KOMMANDE EVENT - NF ACADEMY Västmanland

No Events

SPELARUTVECKLING

NF Academy Västmanland erbjuder talangfulla spelare i Västmanland möjligheten att delta i både lokala och internationella utvecklingsprogram för fotbollsspelare. Genom våra program kommer spelarna att ha möjlighet att utmana sig själva i en miljö där utveckling är i fokus.

Våra program och sessioner leds av erfarna portugisiska fotbollstränare som tillämpar den portugisiska fotbollsmetodiken, som visat sig vara en av de mest framgångsrika under de senaste tio åren.

INDIVIDUELL SPORTPLAN

För alla spelare som vill nå sin fulla potential erbjuder vi skräddarsydda årsplaner med både lokala och internationella program för att tillgodose individens utvecklingsbehov. Detta är en unik möjlighet för spelare att samarbeta med NF Academy för att uppnå sina utvecklingsmål. Det årliga programmet betalas varje månad.

Vi värdesätter nära individuell uppföljning, och spelare som deltar i det årliga programmet kommer att ha möjlighet till regelbunden individuell uppföljning från våra tränare.

LOKALA REPRESENTANTER

 • Fredrik Larsson
  Fredrik Larsson

  Regional Partner

  +46 70 747 90 70
  fredrik@nfacademy.se

  Skicka förfrågan

NF ACADEMY Västmanland I SOCIALA MEDIER

På NF Academy Västmanland Facebook grupp och Instragram profil kan du hålla dig uppdaterad om nya evenemang, läsa lokala nyheter, titta på videor och foton, delta i tävlingar och kommunicera med lokala spelare, tränare, föräldrar och representanter.

Annan information

Är du intresserad av att utmana dig själv i nya länder, spela matcher mot utländska topplag och lära dig att integrera dig i nya spelargrupper med spelare från hela världen?

Vi ger lokala spelare möjlighet att delta i internationella träningsläger i samarbete med toppakademier genom att spela på våra turneringslag som deltar i internationella elitturneringar. Våra internationella program är anpassade till olika kompetensnivåer. Prata med våra lokala representanter för att identifiera vilket program som är bäst för dig.

Kommande turneringar utomlands

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
11 – 14 Jan 2024 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2009
18 – 21 Jan 2024 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2010
01 – 04 Fev 2024 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2011
08 – 11 Fev 2024 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2012
28 Mar - 01 Apr 2024 NF Selection Future Cup Sverige Göteborg 2008-2014

 

Kommande träningsläger utomlands

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
01 - 07 okt 2023 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2007-2013
15 - 21 Okt 2023 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2007-2013
18 - 24 feb 2024 NF Elite Training Camp
Week 8
Portugal Lisbon / Estoril 2008-2013
25 feb - 02 mar 2024 NF Elite Training Camp
Week 9
Portugal Lisbon / Estoril 2008-2013
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009

Vi erbjuder lokala program för både pojkar och flickor. Dessutom har vi ett starkt fokus på att utveckla målvakter och vi har en egen målvaktstränare i de flesta av våra evenemang.

NF Team Training
Under hösten och vintern har spelarna möjlighet att delta i NF Team Training. Detta är en samling av lagträning och träningsmatcher. Normalt genomför vi en samling per månad och spelare måste ansöka för att delta. Från Team Training kommer spelare att erbjudas att representera NF Academy i turneringarna.

Läs mer

Lokala träningspass under helgdagar och helger
Under hela året organiserar NF Academy Västmanland träningspass där spelare får uppleva högkvalitativ träning med möjlighet att bli inbjudna att delta i internationella program, lagträning och träning med utländska toppakademier. Vi erbjuder följande utbildningar:

 – NF Weekend Training
 – NF Winter Training
 – NF Autumn Training
 – NF Spring Training
 – NF Girl Camp
 – NF International

Individuell utbildning
Förbättra dina individuella färdigheter genom att delta i NF Individual Training. Vi genomför sessionerna med hög intensitet och i små grupper (5 till 10 spelare), där vi fokuserar på att förbättra tekniska färdigheter. Spelare kan registrera sig för individuella sessioner med olika teman, och varje session varar normalt i 60 minuter.

Uthyrning av tränare och tränarkurs
Vi ger lokala klubbar och lag möjlighet att anställa våra tränare för att genomföra träningspass och träningskurser. Kontakta oss för program- och prisinformation.

NF Academy har ett starkt fokus på att hjälpa begåvade spelare att nå en professionell karriär.

För att hjälpa spelare att spela professionellt utomlands, startar vi en tidig integrationsprocess med utländska toppakademier. Detta för att ge dem referenser och lärande från ledande utvecklingsmiljöer, men också för att skapa karriärvägar för professionella kontrakt. Genom att delta i vårt program kommer spelare att utvärderas för träning på toppakademier.

Sporting CP är vår huvudpartner för att organisera träningsanläggningar, och till och med 2019 har NF Academy haft totalt 16 spelare på provspel med denna klubb.

Skicka förfrågan till NF Academy Västmanland


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

Start typing and press Enter to search