NF Virtual Academy - NF ACADEMY

NF Virtual Academy

NF Virtual Academy ger spelare unik tillgång till personlig träning med en professionell NF tränare. I våra en eller tre månaders program får spelaren fysiska, tekniska och teoretiska träningsutmaningar och övningar från tränaren veckovis. Varje spelare kommer också att få individuell uppföljning och feedback via videosamtal för att utvärdera tränings- och förbättringsområden för optimal utveckling.

VEM ÄR DET TILL FÖR?

NF Virtual Academy är ett program för ambitiösa och mycket motiverade spelare som vill förbättra sin tekniska, fysiska, teoretiska och mentala prestanda. Programmet passar alla spelare i alla nivåer och åldrar som är intresserade av en bättre struktur för deras träning på egen hand med stöd från en professionell tränare.

PROGRAM

Programmet börjar med ett individuellt samråd med ett videosamtal med tränaren, där han kommer att introducera programmet och bättre förklara målen och hur det kommer att fungera. Tränaren kommer förklara för spelarna vilka utmaningar det blir, om träningsprogrammet i helhet och organisera den tillsammans med spelaren den första sessionen.

Varje vecka måste spelaren skicka videon med sessionen till sin tränare, och även testet till de utmaningar vi har kommit överens om.

Under programmet kommer spelaren ha videosamtal tillsammans med sin tränare varje vecka, där sessionerna kommer att analyseras och där de tillsammans går igenom nästa session. Dagen och tiden för varje videosamtal kommer att bestämmas i samordning med din tränare.

Vad kommer jag lära mig mer om?

Träningsprogrammet kommer att ha olika teman varje vecka och övningarna anpassas efter varje spelares nivå och inlärningsbehov. Spelare kommer att lära sig mer inom följande teman:

Program för fysisk träning

Motståndsövningar

Koordination

Rörlighet

Snabbet

Styrka

Förebyggande av skador

Löpteknik & hastighet

Individuell teknik

Passingsspel

Bollkontroll

Driva bollen

Dribbla

Skott

PAKET

• Diagnos med ett inledande videosamtal (15-20 minuter)
• Videosamtal med tränare (en per vecka)
• Teoretiska föreläsningar (en per vecka)
• Fysiskt träningsprogram (en per vecka)
• Tekniskt träningsprogram (en per vecka)
• Varje session kommer att vara cirka 40-45 minuter och bör upprepas två till tre gånger i veckan.
Pris per spelare
En månad 160 EUR
Tre månader 150 EUR per månad

KAMPANJ

Spelare som köper hela tre månaders programmet kommer att få en gratis video utvärderingsrapport till ett värde av 30 EUR.

EXTRA

• Videoanalys med konsultation
Ingår: Tränare analyserar en fullständig match, och skapar en video analysrapport med alla situationer i matchen där spelaren är involverad och utför ett möte med spelaren för att ge feedback och vägledning.
75 EUR per analys / konsultation

• Utvärderingsrapport
En utvärderingsrapport med detaljerad feedback på programmet kommer att ges till spelarna, med fokus på teknisk och fysisk träning med riktlinjer för framtida träning. Kvalitativa och kvantitativa utvärderingar kommer att vara ett bra sätt att spåra din utveckling och för att ha en översikt över din träning med programmet och var du är som spelare.
30 euro per utvärderingsrapport

Tränare

Vi har följande tränare tillgängliga för att arbeta nära dig i NF Virtual Academy programmen. Om du är intresserad kan du kontakta våra tränare direkt eller, om du föredrar, skicka en förfrågan via knappen “Skicka förfrågan”. Kom ihåg att ange vilken tränare du vill arbeta med i kontaktformuläret.

Jag vill gå med i den Virtual Academy


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

Start typing and press Enter to search