Njut av sommaren i oktober och ta nästa steg mot drömmen

Njut av sommaren i oktober och ta nästa steg mot drömmen

Postet på: 31/08/2022
NF Eliträning i Sporting Academy
NF Eliträning i Sporting Academy
NF Eliträning i Sporting Academy

Njut av sommaren i oktober och ta nästa steg mot drömmen

NF Elite Training Camp är den optimala träningen under höstlovet, för lärorika och motiverade unga fotbollsspelare i Lissabon som fortfarande kommer vara sommarvacker.

De som vill vara bäst tränar ändå när den andre vilar. Skollovet är en perfekt tid att ta det extra klivet som spelare. NF Elite Training Camp är ett väl lämpat program för flickor och pojkar födda 2005-2011. Programmet passar dig som söker utveckling eller behöver nya utmaningar.

Träningarna leds av några av de bästa tränarna, med bakgrund från några av de mest erkända akademierna i världen. Här skulle du få internationella referenser. Samtidigt som du knyter starka band med spelare som delar samma passion och har samma mål som du själv. För att inte tala om goda möjligheter för resten av familjen som erbjuds en bra sommarsemester i oktober i soliga badorterna Estoril och Cascais.

Beläget vid havet på den portugisiska rivieran, och bara en kort resa med tunnelbana från huvudstaden Lissabon.

Professionell träning

NF Elite är ett urvalsprogram. Det vill säga man måste ansöka och bli antagen av NF Academy för att kunna delta i programmet, som är en träningsvecka med hög kvalitet.

Spelarna har två pass dagligen med tränare som har erfarenheter från internationell akademier, och de bor och äter som ett lag, och har mycket social fritid tillsammans på ett fantastiskt hotell i Estoril med gångavstånd till träningsarenan.

Genom en veckas högintensiv kvalitetsträning tar NF Academy med sig sina spelare på en resa, vilket ger inspiration till att jobba ännu striktare i träningen hemma. NF Elite Training Camp är komplett inför alla åtgärder inom, regionlag eller landslag, övergång till en större klubb eller för att få internationella referenser och erfarenheter.

Våra tränare ger konkret feedback på vad våra spelare borde jobba mer med, utöver att genomföra högintensiva träningspass. Där individen är en del av att utveckla teamet. Eller som den portugisiska metodiken bland annat säger: Lär dig spelet genom att spela det.

Intensiv träning
Intensiv träning

Scouterna tittar på

Genom NF Academys samarbete med den portugisiska toppklubben Sporting Lissabon, är två av träningarna inne i klubbens akademi. Där leds träningarna av Sportings akademis tränare och spelarna får en inblick i proffset som spelare. Träningsanläggningen ligger precis intill Estádio José Alvalade, som är Sportings hemmaarena, i hjärtat av Lissabon. För de flesta matcherna finns biljetter tillgängliga på matchdagen. För den som önskar finns det möjlighet att se en match från den portugisiska högstaligan den 2 och 23 oktober då Sporting spelar på hemmaplan.

Med jämna mellanrum skickas NF Academy spelare på provträning till Sporting Lissabon. Det kommer att finnas scouter på plats under träningarna och matcherna mot Sportings akademilag. Under NF Eliträningen förra året bjöds två spelare in att träna med Sportings eget akademilag. Totalt 16 spelare från NF Academys program fick denna möjlighet 2021.

Blir du näst på tur?

Högkvalitativ utbildning med NF Academy
Högkvalitativ utbildning med NF Academy

Framgångsrik träningsmetodik

Det är naturligtvist möjligt att få en tour runt den fantastiska Estádio José Alvalade stadion med ett besök på klubbens eget museum. Det här är en klubb med en stolt historia som har fostrat toppspelare som Figo och Ronaldo. Under de senaste åren har Sporting Lissabon levererat ett antal spelare till Premier League och andra stora ligor i Europa. De flesta har gått i Sporting skolan från unga fotbollsår.

Det är samma skola som NF Academys tränare har varit en del av. De ger dig en djup inblick i den portugisiska fotbollsmetodiken, som har visat sig vara en av de mest framgångsrika under de senaste tio åren. Genom deltagandet i NF Elite får spelare även möjlighet att bli uttagna i truppen till vårt internationella uttagningslag för eliter och program som deltar i turneringar för eliter mot några av de bästa klubbarna i Europa.

NF Academy träning i Portugal
NF Academy träning i Portugal

KOMMANDE NF EVENEMANG

Träningsläger i Sverige

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
24 - 26 Jun 2024 NF International Trials Sverige Göteborg 2008-2015
28 - 30 Jun 2024 NF International Trials Sverige Malmö 2008-2015
28 -30 Jul 2024 NF International Trials Sverige Hudiksvall 2008-2015
01 - 03 Aug 2024 NF International Trials Sverige Stockholm 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Sverige Jönköping 2008-2015

Turneringar

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008 -2013
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Se översikten över alla våra evenemang här.

KONTAKTA OSS


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

Start typing and press Enter to search