NF Academy Fördelsprogram - NF ACADEMY
NF ACADEMY FÖRMÅNSPROGRAM

VAD ÄR NF ACADEMY FÖRDELSPROGRAM?

NF Academy lanserar nu ett fördelsprogram skräddarsytt till fotbollsspelare och föräldrar. Här får du rabatt på våra egna program, träningsutrustning, mat, försäkringar och övernattning för att nämna några få.

Det finns många fördelsprogram, men vi tycker att om du ska vara medlem i ett program, ska det upplevas som en fördel och att du sparar pengar.

Fördelsprogrammet är personligt och gäller i ett år från den tidspunkt du beställer.

Vi uppdaterar programmet löpande och tar gärna emot tips på nya partners.

VEM ÄR DET FÖR?

NF Academy Fördelsprogram är öppet för alla våra spelare oavsett ålder och färdigheter. Det är en unik möjlighet för våra medlemmar att uppnå en mängd fördelar från NF Academys samarbetspartners.

Se exempel nedanför på bra fördelar som du får vid ett medlemskap hos oss.

VÅRA FÖRDELAR

Sport

Få en mängd av unika rabatter på NF Academys egna program som NF Team Training, NF Individual Training och NF Internationellt Program. Med NF Academy Fördelsprogram får du alltid riktigt bra priser på NF Academys utbildningar.

Shopping

Som medlem hos oss får du bra rabatter på hela sortimentet hos Unisportstore. Fotbollsskor, supporterutrustning, allt till hela familjen.

Du får fast rabatt på fotbollstränare och träningskläder hela året. Medlemmar får dessutom en särskild inköpskostnaden med markant rabatt på hela sortimentet hos Unisportstore 3-4 gånger per år. Lockar det med 25% på den nya toppmodellen av Nike?

Annat

Vi samarbetar med kända märken i Sverige och fler tillkommer löpande. Så önskar du rabatt på till exempel övernattning, försäkring eller träningskläder är det detta fördelsprogram du ska välja.

SAMARBETSPARTNERS

Start typing and press Enter to search