Sista chansen att delta i Vinterns Turneringar

Sista chansen att delta i Vinterns Turneringar

Postet på: 18/12/2019
Under MIC Football Barcelona i påsk kommer NF Academy att möta tufft motstånd. FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester United och Manchester City är några av klubbarna som deltar.
Under MIC Football Barcelona i påsk kommer NF Academy att möta tufft motstånd. FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Manchester United och Manchester City är några av klubbarna som deltar.

SISTA CHANSEN ATT DELTA I VINTERNS TURNERINGAR

Vi ser fram emot en spännande vinter och påsk där NF Academy kommer att delta i totalt fyra turneringar tillsammans med 20 lag och nästan 300 europeiska spelare, i åldrarna 11 till 16. Platserna börjar ta slut, och vi uppmanar spelare som vill uppleva en utmaning utomlands att kontakta oss.

ELIT U14 OCH U16 LAG MED FINANSIELLT STÖD

I år kommer vi att lansera ett nytt projekt med elit U14 och U16 lag, där tio spelare i varje lag kommer att ansluta till NF Akademis stipendieprogram. De spelare som får stipendiet kommer att spela både Riga Cup och MIC Barcelona under 2020, där träning med några av Europas främsta akademier ingår. Aktiviteten kommer att stödjas ekonomiskt med antingen 100% eller 50%, beroende på om spelaren har fått det internationella eller regionala stipendiet.

Vi är mycket nöjda med nivån på de spelare som har valts ut till stipendieprogrammet och elitlag för att delta i MIC Football Barcelona och Riga Cup. Många av spelarna har redan provtränat med Sporting CP och de har presterat väldigt bra. Vissa har fått kallelser till sina landslag också, och vi förväntar oss att många av dessa spelare kommer fortsätta att representera sina landslag i framtiden” säger akademi direktören Goncalo Nunes

 

LÄS AUGUST FROBENIUS ARTIKEL: Will not let Ronaldo and Figo distract him

Alexander Adrian Hughes representerar Chile U16 och är en av spelarna som deltar på
NF Elite Selection U16 på Riga Cup och MIC Football Barcelona.
Fotot är taget under Ibercup Cascais 2019.
Alexander Adrian Hughes representerar Chile U16 och är en av spelarna som deltar på NF Elite Selection U16 på Riga Cup och MIC Football Barcelona. Fotot är taget under Ibercup Cascais 2019.

En chans för de återstående spelarna att ta nästa steg

Även om stipendieprogrammet är för ett begränsat antal spelare, kommer de återstående spelarna som deltar att få ett mycket bra paket, med träning och utmaningar som passar deras nivå. För de ambitiösa spelarna som vill få vårt stipendium i framtiden är ett deltagande i NF Selection programmet en bra möjlighet att visa upp sig.

Vi ser fram emot att ge alla deltagare en professionell upplevelse med erfarna tränare, fysioterapeut, målvaktstränare, begåvade spelare, individuella spelarmöten, lagmöten och matcher mot god motstånd. Om du är på en bra regional nivå passar NF Selection dig perfekt. De som klarar sig bra i dessa program kommer att ha en chans att bli utvalda till vårt elitlag, och de kommer att provträna för toppklubbar och utmana om en plats i vårt stipendieprogram för nästa år.

 

LÄS OCKSÅ: The Leeds first team has to be my goal

 

SPELA I VÅRA INTERNATIONELLA TURNERINGSLAG

Under vintertid har du möjlighet att delta i våra turneringslag som deltar i elitturneringar i Europa. Under vintersemestern, vecka 8 eller 9, kan du också gå med i vårt träningsläger i samarbete med Sporting CP.

International Programs
DATE PROGRAM LOCATION
Jan/Feb NF Selection Riga Cup Riga
February NF Elite Training Camp Lisbon
03-10 April NF Elite Selection Ibercup Cascais
05-12 April NF Elite Selection MICFootball Barcelona
09-13 April Future Cup Gothenburg
28 Jun – 5 Jul FIT Barcelona
05-12 July Ibercup Barcelona Barcelona

JAG VILL TRÄNA MED NF ACADEMY

Skicka oss en kort beskrivning med spelarens bakgrund och vilka aktiviteter du vill delta i. Vi följer upp med råd om vilka lokala och internationella program som kan passa dig.


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

SENASTE NYTT

Start typing and press Enter to search