NF Selection Riga Cup - NF ACADEMY
RIGA CUP, LETTLAND

Gå med i NF Elite Selection lag och spela mot starka internationella lag!

RIGA CUP, LETTLAND

Gå med i NF Elite Selection lag och spela mot starka internationella lag!

RIGA CUP, LETTLAND

NF Academy deltar i Riga Cup 2024. Under åren har lag som Manchester City, PSV Eindhoven, Tottenham Hotspur och Atalanta varit representerade i turneringen. Om du är efter en utmaning så res med oss ​​till Riga för att möta några av de bästa lagen Europa har att erbjuda. Tävlingen kommer att hållas under flera helger, en för varje åldersgrupp, som sträcker sig över januari och februari.

Spelare får vägledning från vårt team av erfarna och skickliga portugisiska tränare.

VEM ÄR DET TILL FÖR?

Spelare som vill representera NF Academy vid turneringen måste ansöka och godkännas innan de deltar. Vi letar efter spelare med medelhög regional nivå till hög internationell nivå. Vi reser med två Elite Scholarship-lag till turneringen, som kommer att delta i kategorierna U15, U14, U13 och U12, såväl som regionala lag.
NF Academy tar med sig spelare i följande åldersgrupper:

(2012) U12 – 13 spelare + Målvakter
(2011) U13 – 15 spelare + Målvakter
(2010) U14 – 15 spelare + Målvakter
(2009) U15 – 15 spelare + Målvakter

Antal spelare per lag:
• 9-manna lag max. 15 spelare
• 11-manna lag max. 17 spelare

MÅL MED PROGRAMMET

Vårt mål i NF Selection Riga Cup är att ge spelarna internationella match erfarenheter mot starka lag, ge spelarna en bättre spelförståelse och bidra med erfarenhet av att integrera i lag med bra spelare från flera länder.
Under förberedelserna för samlingen och turneringen kommer vi att göra en fullständig utvärdering av alla spelare. Varje spelare kommer att ha ett möte med sin huvudtränare och få detaljerad feedback om vad de behöver förbättra för att nå en högre nivå. Alla spelare kommer också att få en utvärderingsrapport som kan bidra till ytterligare utveckling efter turneringen.

”ATT HA PROGRAM SOM NF ACADEMY ÄR FANTASTISKT. NÄR DU TRÄNAR MED TOPPTRÄNARE OCH ANDRA SPELARE I SAMMA ÅLDER SER DU VERKLIGEN VAR DEN INTERNATIONELLA FOTBOLLSNIVÅN LIGGER.”

BJØRN HELGE RIISE, FÖRE DETTA FOTBOLLSSPELARE FÖR NORGE OCH FULHAM

PAKET

SPELARE

• Hotellrum på 4-stjärnigt hotell (4 dagar / 3 nätter)
• Frukost, lunch och middag
• En träning på eftermiddagen på ankomstdagen
• Transport till träningspass och matcher
• Övervakning av spelare under hela vistelsen
• Fem fotbollsmatcher
• Grupp och individuella spelarmöten
• Erfaren portugisisk huvudtränare per lag
• Sjukgymnast och målvaktstränare

 

Pris per Spelare
1015 EUR (4 dagar / 3 nätter)

FAMILJ

• Hotellrum på fyrstjärnigt hotell (4 dagar / 3 nätter)
• Frukost

 

(4 dagar / 3 nätter)
Pris per person i dubbel-/tvåbäddsrum 399 EUR
Pris per person i enkelrum 595 EUR

Utrustningspaket är ett obligatoriskt tillägg för spelare.
Information om hur man skaffar utrustning kommer att levereras under köpprocessen och efteråt via e-post.

SPELAR- & MÅLKÅVARSPAKET TIDIGT PRIS - 895€

BOKA TILL 01 OKTOBER 2023 OCH SPARA 120€

GRATIS VECKA I CASCAIS MED VÅR SAMARBETSKLUBB

NF Academy erbjuder spelare som bokar ett internationellt program möjligheten att uppleva en vecka av intensiva träningspass och sociala aktiviteter i Cascais, Portugal med GDS Cascais Futebol SAD. Under denna vecka kommer spelaren att utvärderas av klubbens Performance Department och träna med laget från sin åldersgrupp.
DETTA ERBJUDANDE INKLUDERAR INTE FLYG, LOGI ELLER TRANSPORT.
Detta erbjudande är endast tillgängligt för spelare med medlemskap som bokar ett internationellt program.

DELTAGANDE KLUBBAR

riga-cup-teams20

TURNERINGSINFORMATION

Under sin 20-åriga historia har Riga Cup lockat stora klubbar från hela Europa. Från att vara en liten turnering med bara fyra lag under sitt första år har turneringen växt till att nå över 130 lag och 2 000 unga spelare varje år. Årets utgåva kommer att hållas på The Olympic Sports Center och Skonto Hall, med den senare inom gångavstånd från hotellet vi kommer bo på.

Mer information: http://www.rigacup.lv/winter/

DELTAGANDE KLUBBAR

TURNERINGSINFORMATION

Under sin 20-åriga historia har Riga Cup lockat stora klubbar från hela Europa. Från att vara en liten turnering med bara fyra lag under sitt första år har turneringen växt till att nå över 130 lag och 2 000 unga spelare varje år. Årets utgåva kommer att hållas på The Olympic Sports Center och Skonto Hall, med den senare inom gångavstånd från hotellet vi kommer bo på.

Mer information: http://www.rigacup.lv/winter/

RIGA

Riga Cup kan kombineras med en familjesemester. Den gamla staden, som påstås vara en av de vackraste i Europa, är känd för sin arkitektur, charmiga kullerstensgator och kultur. Med en mängd platser att besöka har den lettiska huvudstaden alltid något att erbjuda. Fördjupa dig i historia eller konst på ett av de många museer, besök Riga Central Market eller besök de regerande mästarna i den lettiska ligan, Riga FC, på Skonto Stadium.

PLATS

Riga Cup kan kombineras med en familjesemester. Den gamla staden, som påstås vara en av de vackraste i Europa, är känd för sin arkitektur, charmiga kullerstensgator och kultur. Med en mängd platser att besöka har den lettiska huvudstaden alltid något att erbjuda. Fördjupa dig i historia eller konst på ett av de många museer, besök Riga Central Market eller besök de regerande mästarna i den lettiska ligan, Riga FC, på Skonto Stadium.

VIDEOS

ÖVRIG INFORMATION

Vi värdesätter att ge bra konsultation innan du bokar ett program för att säkerställa rätt utmaning för alla våra deltagare. Bästa sättet att identifiera om detta program är lämpligt för dig är att börja med att skicka en förfrågan till oss. Ge oss lite information om klubben, position, ålder, nivå och mål, så följer vi upp därifrån. Om du har någon video tillgänglig, vänligen dela.

NF Selection Riga Cup är en turnering på medelhög nivå, där spelare födda mellan 2009 och 2012 kan ansöka om deltagande.
Efter att vi har fått din ansökan kommer våra tränare att granska den, och vi kommer återkoppla tillbaka till dig inom fem arbetsdagar.

Är du osäker på om du har nivån för att vara i det här programmet? Tveka inte att kontakta oss. Vi kan meddela dig när nästa tillgängliga lokala träningsläger i din region äger rum och utvärdera spelaren för internationella program.

Program 2024 (4 dagar, 3 nätter)

• Dag 1 – Ankomstdag där du kommer att bo på hotell och ha träningspasset före middagen. Gemensam middag på kvällen med genomgång om programmet och tid för spelare att lära känna varandra.

• Dag 2 till 3 – Turneringsmatcher.

• Dag 4 – Finaler och avslutningsceremoni. Avslutar programmet vid lunchtid.

4* AC HOTEL BY MARRIOT

AC Hotel Riga erbjuder en berikande hotellvistelse i den kulturella huvudstaden Riga. Staden är skulpterad med världens största samling av historisk jugendarkitektur och är listad på UNESCO världsarvslista. Omgiven av det bästa som staden kan erbjuda inom kultur, sport och mat, har hotellet fått enastående feedback från tidigare gäster. Hotellet ligger bara med några minuters promenad från Skonto Hall, där turneringen kommer att äga rum.

NF ACADEMY TRÄNARE

NF Academy använder skickliga och erfarna tränare med bakgrund från europeiska storklubbar. Vi vill ha en profil med ambitiösa tränare med akademisk underlag för våra projekt. Tränarna väljs noggrant från de applikationer vi får och vårt befintliga kontaktnätverk.

Du kan se alla våra tränare här.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
HUVUDTRÄNARE OCH NF ACADEMY DIREKTÖR

NF Academy International Director Gonçalo Nunes har en imponerande 25-årig bakgrund inom ungdomsfotboll. Han är en solid resurs för både NF Academy och spelarna i akademisystemet tillsammans med NF Academy Director Joao Plantier.

Gonçalo har huvudsakligen arbetat som huvudtränare, teknisk koordinator och teknisk chef i 25 år inom internationell fotboll. Han har en UEFA-A licens samt nivå 3 IPDJ som idrottstränare och ser verkligen fram emot att arbeta närmare de begåvade spelarna på NF Academy.

Internationell bakgrund
Han har arbetat under Carlos Queiroz och med Manchester United fotbollsskola i 6 år. Gonçalo har också varit kopplad till Sporting Clube de Portugal i 2 år, och de senaste 5 åren har han varit ansvarig för det internationella fältet för ungdomsfotboll i Sport Lisboa e Benfica. Där har han också varit koordinator för spelarutveckling under de senaste tre åren.

Under det senaste decenniet har han varit involverad i flera internationella projekt och program på olika nivåer, där han har rest runt i världen, samt koordinerat och involverat med tusentals spelare och tränare på program i Portugal.

Gonçalo väljer träningsledare för detta program. Du kan se alla våra tränare här.

Rekommendationer

«Jag var med i NF Academy U13 lag, vilket var fantastiskt! Vi kom till kvartsfinalen, där förlorade vi mot Sporting CP på straffar. Det är inte det roligaste sättet att bli utslagen på från en tävling, men hela annordningen är bra med mycket bra tränare!”
Niklas Haugland, Leeds U23 och Norge U17

”Jag skulle säga att min tid med NF Academy har hjälpt till att ta bort den utmanande aspekten som nya situationer kan ge, till exempel att få landslag att höra av sig, att byta klubbar eller vidta ytterligare utvecklingssteg som spelare. Deras program är på en hög nivå, med bra tränare, och det finns spelare från olika nationaliteter som söker samma sak som du. Det gör att du verkligen utvecklas både som person och som spelare.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg och Danmark U17

«João Plantier har spelat en viktig roll i min karriär av flera skäl. Han gav mig frihet och trodde på mig. Vi hade en nära relation, och han övervakade mig hela vägen. João gav mig feedback på vad jag behövde förbättra under matcherna, och sist men inte minst var han väldigt bra på att ständigt ge mig nya utmaningar.”
Zeca, kapten för FC Köpenhamn och Greklands landslag

”Jag spelade tillsammans med några mycket bra spelare och tränade under mycket kompetenta tränare. Först och främst var det en fantastisk upplevelse, och jag fick en bra referens för vilken nivå de bästa lagen i Europa var på. Sådana program har mycket värde eftersom de senare underlättar övergången till nya lag och nivåer.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht och kapten för Norge U16

”Träningen är på en mycket hög nivå och det finns övningar jag aldrig har deltagit i tidigare. Jag har lärt mig mycket, som jag tar med mig till min träning hemma i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm och kapten för Norge U15

”Mina pojkar (födda 2004 och 2007) är verkligen glada över att komma till IberCup Cascais turneringen. Inte bara för att spela mot topplag utan också för att se var deras nuvarande nivå är och att träna och träffa andra bra spelare runt om i Skandinavien. Att ha program som NF Academy är fantastiskt. När du tränar med tränare på toppnivå och andra spelare i samma ålder ser du verkligen var den internationella fotbollsnivån ligger. »
Bjørn Helge Riise, före detta Fulham och norsk landslagsspelare

«Det var först när vi kom hem då vi såg de enorma förbättringarna i Kevin som en spelare. Han har en ny auktoritet om honom nu och hans beslutsfattande är bättre. Anledningen till detta är goda erfarenheter och bra tränare på NF Academy. Vi kommer inte ångra att vi valde ett lag med den kompetensen som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidigare professionell boxare och landlagsmästare

”Vistelsen på NF Academy gav mig en smak av vardagen som professionell. Mycket kompetenta tränare och bra spelare runt mig. Dagarna var bra, och jag lärde mig mycket. Det var efter vistelsen som jag vågade besöka utländska klubbar för att visa vad jag kan göra.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg och Sverige U17

”Jag är mycket nöjd med deltagandet i förra årets NF Academy IberCup. Det var väldigt spännande och inspirerande att få spela i ett lag med så många bra spelare från Norge, Sverige och Danmark. Jag blev motiverad att ge ännu mer efter att ha spelat mot och sett hur bra motståndare från länder som Portugal, Spanien och Mexiko var.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga och Norge U17

«Under påsken 2018 var jag i Cascais, Portugal med NF Academy för att delta i IberCup Cascais 2018. Det var min första gång med NF Academy och en fantastisk upplevelse. Jag fick mycket av resan. Träningarna, matcherna, tränarna och spelarna var en fantastisk blandning av både rolig och seriös fotboll.”
Filip Mellbin, Danmark U16

TURNERINGSDATUM

No Events

HITTA DITT EVENT

- Välj ett alternativ - Du kommer automatiskt att omdirigeras till ditt valda alternativ -

Start typing and press Enter to search