NF Academy kan vara en dörröppnare till professionella klubbar

NF Academy kan vara en dörröppnare till professionella klubbar

Postet på: 09/12/2021
nfacademy-sporting-international-football
Första NF-spelaren som blir en professionell spelare med Sporting
Första NF-spelaren som blir en professionell spelare med Sporting

NF Academy kan vara en dörröppnare till professionella klubbar

I september förra året blev en spelare den första att skriva ett proffskontrakt med Sporting CP genom vårt samarbete med klubben.

Detta möjliggjordes genom deltagandet i NF Academy programmen och de möjligheter som skapades av vår personal.

Flera spelare är redan med i andra professionella klubbar och de kan fortfarande scoutas när de deltar i våra aktiviteter, eller när de bjuds in till lokala eller internationella program med NF Academy.

Du kan bli nästa spelare som stöds av oss, vi kan öppna upp vägarna till europeiska toppklubbar.

Historien om den danske 16-åringen, som skrev på ett kontrakt som proffs i september förra året med Sporting CP, är något som gör oss stolta på NF Academy. Det visar att allt är möjligt under vårt samarbete med den portugisiska jätten. Historien har en sak gemensamt med andra talangfulla spelare, som vi hade gett möjligheten att gå på träningsupplevelser i en professionell klubb, eller till och med skriva kontrakt med klubbar runt om i Europa.

Allt börjar med att delta i något av våra program. Det viktiga är att: Du behöver inte vara en stjärna från början, vi tränar upp våra spelare i NF Academy-skolan.

 

HUR MAN GÖR DET

NF Academy har sedan 2016 utvecklat unga fotbollsspelare. Våra träningsläger och internationella turneringar skapar möjligheter att arbeta under topptränare och spela mot några av de bästa lagen i Europa. Vår vision och tankefokus är att utveckla fler internationella toppspelare från Skandinavien.

För att hjälpa våra unga spelare att utvecklas och ta nästa steg har vi ett fantastiskt team av erfarna och topputbildade tränare som håller en hög nivå.

NF Academy träningsläger
NF Academy träningsläger

Det första steget för att gå med i en internationell toppklubb är att anmäla sig till ett av våra program. Dessa är program som kan vara rätt väg för spelarens utveckling och kan få spelare att prestera sitt bästa.

Vårt första internationella program kommer att hållas i Salou, Spanien. Match Camp Salou, som hålls i januari 2022, kommer en Sporting CP officiell scout att närvara, som är våra officiella partners under de internationella programmen. Vi kommer även att hallå i NF Elite Training Camp, detta program kommer att äga rum i Estoril, Lissabon, Portugal.

Under vinterlovet erbjuder Elite Training Camp unga fotbollsspelare den mest extraordinära och utmanande fotbollsveckan. Här kommer spelare som deltar få chansen att tränas av professionella tränare från Sporting CP Academy. Detta är en fantastisk möjlighet för spelare att ha sin första kontakt med professionella tränare i en professionell miljö.

Det är genom denna interna utvärderingen som spelarna, beroende på ålder, som sticker ut kan få möjlighet att gå på träningspass på vår partners akademi. Innan steget till Spoting tipsar om att delta i konkurrenskraftiga program där urvalet av spelare blir lättare att göra.

Intresserad av att prova NF Academy metoden och klubbupplevelsen? Kontakta vår kundtjänst genom att skicka oss ett mail till sportsconsulting@nfacademy.com

DU KAN BLI NÄSTA

Vägen till Alvalade för vår första professionella spelare i Sporting började med en vänskapsmatch, där ett NF Academy lag spelade under NF Qualification Camp, under den matchen var en Sporting CP officiell scout närvarande, och även NF Academy personal. Efter att ha blivit scoutad anordnade NF Academy tillsammans med Sporting CP flera träningspass på Sporting CP Academy, samtidigt som spelaren fick vägledning och stöd från NF.

Första NF Academy-spelaren att signera ett proffskontrakt med Sporting CP - Fotokrediter till Sporting CP
Första NF Academy-spelaren att signera ett proffskontrakt med Sporting CP - Fotokrediter till Sporting CP

Genom denna process, och under stegen som togs till fotbollseliten, deltog spelaren i olika evenemang med NF Academy, vilket var ett viktigt verktyg för hans utveckling. Den ständiga vägledningen, observationen och feedbacken från NF tränare hjälpte spelaren för att hålla sin utveckling på topp.

Det var en stor framgångshistoria för alla parter – spelaren, NF Academy och Sporting CP – som ledde fram till proffskontraktet, och möjligheten att vara i fotbollseliten, där vi hoppas att den ska bestå.

Du kan bli nästa spelare som går med i den världsberömda Sporting Academy, som har skapat legender som Figo och Cristiano Ronaldo.

Resan till Sporting eller någon annan professionell klubb börjar här.

NF Academy firar ett protokoll med Sporting CP
NF Academy firar ett protokoll med Sporting CP

KOMMANDE NF EVENEMANG

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Se översikten över alla våra evenemang här.

KONTAKTA OSS


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

Start typing and press Enter to search