Vi är tillbaka och 2022 är full av möjligheter

Vi är tillbaka och 2022 är full av möjligheter!

Postet på: 01/04/2022
nfacademy-football-academy-1200x600
nfacademy-football-academy-600x600-cover

Vi är tillbaka och 2022 är full av möjligheter!

Låt 2022 bli året du slår igenom med NF Academy. Vi har redan haft en fantastisk start och vi har flera spännande höjdpunkter att se framemot. Efter två år av pandemi är det här året du kan ta nästa steg i det internationella spåret och fortsätta växa som spelare tillsammans med NF Academy.

Äntligen kan vi i NF Academy fokusera på det vi älskar mest. Vilket är att utveckla unga spelare som vill uppnå mycket mer med fotbollen, på och utanför planen.

I år kan fotbollsspelare delta i flera NF internationella program och elitturneringar för att utmana sig själva. Låt oss lära tillsammans!

Pandemin är borta och äntligen kan vi i NF Academy fokusera på det vi älskar. Utveckling av unga spelare som vill ta sitt nästa steg på och av planen i sin karriär. Och det här är året du kan göra det tillsammans med oss, om du söker till ett eller flera av våra program.

Kolla in alla internationella program vi har för dig

VI ÄR TILLBAKA!

NF Academy återvände från NF Match Camp Salou för det första internationella programmet sedan starten av Covid-19. Vi är verkligen glada över att äntligen kunna samla tillbaka våra spelare, både tidigare och nya spelare.

-Förhoppningsvis kan vi fortsätta vår väg, och ge all vår kunskap och kompetens för att assistera, stödja och främst låta unga spelare över hela Skandinavien få internationella möjligheter att ytterligare utveckla sina färdigheter och karriärer.

110 spelare deltog under NF Match Camp i Salou utanför Barcelona.

-Det var en fantastisk upplevelse, fyra väldigt intensiva dagar med bra bedömningar och en bra kombination av aktivitet inom och utanför planen. Och för oss fungerade det som en lansering för dessa hundra spelare på vad vi kan skapa som bas för alla äventyr som 2022 kommer att erbjuda, säger Gonçalo Nunes.

Och det är verkligen många äventyr på gång. Både internationella turneringar och program som kommer att hjälpa till att utveckla alla unga spelare.

NF Academy Match Camp in Salou
NF Academy Match Camp in Salou

IBERCUP PORTUGAL KOMMER!

En av de största höjdpunkterna 2022 kommer att vara Ibercup Cascais i Portugal från 10 till 16 april. En elitturnering som samlar topplag från hela världen. Det är också en bra tid att resa tillsammans till Portugal med familjen på grund av det fantastiska vädret och platserna runt turneringen.

En av de största turneringarna i fotbollsvärlden för unga kommer att äga rum här i Portugal, vid namnet Ibercup Cascais, en fantastisk turnering som samlar konkurrenskraftiga lag från hela världen.

Ibercup är en turnering där konkurrenterna från Portugal som till exempel Sporting CP och deras spelare och scouter samlas. Samtidigt är det en fantastisk period att resa till Portugal. Fantastiskt väder, påsken är alltid en bra tid för folk att komma. Turneringen är definitivt en stor och spännande utmaning vi har framför oss.

Ta reda på mer om NF Internationella program

NF Academy spelar i tidigare Ibercup
NF Academy spelar i tidigare Ibercup

FUTURE CUP ÄR DEN BÄSTA UTGÅNGSPUNKTEN

14 till 18 april kommer NF Academy att delta i Future cup. En turnering som är perfekt för de spelare som vill ta sitt första internationella steg.

Vi kommer att tävla i Sverige där vi kommer att spela i Future Cup, därför samlar vi yngre åldrar 2012, 2011 och 2010. Tillsammans med NF Academy blir det en bra första upplevelse för många av dem, att även förbereda dem för elitturneringar, säger Nunes.

SPELET SLUTAR ALDRIG

I maj stänger vi vårens turneringar med Spar Nord Elite Cup i Esbjerg, Danmark innan vi börjar NF International Trials och Qualification lägren under sommaren mellan juni och augusti.

Spar Nord Esbjerg är en turnering i Danmark, där några av de bästa akademierna i Skandinavien kommer att delta. Detta är den ultimata chansen att visa upp din talang för scouter som kommer att titta.

NF Academy-spelare mot en spansk spelare
NF Academy-spelare mot en spansk spelare

TIDEN ÄR INNE

NF Academy vill ge unga spelare chansen att ta nästa steg i sin karriär. Det är möjligt tack vare vår personal som ger all hjälp som behövs. Någonstans på vägen kanske du till och med får chansen till en större klubb, eftersom många klubbar som Sporting CP spanar in våra internationella läger och turneringar.

– NF Academy fortsätter att dela samma vision och dela samma omsorg för alla våra ungdomar. Prioriteringen för oss är att vara de mest specifika och att ge korrekt vägledning, hjälp och utveckling till alla spelare som litar på oss, oberoende av den nivå de är.

Det kommer alltid att vara kickoffen för den nivå vi tror att varje spelare, pojke eller flicka, oberoende av ålder men med engagemang, med bra vägledning, med bra miljö omkring sig, kan de alltid utvecklas, de kan alltid bli bättre och de kan alltid arbeta tillsammans med oss ​​för att nå deras specifika mål, säger NF Academy internationella direktör Gonçalo Nunes

LÄS OCKSÅ: Ta nästa steg med NF Career Management

NF Academy träningsläger
NF Academy träningsläger

SOMMAREN BÖRJAR MED NF INTERNATIONAL TRIALS

Ett av våra favoritprogram är NF International and Qualification camp.

NF Academy kommer att besöka mer än 30 olika platser i Skandinavien med målet att tillhandahålla kvalitativ träning, bidra till utvecklingen av lokala aktörer och att identifiera talanger som vi kan erbjuda internationella möjligheter.

Vid evenemanget NF International kommer två spelare att tilldelas priset “Player of the Camp” som sedan går vidare till NF Elite Qualification Camp. På det här lägret kommer det att finnas ytterligare ett urval av åtta spelare som vinner en veckolång provperiod fylld med träning på en av världens bästa akademier, Academy of Sporting CP.

Ta reda på mer om NF International Trials

NF Academy vs Sporting CP
NF Academy vs Sporting CP

KOMMANDE NF EVENEMANG

Turneringar

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008 -2013
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

Träningsläger i Sverige

Datum Program Land Plats Åldersgrupp
24 - 26 Jun 2024 NF International Trials Sverige Göteborg 2008-2015
28 - 30 Jun 2024 NF International Trials Sverige Malmö 2008-2015
28 -30 Jul 2024 NF International Trials Sverige Hudiksvall 2008-2015
01 - 03 Aug 2024 NF International Trials Sverige Stockholm 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Sverige Jönköping 2008-2015

Se översikten över alla våra evenemang här.

KONTAKTA OSS


Läs mer om vår användning av cookies: Cookies | Integritetspolicy


* Dessa fält krävs.

Start typing and press Enter to search