NF ACADEMY DIRECTOR – GONÇALO NUNES - NF ACADEMY

NF ACADEMY DIRECTOR – GONÇALO NUNES

Postet på: 30/01/2019
NFA Director | Gonçalo Nunes

NF ACADEMY INTERNATIONEL DIREKTÖR – GONÇALO NUNES

NF Academy Internationella Direktör Gonçalo Nunes har en imponerande 25-årig bakgrund inom ungdomsfotboll. Han är en solid resurs för både NF Academy och spelarna i akademisystemet tillsammans med NF Academy Director Joao Plantier.

Gonçalo har huvudsakligen arbetat som huvudtränare, teknisk koordinator och teknisk chef i 25 år inom internationell fotboll. Han har en UEFA-A licens samt nivå 3 IPDJ som idrottstränare och ser verkligen fram emot att arbeta närmare de begåvade spelarna på NF Academy.

Jag är väldigt glad över projektet som jag kommer att vara med på att vidareutveckla, och komma igång med spelarutveckling av alla skandinaviska spelare. Jag hoppas göra programmen ännu bättre och samtidigt främja kvaliteten som NF Academy står för. Jag vet hur jag kan dela med mig av min erfarenhet och kunskap om spelarutveckling så att de både blir bättre som människor och spelare.

INTERNATIONELL BAKGRUND

Han har arbetat under Carlos Queiroz och med Manchester United fotbollsskola i 6 år. Gonçalo har också varit kopplad till Sporting Clube de Portugal i 2 år, och de senaste 5 åren har han varit ansvarig för det internationella fältet för ungdomsfotboll i Sport Lisboa e Benfica. Där har han också varit koordinator för spelarutveckling under de senaste tre åren.

Under det senaste decenniet har han varit involverad i flera internationella projekt och program på olika nivåer, där han har rest runt i världen, samt koordinerat och involverat med tusentals spelare och tränare på program i Portugal.

Som huvudtränare har han upplevt hela vägen från U12 till seniorlaget, och Gonçalo är nu tränare för SC Sacavenenses damlag.

Han har främst arbetat med ungdomslag, där han har mer än 10 års erfarenhet i åldersgrupper mellan U15, U17 och U19. Längst har Gonçalo varit i AD Oeiras där han var i 14 år, men han har också varit länge i klubbar som Sporting och SC Sacavenense.

Nästa säsong kommer han att leda Grupo Desportivo Estoril Praias damlag, som spelar på högsta nivån i den portugisiska ligan, Liga Allianz.

Gonçalo har bidragit med och inspirerat tusentals barn och äldre spelare, liksom andra tränare och proffs inom detta område.

För att uppnå drömmar och följa deras ambitioner krävs både passion för fotboll och hårt arbete.

Start typing and press Enter to search