NF SCHOLARSHIP PROGRAMS

Bli utvald till vårt program där vi fokuserar på att ta dig till en professionell nivå.

NF SCHOLARSHIP

Varje år väljer vi spelare till vårt “International and Regional Scholarship” där vi i samarbete med spelare och familj ger vårt fulla stöd för att utveckla spelaren och skapa karriärvägar till ett professionellt kontrakt med akademier i toppklass.

Genom vårt samarbete med NFPM, finansierar vi utvecklingsaktiviteter för spelare och börjar förbereda dem för en professionell karriär utomlands.

VEM ÄR DET TILL FÖR?

NF Academy väljer spelare i åldrarna 13 till 16 år för stipendieprogrammet. För att bli vald måste vi se en internationell potential hos spelaren, och spelaren måste visa en vilja att arbeta hårt och fokusera på målet att nå en professionell karriär utomlands.

Spelaren som vill utvärderas för stipendiet kan skicka oss en förfrågan, vi kommer att tipsa om tillgängliga evenemang hos oss så att vi kan göra en fullständig utvärdering.

"JAG SKULLE VILJA TACKA NF ACADEMY FÖR ATT HA GETT MIG MÖJLIGHETEN ATT FÖLJA MIN DRÖM OCH FÖRBEREDA MIG FÖR EN KARRIÄR SOM EN PROFESSIONELL FOTBOLLSSPELARE”

BASHIR BASHIIR, 2005 INTERNATIONAL SCHOLARSHIP SPELARE

MÅL MED PROGRAMMET

Målet med stipendieprogrammet är att öka sannolikheten för en spelare att nå en internationell karriär. För att uppnå detta fokuserar vi på följande:

 • Öka antalet matcher av hög kvalitet
 • Öka antalet högkvalitativa träningspass
 • Integrera och exponera spelare för toppakademier
 • Skapa och integrera spelare i en högpresterande kultur
 • Detaljerad feedback och individuell uppföljning
 • Koordinera aktiviteter med lokal klubb, federation och skola

PROGRAM OCH KARRIÄRHANTERING

NF INTERNATIONAL SCHOLARSHIP

 • 100% finansiering av alla kostnader (utom flyg)
 • Två träningsveckor med topp utländska akademier
 • Möjlighet att delta i vårt elitlag i Riga Cup och MIC Barcelona
 • Möjlighet att delta i högpresterande träningsläger med scouter från portugisiska toppklubbar närvarande
 • Karriärhantering med personlig uppföljning varannan vecka

NF REGIONAL SCHOLARSHIP

 • 50% finansiering av alla kostnader (utom flyg)
 • En träningsvecka med topp utländska akademier
 • Möjlighet att delta i vårt elitlag i Riga Cup och MIC Barcelona
 • Möjlighet att delta i högpresterande träningsläger med scouter från portugisiska toppklubbar närvarande
 • Karriärhantering med personlig uppföljning varje månad

NF KARRIÄRHANTERING

Vi samarbetar också med topptalanger i åldrarna 13 till 19 som spelar i professionella klubbar och/eller har ett professionellt kontrakt och inte har möjlighet att delta i NF Academy aktiviteter.

Vårt huvudsakliga jobb för dessa spelare är att vara en konsultpartner för att optimera spelarens utveckling, samordna med klubben, organisera prövningar och skapa möjligheter för ett professionellt kontrakt med akademier i toppklass.

SPELARE MED INTERNATIONAL SCHOLARSHIP

 • Magnus Gaunsbæk
  Magnus Gaunsbæk

  Danmark, 2005

 • Cille Nilsen
  Cille Nilsen

  Norge, 2006

  läs mer

 • Emil Øverby
  Emil Øverby

  Norge, 2006

  läs mer

KARRIÄRHANTERING

null
BENJAMIN BYGNES
NORWAY, 2004

ÖVRIG INFORMATION

NFPM

NF Academy är ett samarbete med NFPM som är ett portugisiskt spelarhanteringsföretag. NF Academy kommer att ansluta spelare med NFPM som representant om spelaren får möjlighet att skriva ett professionellt kontrakt med en portugisisk klubb. NFPM hanterar förhandlingar om personliga kontrakt, framtida överföringar och kommersiella och juridiska aspekter relaterade till en spelares professionella karriär. För att säkerställa en god uppföljning av spelarutveckling har NFPM ett avtal med NF Academy för att förvalta och arbeta nära med en dedikerad tränare.

För spelare som får möjlighet att underteckna professionella kontrakt i andra länder, har NF Academy partnerskap med andra företag som hanterar spelare, som kan säkerställa en nära uppföljning av spelarnas utveckling inom sporten och juridiska och kommersiella tjänster.

SCHOLARSHIP PROGRAM

Det bästa sättet att bli utvärderad för vårt stipendium är att delta i våra program. En bra start är att registrera sig i ett av våra lokala program, men för att vi ska göra en fullständig utvärdering är det en fördel att du också deltar i ett av våra internationella program där du under en hel vecka kommer att arbeta nära våra coacher.

Skicka oss en förfrågan så kan vi identifiera vilka program du kan delta i för att utvärderas för stipendiet.

KARRIÄRHANTERING

Om du är i en professionell klubb som inte tillåter dig att göra prov eller aktiviteter med NF Academy, då kan du skicka oss en förfrågan så kommer vi att försöka skicka en av våra tränare för att titta på dina matcher om du har en intressant profil. Innan vi gör detta är det bra om du kan skicka oss några filmer från matcher med klubblaget, regionslaget och/eller ungdomslandslaget.

TOPPAKADEMI

Sporting CP är vår viktigaste partner för att skicka spelare till provträningar. Om spelarna får en positiv utvärdering från Sporting kommer de att ha möjlighet att träna och delta i turneringar med Sporting flera veckor under året.

Vi samarbetar också med andra toppakademier i Spanien och Portugal och håller på att bygga ett nätverk för toppakademier i Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien och England.

JAG ÄR INTRESSERAD AV STIPENDIUM ELLER KARRIÄRHANTERING


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

RELATERADE EVENEMANG

No Events

HITTA DITT EVENEMANG

- Välj ett alternativ - Du kommer automatiskt att omdirigeras till ditt valda alternativ -

Start typing and press Enter to search