NF International 

Under sommaren 2020 besöker vi över 35 olika städer i Skandinavien med mål att bidra till utvecklingen av lokala spelare och kartlägga talanger med internationella möjligheter. Vi bjuder in tjejer och killar i ålderssegmentet 9 till 16 år att spela NF International, då man får möjlighet att utmana sig själv tillsammans med andra motiverade spelare. Dessutom blir det uppföljning från spelarutvecklare med bakgrund i Sporting Lissabon och Benfica.

Spelar- och målvaktspaket

  • 6 träningspass x 75 till 90 minuter
  • 3 teorilektioner
  • Träningspassen styrs av erfarna tränare med bakgrund från topp-akademierna i Portugal
  • Egen målvaktstränare med anpassat program för målvakter
  • Svensktalande assistenttränare
  • Spelare som utses till ”Player of the Camp” i varje ålderssegment får ett spelaruttvecklingsstipendium och erbjuds att träna gratis i vår NF Qualification Camp
  • Möjlighet att vinna ett träningsläger hos Sporting Lissabon
  • Diplom till alla deltagare

1 990,- per spelare
(Tillägg för utrustningspaket)

Kvalitetsträningar och inspiration

Deltagare på NF International Camps får samma träningsmetoder som de finaste akademierna i Portugal. I det portugisiska landslaget, som vann EM 2016 var hela 10 av 14 spelare som spelade i finalen f.d. Sporting-akademispelare. Genom NF International vill vi ge lokala spelare en komplett träningsupplevelse med inspiration och lärande från spelarutvecklare med bakgrund från denna världskända akademi.

The Road to Sporting

Under varje NF International Training Camp kommer vi att utse ”Player of the Camp” i årskullarna  2004, 2005, 2006 och 2007. Dessa kommer att få en inbjudan till och gratis deltagande i NF Elite Qualification Camp i slutet på sommaren. Detta är en aktivitet, som endast är för de allra största talangerna, och vi hoppas det kommer att bli en användbar erfarenhet för de skandinaviska spelarna.

De två bästa spelarna i varje åldersgrupp i NF Elite Qualification Camp vinner en 3-dagars träningsvistelse på en av världens bästa akademier – Sporting Lissabon. NF Academy täcker alla lokala kostnader för dessa spelare.

Läs också:  Alfredo Steiner tränade med Sporting Lissabons akademi

Arrangör och kontakt

NF Academy International samarbetar med lokala klubbar och samarbetspartners i anknytning till genomförande av NF International. Klickar du på ”Boka nu” för det arrangemang du önskar att delta i, får du information om vem som är ansvarig arrangör och kontaktuppgifter.

Nivå och differensierning

Programmet är utvecklat för motiverade fotbollsspelare (tjejer och killar) i ålderssegmentet 8 – 12 år och 13 – 16 år. Spelare som anmäler sig bör ha goda basfärdigheter för sin respektive årskull samt vara motiverad och mottaglig för feedback. På planen delar vi upp deltagarna i träningsgrupper om 10-14 spelare + 2 målvakter (8 till 12 år) och 14 – 18 spelare + 2 målvakter (13 – 16 år).

Träningsfilosofi

Vi jobbar efter mottot ”to teach the game by playing it”. Våra övningar är därför utvecklade för att efterlikna den intensitet och komplexitet som spelarna upplever i olika matchsituationer. Passen genomförs med hög intensitet, mycket bollinnehav och med fokus på att fatta rätt beslut och ge spelaren en bättre helhetsförståelse av spelet.

Tränare

Joao Plantier har UEFA PRO tränarutbildning, lång erfarenhet som huvudtränare för åldersbestämda akademilag i Sporting CP och är nu sportslig ledare i NF Academy över alla våra tränare. För genomförandet av NF Weekend Training använder vi oss av portugisiska tränare med bakgrund i de största akademierna i Portugal som assisteras av skandinaviska tränare.

 

Målvaktsträning

Tillrättalagd målvaktsträning för 2 – 4 målvakter per träningsgrupp. Målvakterna roterar mellan att träna med träningsgrupperna samt specialiserad målvaktsträning med egen målvaktstränare. NF Academy önskar att utmärka sig genom att erbjuda även målvakter ett träningsupplägg av hög kvalitet.

Träningsgrupper

Spelarna kommer bli fördelade in i följande träningsgrupper :

9 – 10 år (max 14 spelare + 2 målvakter per träningsgrupp)
11 – 12 år (max 14 spelare + 2 målvakter per träningsgrupp)
13 – 14 år (max 18 spelare + 2 målvakter per träningsgrupp)
15 – 16 år (max 18 spillere + 2 målvakter per träningsgrupp)

Vid tillfälle av stor efterfrågan kommer vi ha två träningsgrupper per ålderskategori med nivåindelning.

Kommande NF International-samlingar

Datum Plats
15 – 17 Jun 2020 Nyköping Läs mer
22 – 24 Jun 2020 Göteborg Läs mer
22 – 24 Jun 2020 Eskilstuna Läs mer
26 – 28 Jun 2020 Jönköping Läs mer
3-5 Jul 2020 Karlstad Läs mer
4 – 6 Aug 2020 Malmö Läs mer
12 – 14 Aug 2020 Göteborg Läs mer
14 – 16 Aug 2020 Stockholm Läs mer

Skicka förfrågan

Glöm inte att specificera vilket arrangemang förfrågan gäller, så vi kan skicka dig vidare till rätt person, som är ansvarig för arrangemanget.


* Dessa fält.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts