nf academy sporting

Träna med Sporting Lissabon! 

Efter tre framgångsrika veckor med träning på ett av dom ledande akademin i värden, kommer det att bli en ny NF Elite Training Camp under sportlovet.

Under hösten har vi genomfört en NF Elite Training Camp  i samarbete med  porting Lissabons akademi, med stor framgång. Feedbacken från deltagande spelare och deras föräldrar har varit väldigt bra, och därför önskar vi att fortsätta med att utveckla unga spelare och ge dom internationella referenser.

Vi lancerer derfor NF Elite Training Camp på 2 nye datoer i vinterferien i Uge 8 (17 – 23 feb) og Uge 9 (24 feb til 02 marts).  I løbet af 7 dage med fodboldaktivitet vil spillere fra hele Skandinavien få et intensivt og udviklende program i trygge og sociale rammer.

Vi har lagt ut ett album på Facebook side  med några av bilderna från träningsläger under hösten. Kolla dom här!

 

Vad kan du förvänta? 

Under veckan kommer du bland annat att få två träningspass på Sporting Lissabons träningsanläggning med feedback från akademitränarna, som tränar några av dom största talanger i Europa. Du kommer att lära känna akademin och få insikt i, hur man tränar och spela på en högklassig europeisk akademi. Dessutom kommer du att spela en match mot ett av Sportings akademilag, förutsatt att det finns tillräckligt med spelare i varje kategori.

Vi har frågat Erik Elias, som har deltagit i NF Elite Training Camp tidigare, vad han lärde sig och fik med sig från evenemangen: 

Jag gillade allt och lärde mig att bli bättre på att använda hela planen

 

Vem är det lagom för? 

NF Elite Training Camp är ett program för inlärningssugna och motiverade spelare, som önskar internationella träningsreferenser, och som vil lära sig mera om dom största portugisiska akademiernas träningsmetoder. Dessutom får du möjlighet att delta i ett intensivt och socialt program tillsammans med andra motiverade spelare, som också vil utveckla sina färdigheter

Intresserad av att delta i vinter? Läsa all information om NF Elite Training Camp Portugal här.

 

Önskar du att spela med NF Academy? 

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts