  +46 722 329 432
  kim.svensson@nfacademy.se

  Skicka förfrågan

NF ACADEMY Malmö I SOCIALA MEDIER

På NF Academy Malmö Facebook grupp och Instragram profil kan du hålla dig uppdaterad om nya evenemang, läsa lokala nyheter, titta på videor och foton, delta i tävlingar och kommunicera med lokala spelare, tränare, föräldrar och representanter.

Annan information

Är du intresserad av att utmana dig själv i nya länder, spela matcher mot utländska topplag och lära dig att integrera dig i nya spelargrupper med spelare från hela världen?

Vi ger lokala spelare möjlighet att delta i internationella träningsläger i samarbete med toppakademier genom att spela på våra turneringslag som deltar i internationella elitturneringar. Våra internationella program är anpassade till olika kompetensnivåer. Prata med våra lokala representanter för att identifiera vilket program som är bäst för dig.

Kommande turneringar utomlands

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
08 – 12 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2010
16 – 19 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2011
22 – 26 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2008-2009
30 jan – 02 Fev 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2012
05 – 09 Fev 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2013

 

Kommande träningsläger utomlands

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
09 - 15 Feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 7
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
16 - 22 Feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 8
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
23 Feb - 01 Mar 2025 NF Elite Training Camp
Week 9
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Vi erbjuder lokala program för både pojkar och flickor. Dessutom har vi ett starkt fokus på att utveckla målvakter och vi har en egen målvaktstränare i de flesta av våra evenemang.

NF Team Training
Under hösten och vintern har spelarna möjlighet att delta i NF Team Training. Detta är en samling av lagträning och träningsmatcher. Normalt genomför vi en samling per månad och spelare måste ansöka för att delta. Från Team Training kommer spelare att erbjudas att representera NF Academy i turneringarna.

Läs mer

Lokala träningspass under helgdagar och helger
Under hela året organiserar NF Academy Malmö träningspass där spelare får uppleva högkvalitativ träning med möjlighet att bli inbjudna att delta i internationella program, lagträning och träning med utländska toppakademier. Vi erbjuder följande utbildningar:

 – NF Weekend Training
 – NF Winter Training
 – NF Autumn Training
 – NF Spring Training
 – NF Girl Camp
 – NF International

Individuell utbildning
Förbättra dina individuella färdigheter genom att delta i NF Individual Training. Vi genomför sessionerna med hög intensitet och i små grupper (5 till 10 spelare), där vi fokuserar på att förbättra tekniska färdigheter. Spelare kan registrera sig för individuella sessioner med olika teman, och varje session varar normalt i 60 minuter.

Uthyrning av tränare och tränarkurs
Vi ger lokala klubbar och lag möjlighet att anställa våra tränare för att genomföra träningspass och träningskurser. Kontakta oss för program- och prisinformation.

NF Academy har ett starkt fokus på att hjälpa begåvade spelare att nå en professionell karriär.

För att hjälpa spelare att spela professionellt utomlands, startar vi en tidig integrationsprocess med utländska toppakademier. Detta för att ge dem referenser och lärande från ledande utvecklingsmiljöer, men också för att skapa karriärvägar för professionella kontrakt. Genom att delta i vårt program kommer spelare att utvärderas för träning på toppakademier.

Sporting CP är vår huvudpartner för att organisera träningsanläggningar, och till och med 2019 har NF Academy haft totalt 16 spelare på provspel med denna klubb.

Skicka förfrågan till NF Academy Malmö


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

Start typing and press Enter to search