NF Spring Training

NF Spring Training

Vi bjuder in motiverade och talangfulla spelare i åldrarna 8 till 16 till NF Spring Training påpåsklov. Deltagarna kommer att bli tränade av erfarna portugisiska spelarutvecklare och får en unik möjlighet till att visa upp sig. En inbjudan till våra internationella program och träningsvistelse på en utländsk akademi är ytterligare potentiella möjligheter. Våra träningspass genomförs med hög intensitet där utveckling och lärande står i fokus.

Målsättningar med programmet

NF Academy har en tydlig vision om att bidra till att utveckla fler internationella toppspelare. Genom våra lokala träningsläger utvärderar vi spelare för träningsvistelser på akademier utomlands och deltagande i internationella program. Samtidigt kommer vi att ge spelare värdefullt lärande som de kan ta med sig tillbaka till sin träningsvardag. När vi genomför NF Spring Training fokuserar vi på:

 • Utveckla spelarnas spelförståelse
 • Socialt lärande, träningsglädje och social sammanhållning
 • Förbereda spelarna för region-, kretslagsuttagning och provspel hos utländska akademier
 • Ge de mest talangfulla spelarna internationella utmaningar genom att bjuda in dem till program i utlandet

Träning med utländska toppklubbar

Svenska spelare som har blivit inbjudna att träna med Sporting efter att ha deltagit i NF Academy-evenemang:

Spelare- och målvaktspaket

 • 6 träningspass (75 minuter)
 • 1 erfaren portugisisk huvudtränare per träningsgrupp
 • Specifik träning för målvakter med egen målvaktstränare från utlandet
 • Fotbollsteori för att förbättra spelförståelsen
 • Spelare som blir korade till ”Player of the camp” vinner en voucher för ett framtida NF Academy program
 • Inbjudningar till de mest talangfulla spelarna att delta i internationella program
 • Möjlighet att bli inbjuden till en träningsvistelse på en utländsk akademi
 • Diplom till alla deltagare

Pris från 1990, – * per spelare för 3 dagar

Utrustningspaket Light 439, – per paket (Tillägg för utrustningspaket)

* För vissa evenemang kan det förekomma tillägg för inomhusträning. För evenemang med längre varaktighet gäller andra priser. Klicka dig in på evenemangen längre ner på sidan för att se exakta priser).

Referenser

Arrangör och kontakt

NF Academy International samarbetar med lokala klubbar och partners i samband med genomförandet av lokala evenemang. Om du klickar på ”Läs mer” för det evenemang du vill delta kommer du att få information om vilken aktör som är ansvarig arrangör och kontaktinformation.

Läs mer om:

Kön och träningsgrupper

NF Spring Training välkomnar både flickor och pojkar. I utgångspunkt tränar flickor och pojkar tillsammans. Om det är tillräckligt många flickor som deltar kommer det att ordnas en specifik träningsgrupp för flickor. 

För varje session kommer vi att ha maximal begränsning för antalet deltagare i varje kategori. Inledningsvis är det uppsatt en träningsgrupp per ålderssegment. Vid många anmälningar kommer vi potentiellt kunna ha två träningsgrupper för alla ålderssegment.

Du kan kolla vilka årsgrupper och hur många platser det finns per årsgrupp för varje evenemang genom att klicka på ”Läs mer” längre ner på sidan.

Nivå och differentiering

Programmet är utvecklat för motiverade fotbollsspelare i åldersgrupperna 8 till 16 år. Spelare som anmäler sig rekommenderas att ha goda basfärdigheter för sin respektive årsgrupp samt vara motiverade och mottagliga för lärande.

Vi kommer att differentiera ytterligare på plats så att vi kan säkra rätt utmaningar för spelare vid genomförande av övningar.

Treningsfilosofi

Vi jobber under prinsippet «to teach the game by playing it». Våre øvelser er derfor utviklet for å gjenskape intensiteten og kompleksiteten spillere opplever i ulike kampsituasjoner. Øktene gjennomføres med høy intensitet, mange ballinvolveringer og med fokus på å ta riktige valg og gi spillerne en bedre forståelse av spillet.

Tränare

Joao Plantier har UEFA PRO tränarutbildning, lång erfarenhet som huvudtränare för åldersbestämda akademilag i Sporting CP och är nu sportslig ledare i NF Academy över alla våra tränare. För genomförandet av NF Weekend Training använder vi oss av portugisiska tränare med bakgrund i de största akademierna i Portugal som assisteras av Skandinaviska tränare.

 

Målvaktsträning

Tillrättalagd målvaktsträning för 2 – 4 målvakter per träningsgrupp. Målvakterna roterar mellan att träna med träningsgrupperna samt specialiserad målvaktsträning med egen målvaktstränare. NF Academy önskar att utmärka sig genom att erbjuda även målvakter ett träningsupplägg av hög kvalitet.

Kommande NF Spring Training evenemang

Datum Sted
6-8 April 2020 (Inställt) Malmö Inställt

Send Forespørsel

Husk å spesifiser hvilket arrangement forespørselen gjelder slik at vi kan sende den til riktig person som er ansvarlig for arrangementet.


* Disse feltene.

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone