NF Team Training - NF ACADEMY
NF QUALIFICATION CAMP

Träning och matcher med våra regionala lag.

NF Team Training

Ett unikt erbjudande för de talangfulla spelarna som vill ha kvalitet och kontinuitet. Genom Team Training får spelarna möjlighet att arbeta nära med erfarna spelarutvecklare från portugisiska toppklubbar över tid, liksom att integreras i en spelargrupp av begåvade spelare i regionen.

Varje träningsgrupp är uppbyggd med spelare i olika positioner och programmet kombineras med lagträning, träningsmatcher, lagmöten och individuella spelarsamtal.

VEM ÄR DET TILL FÖR?

NF Team Training är ett skräddarsytt program för blivande spelare som vill delta i lagträning som kombinerar teori, träningspass och träningsmatcher. Programmet är ett bra komplement för stats- och regionala spelare och passar perfekt för spelare som inte är självklara till statslag.

Pojkar födda mellan 2007 och 2003 måste ansöka om deltagande och ha en bra till en hög regional nivå. För de yngre spelarna som är födda mellan 2010 – 2008 är Team Training ett öppet program, men vi rekommenderar att spelarna håller sig från en bra till en hög regional nivå för deras ålder.

Mål med programmet

När vi implementerar NF Team Training har vi följande mål:

 • Ge talangfulla svenska spelare ett professionellt program som främjar utveckling, där du kan arbeta med skickliga tränare över tid.
 • Ge alla begåvade spelare som inte är uttagna till statslag en arena som låter dig satsa vidare.
 • Stimulera social utveckling genom att hjälpa spelare att lära sig integrera sig i nya trupper och träffa nya vänner.
 • Att dela expertis med klubbar i regionen där alla tränare är välkomna att följa våra träningspass.
 • Ge spelare internationella utmaningar genom att bjuda in dem till program utomlands.

SAMARBETSPARTNER

sporting

INTERNATIONELLA MÖJLIGHETER

Våra tränare gör en intern utvärdering av alla deltagande spelare. Baserat på utvärdering och spelarnivå tillhandahåller vi inbjudningar att träna med europas bästa akademier, vårt stipendieprogram, deltagande i internationella elitturneringar med våra talanglag eller deltagande i internationella träningsläger.

Under det senaste året har flera spelare, genom att delta i ett lokalt evenemang, valts ut för att träna med akademier i toppklass.

Paket

SPELARE

 • Fem helgsamlingar över två dagar
 • Totalt tio pass
 • Totalt fem träningsmatcher
 • Erfaren portugisisk huvudtränare
 • Lagmöten och matchanalyser
 • Utvärderingsrapport som skickas efter att evenmanget är över (Endast vid köp av paket)

 

En samling 169 EUR
Fem samlingar 675 EUR (170 EUR rabatt)
Fyra samlingar 576 EUR (60 EUR rabatt)
Tre samlingar 457 EUR (20 EUR rabatt)

MÅLVAKT

 • Fem helgsamlingar över två dagar
 • Totalt tio pass
 • Totalt fem träningsmatcher
 • Erfaren portugisisk målvaktstränare
 • Kombination av specialiserad målvaktsräning och övningar med laget
 • Lagmöten och matchanalyser
 • Utvärderingsrapport som skickas efter att evenmanget är över (Endast vid köp av paket)

 

En samling 169 EUR
Fem samlingar 675 EUR (170 EUR rabatt)
Fyra samlingar 576 EUR (60 EUR rabatt)
Tre samlingar 457 EUR (20 EUR rabatt)

ÖVRIGT

• Utrustningspaket Light – 39,9 EUR
Inkluderar: ett par fotbollsstrumpor, shorts och två träningströjor

 

• Utrustningspaket Basic – 87,5 EUR
Inkluderar: jacka, ett par fotbollsstrumpor, shorts och två träningströjor

 

• Inomhusträning – 12,5 EUR extra per dag

KOMMANDE NF TEAM TRAINING EVENEMANG

Klicka här för att beställa Team Training paketlösning.
(Obs! Husk at din søknad om deltakelse må være godkjent før du bestiller pakker)

No Events

RIGA CUP OCH FUTURE CUP

NF Team Training är ett program som kan kombineras med att delta i Riga Cup eller Future Cup. Spelare kommer att ha möjlighet att interagera genom Team Training, där en större andel av spelarna kommer att inbjudas att delta med det regionala teamet för NF Academy West eller NF Academy East. Meddela oss när du bokar NF Team Training om du vill delta i en av dessa turneringar.

ÖVRIG INFORMATION

Metodik

Vi arbetar enligt principen «för att lära spelet genom att spela det». Våra övningar är därför utvecklade för att återskapa intensiteten och komplexiteten som spelarna upplever i spelets olika situationer. Övningarna är av hög intensitet, många involveringar med bollen, fokus på att fatta rätt beslut och att ge spelarna en bättre förståelse av spelet.

I alla våra aktiviteter är vårt huvudmål att utveckla spelaren. För de spelare som vill träna regelbundet med NF Academy fokuserar vi på följande:

 • Intensiv träning utformad för spelarutveckling.
 • Individuell uppföljning över tid./li>
 • Träning anpassad till spelarens nivå och deras mål för lärande.
 • Spela matcher mot lag som ger spelarna tillräcklig utmaning för att öka sin nivå som spelare.

TRÄNINGSMATCH

För åldersgrupperna 2008, 2009 och 2010 kommer vi att arrangera en träningsmatch per samling, där vi spelar sju eller niomannafotboll med en matchlängd av 2 x 35 minuter.

För åren 2007 till 2003 kommer vi att anordna en träningsmatch där de spelar elvamannafotboll. Matchlängd är 2 x 40 min.

TRÄNARE

João Plantier är akademins chef för våra lokala program och är en UEFA PRO certifierad tränare. Han ansvarar för att välja utbildade tränare som ska
representera NF akademin på våra läger. Med mer än 20 års erfarenhet av att utveckla spelare och sju års erfarenhet som akademitränare på Sporting CP har Plantier den perfekta kompetensen och nätverket för att sätta ihop ett team av tränare som tar spelarnas färdigheter till nästa nivå.

Visa alla tränare för NF Academy

Nf Academy Coach João Plantier

JOÃO PLANTIER

 • Master of Physical Education
 • UEFA PRO COACH
 • Sju år som huvudtränare för Sporting CP akademilag
 • Tio år som scout för Sporting CP
 • Ett års erfarenhet med Manchester United Soccer Schools
 • Fyra år som huvudtränare för Associação Desportiva de Oeiras ungdomslag
 • Fyra år som huvudtränare för Casa Pia Atlético Club ungdomslag

Vad gillar du mest när det kommer till att träna ett lag?

“Att ta spelare till sin maximala skicklighetsnivå är något som glädjer mig väldigt mycket.”

Varför bör skandinaviska spelare gå med i NF Academy?

Jag ser stor potential bland NF Academy spelarna. De skandinaviska spelarna har ett starkt fokus på att lära sig när de kommer hit. Tekniskt sett är de bra med bollen och är i linje med portugiserna i samma ålder. Vad de skandinaviska spelarna saknar är de får för få träningar och matcher mot spelare som kan ge dem en utmaning som matchar deras nivå. Det här är något vi kan bidra med, i en kombination av att ge dem en bättre förståelse av spelet. ”

Regioner

NF Team Training er et regionalt program der det bygges opp egne lag i hver region. Spillere som bor i andre fylker, men som ønsker å delta, kan fortsatt søke om deltakelse men må ta stilling til hvilket regionale NF Team Training program de ønsker å delta på.

I dagens situasjon tilbyr vi Team Training i Oslo og Bergen som har gode transportforbindelser.

REKOMMENDATIONER

«Jag var med i NF Academy U13 lag, vilket var fantastiskt! Vi kom till kvartsfinalen, där förlorade vi mot Sporting CP på straffar. Det är inte det roligaste sättet att bli utslagen på från en tävling, men hela anordningen är bra med mycket bra tränare!”
Niklas Haugland, Leeds U23 och Norge U17

”Jag skulle säga att min tid med NF Academy har hjälpt till att ta bort den utmanande aspekten som nya situationer kan ge, till exempel att få landslag att höra av sig, att byta klubbar eller vidta ytterligare utvecklingssteg som spelare. Deras program är på en hög nivå, med bra tränare, och det finns spelare från olika nationaliteter som söker samma sak som du. Det gör att du verkligen utvecklas både som person och som spelare.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg och Danmark U17

«João Plantier har spelat en viktig roll i min karriär av flera skäl. Han gav mig frihet och trodde på mig. Vi hade en nära relation, och han övervakade mig hela vägen. João gav mig feedback på vad jag behövde förbättra under matcherna, och sist men inte minst var han väldigt bra på att ständigt ge mig nya utmaningar.”
Zeca, kapten för FC Köpenhamn och Greklands landslag

”Jag spelade tillsammans med några mycket bra spelare och tränade under mycket kompetenta tränare. Först och främst var det en fantastisk upplevelse, och jag fick en bra referens för vilken nivå de bästa lagen i Europa var på. Sådana program har mycket värde eftersom de senare underlättar övergången till nya lag och nivåer.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht och kapten för Norge U16

”Träningen är på en mycket hög nivå och det finns övningar jag aldrig har deltagit i tidigare. Jag har lärt mig mycket, som jag tar med mig till min träning hemma i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm och kapten för Norge U15

”Mina pojkar (födda 2004 och 2007) är verkligen glada över att komma till IberCup Cascais turneringen. Inte bara för att spela mot topplag utan också för att se var deras nuvarande nivå är och att träna och träffa andra bra spelare runt om i Skandinavien. Att ha program som NF Academy är fantastiskt. När du tränar med tränare på toppnivå och andra spelare i samma ålder ser du verkligen var den internationella fotbollsnivån ligger. »
Bjørn Helge Riise, före detta Fulham och norsk landslagsspelare

«Det var först när vi kom hem då vi såg de enorma förbättringarna i Kevin som en spelare. Han har en ny auktoritet om honom nu och hans beslutsfattande är bättre. Anledningen till detta är goda erfarenheter och bra tränare på NF Academy. Vi kommer inte ångra att vi valde ett lag med den kompetensen som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidigare professionell boxare och landlagsmästare

”Vistelsen på NF Academy gav mig en smak av vardagen som professionell. Mycket kompetenta tränare och bra spelare runt mig. Dagarna var bra, och jag lärde mig mycket. Det var efter vistelsen som jag vågade besöka utländska klubbar för att visa vad jag kan göra.”
Lucas Kåhed, IFK Göteborg och Sverige U17

”Jag är mycket nöjd med deltagandet i förra årets NF Academy IberCup. Det var väldigt spännande och inspirerande att få spela i ett lag med så många bra spelare från Norge, Sverige och Danmark. Jag blev motiverad att ge ännu mer efter att ha spelat mot och sett hur bra motståndare från länder som Portugal, Spanien och Mexiko var.”
Fredrik Oppegård, Vålerenga och Norge U17

«Under påsken 2018 var jag i Cascais, Portugal med NF Academy för att delta i IberCup Cascais 2018. Det var min första gång med NF Academy och en fantastisk upplevelse. Jag fick mycket av resan. Träningarna, matcherna, tränarna och spelarna var en fantastisk blandning av både rolig och seriös fotboll.”
Filip Mellbin, Danmark U16

HITTA DITT EVENT

- Välj ett alternativ - Du kommer automatiskt att omdirigeras till ditt valda alternativ -

Start typing and press Enter to search