NF International Trials: Ett steg närmare proffsdrömmen

NF International Trials: Ett steg närmare proffsdrömmen

Postet på: 17/05/2024
nfadenmark-q2-maio-1200x600
nfadenmark-q2-maio-600x600-01

NF International Trials: Ett steg närmare proffsdrömmen

NF International Trials rullar ut över hela Svenska karta i sommar. Det kan ta dig till fotbollsäventyr i Danmark och till ett världskänt portugisiskt akademi.

Cristiano Ronaldo var en del av ungdomsakademiet hos Sporting CP från 1998-2002. Då blev han uppflyttad till klubbens A-lag. Året efter startade äventyret med träningsmatchen mot Manchester United, vilket sedan har gett världsstjärnan Ballon d’Or-titeln fem gånger.

Det krävs mycket träning och dedikation för att uppnå detsamma, men genom NF Academy får du en unik chans att ta samma karriärväg som CR7.

NF Academy är ett av Skandinaviens största akademier. akademier och den portugisiska storklubben Sporting CP:s förlängda arm i Norden som scout och sam1arbetspartner.

NF International Trials öppnar möjligheter för att kvalificera sig till NF Qualification Camp för ålderskategorierna 2008, 2009, 2010 och 2011.

Samlingen i Danmark ger spelare chansen att visa upp sig för en av Sporting CP:s scouter, som kommer att välja ut några spelare till ett provspel vid “Cristiano Ronaldo” Academy, berättar huvudtränare Rodrigo Silva om möjligheterna de äldsta spelarna i NF Academy får genom sommarens hetaste program.

Det slutar inte där

Dessutom kan spelare i alla åldrar från 2008 till 2015-generationen kvalificera sig till vårt lokala elitprogram, NF Team Training. Det är under dessa samlingar vi väljer ut spelare till våra internationella turneringar, avslutar Silva.

Träningsläger i Lissabon

NF International Trials besöker över 30 olika platser i sommar.

Det handlar om kvalitetsutbildning, topp spelarutveckling lokalt och kartläggning av talanger som kan få flera möjligheter både nationellt och internationellt. Träningarna genomförs med hög intensitet, och spelarna får en unik möjlighet att arbeta nära portugisiska spelarutvecklare med bakgrund från Sporting CP, SL Benfica och andra toppakademier i Portugal.

Under varje NF International Trials kommer 1-2 Player of the Camp att utses. Dessutom kan tränarna dela ut wild cards om det finns fler spelare de anser bör få en chans under NF Qualification Camp i Danmark. Där är alla lokala kostnader täckta för deltagarna.

En scout från Sporting CP kommer att välja ut flera spelare från samlingen i Danmark till ett träningsläger på den europeiska jättens träningsanläggning i den portugisiska huvudstaden. Här kommer även alla lokala kostnader att vara täckta.

nfadenmark-q2-maio-600x600-03
nfadenmark-q2-maio-600x600-02

Spelarprofilen

Filosofin hos NF Academy är att lära sig spelet genom att spela det. Där finns en speciell spelarprofil som redan identifierats som optimal för god inlärning och utveckling.

Hög grad av motivation i kombination med att ta ansvar för egen inlärning och arbeta disciplinerat mot sina mål. En god beslutsfattare genom att vara positiv, kreativ, självsäker och bra på att kommunicera.

Samtidigt agera med respekt och hjälpsamhet gentemot sina lagkamrater, tränare och domare, förklarar Silva som tillsammans med resten av tränarstaben i NF Academy har bred och tung bakgrund från portugisiska toppklubbar.

Det handlar om att aldrig ge upp drömmen, arbeta hårt för att nå sina mål, och inte minst ta nästa steg i sin utveckling.

Ger utveckling

Där kan NF International Trials vara ett topprogram att välja, liksom alla andra aktiviteter i regi av NF Academy. Aktiviteten är på sin högsta nivå de kommande månaderna.

Det är den perfekta möjligheten för många spelare att visa vad de går för. Vi kommer att vara värd för NF International Trials, ett program designat för att rekrytera och utvärdera spelare så att de kan få möjligheter både lokalt och internationellt, avslutar huvudtränare Rodrigo Silva.

För deltagare födda 2012-2015 är NF International Trials en möjlighet att samla erfarenheter till kommande distrikts- och zon-samlingar, men också att kvalificera sig till andra program. Där Team Training är ett mycket populärt program som extraträning till aktiviteten i den egna klubben.

För de yngre deltagarna från 9 till 12 år som inte är med i Player of the Camp-utmärkelsen, har de under NF International Trials möjligheten att kvalificera sig till vinterns Team Training.

Oavsett detta är vårt huvudmål att ge alla spelare en utvecklande och social träningsupplevelse med värdefull inlärning som spelarna kan ta med sig tillbaka till sin träningsvardag för att ta nya steg i sin utveckling, säger de svenska NF Academy-representanterna Jessica och Louise.

nfadenmark-q2-maio-750x500-02

KOMMANDE NF EVENEMANG

Träningsläger i Sverige

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
24 - 26 Jun 2024 NF International Trials Sverige Göteborg 2008-2015
28 - 30 Jun 2024 NF International Trials Sverige Malmö 2008-2015
28 -30 Jul 2024 NF International Trials Sverige Hudiksvall 2008-2015
01 - 03 Aug 2024 NF International Trials Sverige Stockholm 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Sverige Jönköping 2008-2015

Se översikten över alla våra evenemang här.

KONTAKTA OSS


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

Start typing and press Enter to search